Jaejoong – “Melekler etrafimi sardi” ve “Mutluyum”
JYJ Kim Jaejoong, Drama Sahnelerine Giris Töreni. “Mutluyum.”
“Mutluyum”
Grup JYJ’in Kim Jaejoong’u SBS’nin yeni çars.-pers. dramasi “Protect the Boss” ile darma sahnelerine basliyor. City Hunter’dan sonra ayin 3’ünde baslayacak olan bu dramada Finans Prensi bölüm lideri Cha Muwon rolünde. Geçen sene Japon Fuji TV’de yayinlanan Sunao Ni Narenakute rol almisti fakat bu sefer ilk yerli dramasi olacak. Parlak ama ayni zamanda ciddi görünüyor.
Ji Sung hyung, Choi Kanghee noona, Park Youngkyu sunbae…Hep birlikte etrafimi saran melekler.
Kim Jajeoong 2004 yilinda TVXQ ile ilk çikisini yaptiginda bize karizmasini gösterdi ama yinede aktörlük farkli bir sey. Jaejoong kocaman gülümsedi, “Park Youngkyu sunbae, Ji Sung hung, Choi Kanghee noona, yönetmen, film ekibi, etrafimda sadece melekler var. Birlikte bu dramada çalismak unutulmaz ve setteki atmosfer harika-Memnunum.”
Kim Jajeoong,Cho Kanghee’nin, 4. Boyut (Ç/N: ilginç) bir kisi olarak adlandirilan, kensdisine sevecen bir sekilde elini uzatarak sunlari söyledigini gülerek anlatiyor, “Müzik video yönetmeninden Bay Jaejoong’un çok essiz biri oldugunu duydum, sen de mi 4. Boyutansin?” Choi Kanghee’nin sunuculugunu yaptigi radyo programina MBC’nin Miss Ripley oyuncusu JYJ üyesi Park Yoochun da mesaj birakmisti:”Çekimler bittigine göre tavukalr üzerinde duracagim.” Choi Kanghee özenle çekimler boyunca Jaejoong ile ilgileniyor. Çekimlerin olmadigi günler de bile Jaejoong’a çekimlerdeki atmosferi arattirmamak için mesaj atiyor.
Rol yaptikça oyunculuga olan baginin arttigini söylüyor : “Yeni bir seyde kendime meydan okudugumda ve çevre de degistiginde bu çok zor oluyor ama eglenceli. TVXQ günlerinde biz kosuyor ve sadece kosuyorduk bu yüzden aslinda simdi oldugundan daha zor oldugunu hissettim.” Eger onun sahnede asiri bir çekicilik gösterdigini düsünüyorsaniz bir aktör olarak Kim Jaejong bir insan olarak çok daha fazlasini göstermeyi planliyor. “Havali degilim ve çok büyük heveslerim yok ama Cha Muwon ile arkadas olma konusunda benziyoruz.”
Bu günlerde kendisini agirlik çalismaktan alikoyuyor, “Kendisi sakin ve rahat bir karakter oldugu için en ufak hareketleri bile hassaslikla canlandirmaliyim. Eger kaslar disari çikarsa bunun uymayacagini düsündüm ve bu yüzden agirlik çalismayi biraktim.”
Son günlerde Idol Gruplar “Harikalar”
Ona son günlerde idol gruplarin nasil göründügünü sorduk. “Hepsi sevimli ve havali gözüküyor ve iyi sarki söylüyorlar.” Dedi Kim Jaejoong ve güldü, “Fiziksel dayaniklilik konusunda belki JYJ onlarin gerisine düsebilir ama hala sarki söylemede iyi oldugumuzu düsünüyorum. (Ç/N: daha iyi)” Gittigi kuaför B2ST, A-Pink, Boyfriend ve bunun gibi benzeri idol gruplar tarafindan kullaniliyor. “Benden 7-8 yas küçük olduklari için dikkatli oluyorum. Hubae gruplar aban 90 derece egilerek selam verdiginde ben de yani sekilde karsilik veriyorum. Ayrica nazikçe saka yapiyor, “Son zamanlarda idol grup isimlerini ve üyelerini karistiriyorum. TVXQ olarak çiktigimiz zaman yetiskinler söyle derdi, ‘Hangisi Hangisi bilmiyorum.’” Ayrica son günlerde yetenek programlarinda yapilanlara sasirdigini ve begendigini söyledi. “Ben gitseydim 10 saniyede keserlerdi. Etrafta birçok kamera var ve onlar titremiyorlar bile ve yeteneklerini en iyi sekilde gösteriyorlar.”
JYJ Üyeleri ile Birlikte Yeni Bir Meydan Okuma Gerçeklestirdigim için Mutluyum
JYJ Jeju adasi onursal elçileri seçilmisti ve KBS Special 7 New Wonders Wishes Live” yayininda çikacaklardi ama tek tarafli olarak KBS’nin iptal karari ile oldukça aci çektiler. Kendisi sakindi, “Jeju çok güzel ve milletimizin gururu ve onursal elçi olma görevimin yani sira tek basima da olsa onu tanitmak istiyorum.” TVXQ dagildiginda büyük küçük acilari oldu fakat kardes gibi bagli üyeleri oldugu için üstesinden geliyor. 8yildir bu isin için de olsa da çok alçak gönüllü, 24 saatlik bir günde ancak aksamüzeri 5 oldugunu söylüyor. Sebebi su– “Birçok sey biliyorum ama bu yeni bir baslangiç ve umudum var.”
Kore Dalgasi yildizi oldugu için hayranlari tarafindan sette devamli ziyaret ediliyor. Twitterin da bile dünyanin birçok yerinden –Japonya, Tayland, Çin, Ingiltere, Fransa ve Ispanya gibi- hayran tweet yagdiriyor. Dilegini açikladi: “Umarim drama kazasiz belasiz biter ve JYJ ve Jaejoong’un basina iyi seyler gelir.”
Kaynak: Sports Chosun
Çeviri: JYJ3
Türkçe çeviri: esra@LunaReds, www.jyjturkey.com