yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
49 Days / 49 Gün (2011) Türkçe Altyazısı [TAMAMLANDI]
Süper çeviri için tesekkürler Smile

Tumblr'ım
#WelcomeJAEJOONG
31.03.15_30.12.16
 ¤  
Bu dizide altyazi beklemek ömrümü yedi bitirdi, bu ders oldu artik dizinin altyazisi bitmeden indirmeyecegim. (Eline saglik kardes)
Tesekkür ederim ellerine saglik Smile
[Resim: uhhsMdn.gif]
(14-05-2011, Saat: 1:29)blac yazdı: Bu dizide altyazi beklemek ömrümü yedi bitirdi, bu ders oldu artik dizinin altyazisi bitmeden indirmeyecegim. (Eline saglik kardes)

Bence de en mantiklisi, çünkü bu diziyi bi oturusta dört bes bölüm izliyorsun. Gün sayip aci çekmektense bir kaç hafta sabretmek daha iyi. Smile
Bende bu diziye baslamak istiyorum ama hep kararsiz kaliyorum hangi Kore dizisini izlesem diye. Biggrin Kesinlikle tavsiye ediyor musunuz, begendiniz mi ? Izleyen arkadaslar yardimci olabilir mi acaba. Biggrin
I <3 SS501
We'll always together!
HJL+PJM+HYS+KKJ+HJB <3
Triple'S~Henecia~ThanKYU~Y.E.S~Junus

İmzanız 400x103 boyutlarından büyük olduğu için silinmiştir.

Saranghamnida Mr.U:zoosin <3
Tesekkürler Damla, seni seviyorum. OpucukOpucuk @DLCMM diziyi izlemeni tavsiye ederim. Onay
Kalp Bu dizi güzele benziyor. Çevirisi süperdi bence. Ben ilk bölümünü izledim gerçekten güzel tüm Kore fan club'a üye olan kardeslerime öneririm.. Gerçekten süperdi... Hele birde Lee Yo Won'da oynuyor ya iste bu daha iyi.
Super Super Anlasma Biggrin
Ellerine saglik "Setsuna".Ellerin dert görmesin insallah.
Senin güzel çevirilerin sayesinde bu diziyi izleme firsati bulabiliyoruz.
Emegin için gerçekten çok tesekkürler Smile
Dizi çok güzel gidiyor. Merakla bekliyorum sonunu nasil baglayacaklar acaba. Güzel çevirileri için Setsuna ' ya tesekkürlerSmile
Oh! 12 de gelmis. Hadi izleyelim. Eline saglik Damlacim. Opucuk
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi