yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
49 Days / 49 Gün (2011) Türkçe Altyazısı [TAMAMLANDI]
Hayirli olsun. Smile Oyuncu kadrosu çok zengin gerçekten ve buna bir de senin çeviri kaliten eklenince ortaya çok güzel birsey çikacak. Alkis Çevirmende kolayliklar diliyorum. Opucuk
O ne harika bir tanitim öyle Damlacigim. Opucuk Ellerine saglik.
Sicak gülüslü Soo bin'imin soguk bir kalbi mi var. Saskin Gerçi ona her sey yakisir. Smile

Çevirilerde simdiden kolayliklar dilerim canim. Opucuk
ben simdiden çok merak ettim. çeviri tamamlanir tamamlanmaz izlicem Smile çevirilerden nasil haberim olur. ayrica indirmek isterim her bölümü. çeviri tamamlandiginda bilgilendirirseniz çok sevinirim. emeginize saglik. çok tesekkürler Smile
[Resim: SS501.gif]
(06-03-2011, Saat: 0:56)optimisticcc yazdı: ben simdiden çok merak ettim. çeviri tamamlanir tamamlanmaz izlicem Smile çevirilerden nasil haberim olur. ayrica indirmek isterim her bölümü. çeviri tamamlandiginda bilgilendirirseniz çok sevinirim. emeginize saglik. çok tesekkürler Smile

Tabii, dizi yayinlaninca foruma diziyi indirme linklerinin bulundugu bir konu açacagim. Smile Altyazilari da burada paylasacagim. Smile
Seçtigin dizinin konusu fazla dikkat çekici. Tanitim da öyle. Kesinlikle izlemeliyim.
Simdiden kolay gelsin Damla. Onay
[Resim: tumblr_n3rsb1XL3n1rpynb3o4_250.gif][Resim: tumblr_n3rsb1XL3n1rpynb3o5_250.gif]
(06-03-2011, Saat: 13:07)Setsuna yazdı:
(06-03-2011, Saat: 0:56)optimisticcc yazdı: ben simdiden çok merak ettim. çeviri tamamlanir tamamlanmaz izlicem Smile çevirilerden nasil haberim olur. ayrica indirmek isterim her bölümü. çeviri tamamlandiginda bilgilendirirseniz çok sevinirim. emeginize saglik. çok tesekkürler

Tabii, dizi yayinlaninca foruma diziyi indirme linklerinin bulundugu bir konu açacagim. Smile Altyazilari da burada paylasacagim. Smile

Muhtesemsin Setsuna Opucuk Bu dizi cok merak uyandiriyor bendeBiggrin Yine 16 Bolum'luk bir dizi Aglama Bu arada Allah kolaylik versin Setsuna Allahrazi Emegine yuregine saglik Opucuk Fan'i da acilir insallah Durtuk uye olurum hemen Biggrin
Anamaya'm Soul Mate....<3<3 FOREVER <3<3

BOOHWAL'IN MUHTESEM DONUSU
Sevgili Setsuna, simdiden çok kolayliklar dilerim. Sabirsizlikla bekliyorum bu diziyi Smile Iyiki varsin, Sevgiler... Biggrin
[Resim: ykzmk.jpg]

Setsuna bir dahaki dizimin sunumuna yardim et gözünü seveyim. Allahrazi
Biggrin Harika bir sunum olmus. Kolay gelsin.
Akanishi Jin ♫ JKS ♥ SHINee ☺ EXO ☀ INFINITE ❥ Teen Top ✿

[Resim: atA3oAW.gif]
Setsuna geri sayim basladi Biggrin Son 10 Abaza Allah kolaylik versin sana Opucuk

Ben nasil olsa kore dizilerin 3 dilde izliyorumBiggrin Yani 1 bolumu 3 kez izlemis oluyorum.Psikopatlastim da.Biggrin Bu dizi acaip sekilde baglayacaga benziyor Abaza
Anamaya'm Soul Mate....<3<3 FOREVER <3<3

BOOHWAL'IN MUHTESEM DONUSU
(07-03-2011, Saat: 0:41)Mirune yazdı: Setsuna bir dahaki dizimin sunumuna yardim et gözünü seveyim. Allahrazi
Biggrin Harika bir sunum olmus. Kolay gelsin.

Rica ederim baslik açacagin ara haber verirsin. Smile

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi