yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
49 Days / 49 Gün (2011) Türkçe Altyazısı [TAMAMLANDI]
Ellerine saglik Setsushiii!! =)
Ben de bölümleri indirmeye baslayayim yavastan. Smile
Ellerine saglik ablacim. En kisa zamanda izleyecegim. Opucuk
● вєαѕт ★ кαяα ★ втovιхх ★ ιɴғιɴιтe ●
[Resim: tumblr_n91d24EB6K1qd9cpdo1_500.gif]
Damla emegine saglik. Alkis
Güzel çevirilerin sayesinde izleme firsati buluyoruz...Çok tesekkürler yeni çevirileri bekliyoruz...
Ben yokken ne çok ilerlemissiniz. Saskin Hemen farki kapatmaliyim. Atkilic

Ellerine saglik Damla. Opucuk
neden bu kadar yavas çevriliyor meraktan öldüm Smile
[Resim: anigif-7.gif]
Hey Ahjussii!! Na ramyunu keraan!
Cry Cry *Jiyeon
(19-05-2011, Saat: 19:14)banu_LMH yazdı: neden bu kadar yavas çevriliyor meraktan öldüm Smile

canim setsuna arkadasimizin çevirdigi baska dizilerde var anca yetisiyordur gene hizli bile sayilir.o dizi biticekmis belkide bitmistir ondan sonra.daha hizlanir çeviriler.Smile
[Resim: IsQYg.png]
[Resim: 72FLl.gif]
ben bitti diye duydum baska da var miydi? ins. daha hizli olur ^^
[Resim: anigif-7.gif]
Hey Ahjussii!! Na ramyunu keraan!
Cry Cry *Jiyeon
13.bölümü ne zaman çevirirsin kaç gündür bekliyorum SmileSmile
(19-05-2011, Saat: 19:26)svvl_42 yazdı: 13.bölümü ne zaman çevirirsin kaç gündür bekliyorum SmileSmile

Ayy çok önemli kaç gündür bekliyormussun. O zaman bekleyene kadar kendin bir zahmet çevirip izleyiverseydin. Böylece günlerdir beklemezdin. Senin isin beklemek olabilir ama sabahin köründe kalkip ise gidiyorum. Döndügümde çeviri yapmayi birak yemekte kasik tutacak halim kalmiyor. Yine de geceleri oturup çevirmeye çalisiyorum. Biraz insaf. Sizin gibilere inat aslinda bir ayda vermek lazim. Angry

Exclamation Söyleye söyleye dilimde otu birak koskoca orman bitti. Çikan ingilizce altyazilarin ingilizcesi dogru degil Korece'den dinleyerek çeviriyoruz efendim. Dodgy

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi