03-08-2011, Saat: 16:18
Bence de güzel olmus (:
- Kendini beğenmiş insanlardan nefret ediyorum.
+ Allah'ın yarattığı şey beğenilmez mi ??
49 Days / 49일 (2011)
|
03-08-2011, Saat: 16:18
Bence de güzel olmus (:
- Kendini beğenmiş insanlardan nefret ediyorum.
04-08-2011, Saat: 19:27
Çok çok güzel bir diziydi.
Ben bu diziye ilk basladigimda birakmistim açikçasi sikici gelmisti ilk on dakikasi falan. Basladim, sonra on bes dakika falan geçti ya da geçmedi Ji Hyun'un babasi evlenin falan filan deyince dedim zaten bizim dizilere benziyor bu, birakayim falan. Sonra yorumlari okudum internetteki; dedim Allah Allah. Tekrar basladim ilk bölümü izledim. Kaza sahnesinden sonra dedim zaten izleyeyim ben bunu. Sonra öyle öyle izledim. Güzel bir diziydi. Final sahnesi çok etkiledi beni. Gözlerim doldu Ji Hyun sahnesinde ama aglamadim. Sonu çok güzeldi. Eger mutluya baglasalardi ayni yorumu yapmazdim. Böyle bittigi için hep aklima kalacak. Mükemmel bir diziydi. Iyi ki o yorumlari okuyup tekrar izlemisim diziyi. Açikçasi 19. bölüm final gibi gelmisti bana biraz dedim finali nasil yapacaklar acaba falan. Final daha bir etkileyiciydi. Ji Hyun'un safligi, gülüsü , aglayisi bile sirf izlemek için bir neden. Çok sevimli , çok güzel kiz. Çok da güzel bir rolde. Han Kang'a ilk sahnede de isinmistim dizide. Nedense öyle ilk andan parazit olanlar sonradan iyi çikiyor gibi bir psikoloji olusmus bende. Min Ho tabi ki nefretlik bir insan ama annesiyle sarilma sahnesinde kötü oldum azicik. In Jung da final sahnesinde kendini sevdirmeyi basardi. Güzel, çok güzel bir finaldi. Herkesi sevdim,öyle bitti dizi. Ruh bekçisi de çok iyiydi. Terslemeleri falan çok güzeldi ilk bölümlerde de. Son bölümde de mimikleri, gülümseyisi. Helal olsun adama. Mükemmel bir diziydi.
15-08-2011, Saat: 0:19
Aglamaktan helak oldugum bi dizi daha ... Mutlu sonla bitmesini gerçekten çok isterdim.. Oyunculari gerçekten tebrik etmek lazim o kadar gerçekçiydi ki...Muhtesem bir dizi , izlenmesi ve ders alinmasi gereken türden..
Gerçek sevgi nedir? Herkesin sizin için aglamasi mi?.. Iste mükemmel bi soru ve iste bu sorunun en güzel yanitini bulacaginiz adres : 49 days .. Song'un son sözüne kulak verin "her günü son gününüz gibi yasayin"
Gerçekten kaliteli film çekiyorlar tebrik ediyorum...12. Bölümdeyim çok güzel bir dizi ilk basta bende sikilmistim çok sikici ilerliyordu sonra olaylar bir bir ortaya çikinca filmin tadi geldi. Kiz çok tatli hele ki ruh bekçisi süper ama çektigi aciyi yavas yavas belli etmeye basladi tabi dizi de aci çekmeyen yok ya neyse ..
![]() *..So Ji Sub Fan Club..* İmzanızın boyutları büyük olduğu için silinmiştir.
21-08-2011, Saat: 4:45
Mükemmel bir diziydi. Son iki bölüm agla agla öldüm. Uzun zamandir bir diziye bu kadar aglamamistim açikçasi. Kore dizilerinde olaylari az buçuk tahmin etmeme ragmen bu dizide gerçekten senarist beni sasirtti. Ruh bekçisi ile Yi Kyung olsun, son anda Kötü Kiz..dan gelen göz yasi olsun. Mutlu iki çift beklerken... Kisaca izlenesi bir dizi. Izlemeyenlere kesinlikle tavsiyem!
07-09-2011, Saat: 20:45
Cok güzel harika bir film.Izledim izlemiyene tavsiye ederim.
![]() ![]() ![]()
Bugün bu diziyi izlemeye basladim iyi seyirler bana.
딸은 예전 거대한였다
20-09-2011, Saat: 14:05
Mükemmel bir diziydi.Oyuncu kadrosu mükemmeldi.
2011 in en çok begendigim dizilerinden biri oldu 49 Days.
Bitti.
Beklemedigim bir son oldu. ![]() Güzel bir diziydi ama biraz sonu hizli geldi.
딸은 예전 거대한였다
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|