yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
49 Days / 49 Gün (2011) Türkçe Altyazısı [TAMAMLANDI]
Ah ruh bekçisi, nasil da aglamis. cry 15. bölümde gelmis, ben 12de kaldim, hemen yetismeliyim size. Biggrin

Ellerine saglik Damlacim. Opucuk
(28-05-2011, Saat: 14:39)Setsuna yazdı: Çogu kisi simdiden diziyi dayanamayarak izlemis ve sonunu begenmedik hayal kirikligi diyor, pcye çekmeme ragmen açip da son bölümü izlemedim. Ancak davullu zurnali dügünlü dernekli mutlu son bekleyen arkadaslara su elestiriyi koymadan geçemeyecegim. Dizinin orjinal türü dram -> melodram dogal olarak abarttiginiz gibi herkesin son bölümde kelebek kanadi takip mutluluktan uçmasini bekleyemezsiniz. Dizi dram agirliginda ve bunu korumasi için de son bölümün bu agirliga yakisir olmasi lazim. Eger "Komedi" deseydi beklentilerinizi anlardim. Ancak son bölümünü begenmediniz diye bu kadar güzel yazilmis bir senaryo ve bu kadar mükemmel oyunculuk sergileyen kadroya ayip etmemek lazim.

Söylediklerini birazda olsa üstüme alindim Damla. Sonunu güzel beklememin nedeni en azindan birilerinin mutlu olmasini istememdi, tamamen kisisel. Ancak son bölümü izlemeyen biri olarak tam olarak mutlu mu, mutsuz mu bitti bilemeyecegim. Bende diziyi online izledigim için sitenin birinde bölüm hakkinda yapilan yorumlarda istemeyerekte olsa sonuna dair spoilerler gördüm. Ayrica senaryo ve oyunculara hiçbir lafimda yok zaten, diziyi ne kadar begendigimi herkes biliyor. Dizide neler olacagini kestirmek mümkün degil, en begendigim özelliklerinden biri buydu. Finale dair spoilerler görmek bile izleme sevkimi kirmadi açikcasi çünkü çok güzel bir dizi. Fazla yazdim sanirim, eline saglik tekrardan.

Az önce 15. bölümü izledim ve duygu patlamasi yasiyorum. Asigim ben bu diziye. Kalp
Ellerine, emegine saglik. ^^
Finale de az kaldi. cry
Az önce 15. bölümü izledim. Altyazisiz 16. bölümü izleyecek kadar Korece biliyorum. Ancak izleyip izlememek konusunda çok kararsizim.
En son 12 de kalmistim. 15. bölüm gelmis. Atkilic En kisa zamanda izleyecegim ablacim. Tesekkürler. Opucuk
● вєαѕт ★ кαяα ★ втovιхх ★ ιɴғιɴιтe ●
[Resim: tumblr_n91d24EB6K1qd9cpdo1_500.gif]
bu dizinin malesef bagimlisi oldum

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[Resim: 16498326.jpg]

49 Days 16. ve 17. Bölüm Türkçe altyazisi eklenmistir.
Çeviri: Setsuna

[Resim: ama49dayse16xvidhanrela.jpg]
[Resim: ama49dayse17xvidhanrela.jpg]

2.Bölüm birden harikasin setsuna.
Çok hizli çevirmissin.
Ellerine ve emegine saglik.^^ Onay
ayyy ebnde yeni geldimmm merabayinn herkese beni eklermisiniz yaa ruh bekçim seni seviyorumm Biggrin

[Resim: 18092039808097092945.jpg] Hizliupload.com

♥ SS501~Kim Hyun Joong ♥ (oppaların oppası )Biggrin
♥SS501 FAN CLUP♥
Iki bölüm birden gelmis, eline saglik Damlacim. Smile
Hakkınızı helal edin. ~

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi