yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
49 Days / 49일 (2011)
Arkadaslar 5. bölümde Ruh Bekçisiyle kiz parkta otururken ruh bekçisi Türk dedi ve Mfö dedi bunlari gerçketen kendi mi dedi yoksa çevirici bisiler mi katti? Smile
İmzanız büyük olduğu için spoiler içerisine alınmıştır.
Diziyi bitirmemin üzerinden dakikalar geçti..
Gerçekten harikaydi, ilk defa bir dizide agladim. Onda da tam agladim. (:
Bazi seyler benim istedigim gibi olmadi ama bastan asagiya harika bir diziydi! cry
Çeviri için Setsuna'ya çok çok çoo..ok tesekkür ediyorum buradan. Smile
Img-kiss 
Onay Bence de süper bi dizi emeginize saglik. Evet bende gördüm Türk kelimesi geçiyor ama bence çevirmen eklemis olabilir.
Koreliler dramdan anliyorlar yahu. Hele ki bu SBS'de yayinlanan dramalar bir baska güzel oluyor. Bunu bu diziyle bir kere daha anladim.
Diziyi iki günde devirdim.Biggrin Gerçekten ugrasilmis, emek verilmis bir yapimdi. Izlemeyen arkadaslara tavsiyemdir, mutlaka izleyin.Onay

Ayrica çevirisini hazirlayip bizlere sunan Setsuna'ya tesekkür ederim.^^
Ayrintili tanitim için çok tesekkürler gerçekten de çok güzel bir diziydi.
Tesekkürler. Izlemeyi düsündügüm dizilerden biri bakalim güzel mi?
(28-06-2011, Saat: 1:48)cassi yazdı: Koreliler dramdan anliyorlar yahu. Hele ki bu SBS'de yayinlanan dramalar bir baska güzel oluyor. Bunu bu diziyle bir kere daha anladim.
Diziyi iki günde devirdim.Biggrin Gerçekten ugrasilmis, emek verilmis bir yapimdi. Izlemeyen arkadaslara tavsiyemdir, mutlaka izleyin.Onay

Ayrica çevirisini hazirlayip bizlere sunan Setsuna'ya tesekkür ederim.^^

Bakayim dedigin gibi mi? Biggrin Gozlukgulmek
Ya bu yakisiklik abidesi ruh bekçisi o kadar güzel degildi My Fair Lady de. Dikkat çekmemisti pek fazla ama felaket birsey ya çok yakisikli. Smile
woo yoυɴɢ ♥
[Resim: c11g3.gif]
woo'm ~ Infınite ~ 2PM

Dizinin 5. veya 6. bölümünde 80'li yillarin Türk filmlerindeki acitasyon ve MFÖ konseri diyordu bunlar çevirmenin mi yoksa gerçekten geçiyor mu?
- Kendini beğenmiş insanlardan nefret ediyorum.
+ Allah'ın yarattığı şey beğenilmez mi ??

Diziyi çeviren arkadasimizin bizzat kendi katkilari ve güzel de oldu bence.Onay
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi