yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.82/5 - 11 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[동방신기] DBSK, TVXQ, THSK Fan Club 4 / DBSK Sevenler Kulübü 4 » Turkish Cassiopeia ♥
(29-07-2011, Saat: 20:53)nurcak yazdı: Soylemek istedigim sey. Grup markasini saten grubun yarisindan cogu ayrildiginda kaybetti. Bunun icinde oturup ovdukleri o degerli baskanlarina tesekkur edebilirler. JYJ onlara TVXQ ismini kullanma konusunda karismadigina sukredip herkes yoluna devam etsin. Fakat Jaejoong, Yoochun ve Junsu 2 senedir JYJ olarak calisiyorlarsa. Ve HoMin'de 1 senedir TVXQ olarak calisiyorsa.. Bu ankette de DBSK5 yazmiyorsa ben bu 5 uyenin son 2 senede ki durusuna, kattiklarina, sarkilarina, konserlerine, canli performanslarina, ettikleri yardima bakarak oylarim. Ha bu oylama onemlidir degildir.. o beni ilgilendirmez ben sadece yorum yapmak istedim. Oylama degersizse de oy vermeseydin, ustunden gecip gideydin. Bak derdim HoMin'le degil. Benim demek istedigim DBSK diyorum cunku JYJi de temsil ediyorlar gibisinden konusman. Artik o isim o marka HoMin'i temsil ediyor. Her ne kadar 5 uyeye ayit olsa da bu ismin patenti, diger 3 uye birsey demedigi surece, bir adim atilmadigi surece 2 kisi olarak kalacaktir.

Gurup markasini ayrildigi icin degil, sevenler, hayranlar, Cassiopeia onlari "Jyj DBSK'yi yenecek, DBSK Jyj'i yenecek" diye ayirt ettigi icin kaybetti. Gurubu marka yapan, marka olmasinda katkida bulunan onlari destekleyen hayran kitlesidir. DBSK5 elbette yazmaz cünkü 5'i birlikteykende sadece DBSK yaziyordu. DBSK'yi "Cassiopeia" olarak degilde sadece normal bir seyirci gibi takip edenler onlari ayirt edebilir ama ben bunu yapamam. DBSK ismini sadece HoMin temsil ediyor olabilir, olmasi gerekende zaten bu, cünkü yapilacak baska birsey yok. Eger ki o ismi kullanmayip, sessiz kalmayi tercih etselerdi DBSK'nin dis ve ic Dünya'da ki markasi daha da düsmüs, zedelenmis olacakti. Evet SM'in tavri pek hos degil, sirf SM'in bu kötü, alcakca davranislari yüzündende "gecmisligi" yok sayamam. JYJ'nin DBSK isminde ne kadar hakki varsa, Yunho ve Changmin'in da o kadar hakki var. Bu yüzden o ismi kullanmalarinda bir sakinca görmüyorum. Zaten DBSK'yi taniyanlar, bilenler, her ne kadar suan üyeler ayri olmus olsada DBSK'nin basarilarinda sadece HoMin'in degil 5 üyenin hepsinin bunda katkisi oldugunu kolayca anlayabilir.

HoMin suan o sirkette oldugu icin dislaniyor. Jyj'nin yasadiklari seyler ise onlari halk önünde daha sempatik kiliyor. Ama herkesin unuttugu birsey var ki bunlari yapan SM sirketidir, HoMin ikilisi degil. Ki üyelerin bu konularda söz sahibi olmadigini herkes bilir.

Benim asil takildigim nokta iste bu. Seyircilerin, özellikle de bir kisim Cassiopeia'nin onlari disliyormuscasina, onlari o sirkette kaldiklari icin sucluyormuscasina bir görüntü cizmeleri. Farkli kararlar aldilar, farkli yollardan gitmeyi tercih ettiler, ne kadar dogru ve yanlis olduklari tartisilir orasi ayri ama sirf bu yüzdende onlari sanki savas yapiyorlarmiscasina karsilastirmak hos degil.

Evet suan iki ayri guruplar, bizlerde bunun oldukca farkindayiz zaten.

Bu oylamaya duygusal yönden degil de mantiksal bir yönden bakmis olursakta "En taninmis Hallyu stari" yine DBSK'dir. Jyj'nin 2 yil icin de yaptiklari onlari "en taninmis Hallyu star" yapmaz. Isim olarak DBSK bir kac adim daha önde.

Bigeast____ ~ Cassiopeia

We won't let go! TVXQ/JYJ
Suan bir haber okudum, sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Dodgy

Haber'de yazdigina göre bu yil Jyj'nin Ekim ya da Kasim'da Almanya'da konser verme ihtimali varmis ama büyük ihtimal Berlin'de olurmus. Berlin cok uzak bana.

Bunun yani sira, JYP sirketi Wonder Girls ve 2pm'in de Almanya'da konser verecegini duyurmus.^^ Insallah bunlar bana yakin olurda gidebilirim. Sarhos

Almanya'da cok popüler olmaya basladi Koreli guruplar ki VIVA adli cok önemli bir müzik kanalinda listeye bile girmis 3-4 gurup. Super

Cok sevindim, cok. Biggrin
Bigeast____ ~ Cassiopeia

http://www.allkpop.com/2011/07/jaejoong-...ns-of-rice

Jaejoong ihtiyaç sahibi hayranlarina 6,56 ton pirinç bagislamis. Smile
Bu ülkeler içinde Türkiye de var. ^^ Haberin tamami verdigim linkte, suan isim oldugu için çeviremedim. Hemen haberi paylasip kaçiyorum.^^
(29-07-2011, Saat: 22:09)ßadqiirL_o5 yazdı:
(29-07-2011, Saat: 20:53)nurcak yazdı: Soylemek istedigim sey. Grup markasini saten grubun yarisindan cogu ayrildiginda kaybetti. Bunun icinde oturup ovdukleri o degerli baskanlarina tesekkur edebilirler. JYJ onlara TVXQ ismini kullanma konusunda karismadigina sukredip herkes yoluna devam etsin. Fakat Jaejoong, Yoochun ve Junsu 2 senedir JYJ olarak calisiyorlarsa. Ve HoMin'de 1 senedir TVXQ olarak calisiyorsa.. Bu ankette de DBSK5 yazmiyorsa ben bu 5 uyenin son 2 senede ki durusuna, kattiklarina, sarkilarina, konserlerine, canli performanslarina, ettikleri yardima bakarak oylarim. Ha bu oylama onemlidir degildir.. o beni ilgilendirmez ben sadece yorum yapmak istedim. Oylama degersizse de oy vermeseydin, ustunden gecip gideydin. Bak derdim HoMin'le degil. Benim demek istedigim DBSK diyorum cunku JYJi de temsil ediyorlar gibisinden konusman. Artik o isim o marka HoMin'i temsil ediyor. Her ne kadar 5 uyeye ayit olsa da bu ismin patenti, diger 3 uye birsey demedigi surece, bir adim atilmadigi surece 2 kisi olarak kalacaktir.

Gurup markasini ayrildigi icin degil, sevenler, hayranlar, Cassiopeia onlari "Jyj DBSK'yi yenecek, DBSK Jyj'i yenecek" diye ayirt ettigi icin kaybetti. Gurubu marka yapan, marka olmasinda katkida bulunan onlari destekleyen hayran kitlesidir. DBSK5 elbette yazmaz cünkü 5'i birlikteykende sadece DBSK yaziyordu. DBSK'yi "Cassiopeia" olarak degilde sadece normal bir seyirci gibi takip edenler onlari ayirt edebilir ama ben bunu yapamam. DBSK ismini sadece HoMin temsil ediyor olabilir, olmasi gerekende zaten bu, cünkü yapilacak baska birsey yok. Eger ki o ismi kullanmayip, sessiz kalmayi tercih etselerdi DBSK'nin dis ve ic Dünya'da ki markasi daha da düsmüs, zedelenmis olacakti. Evet SM'in tavri pek hos degil, sirf SM'in bu kötü, alcakca davranislari yüzündende "gecmisligi" yok sayamam. JYJ'nin DBSK isminde ne kadar hakki varsa, Yunho ve Changmin'in da o kadar hakki var. Bu yüzden o ismi kullanmalarinda bir sakinca görmüyorum. Zaten DBSK'yi taniyanlar, bilenler, her ne kadar suan üyeler ayri olmus olsada DBSK'nin basarilarinda sadece HoMin'in degil 5 üyenin hepsinin bunda katkisi oldugunu kolayca anlayabilir.

HoMin suan o sirkette oldugu icin dislaniyor. Jyj'nin yasadiklari seyler ise onlari halk önünde daha sempatik kiliyor. Ama herkesin unuttugu birsey var ki bunlari yapan SM sirketidir, HoMin ikilisi degil. Ki üyelerin bu konularda söz sahibi olmadigini herkes bilir.

Benim asil takildigim nokta iste bu. Seyircilerin, özellikle de bir kisim Cassiopeia'nin onlari disliyormuscasina, onlari o sirkette kaldiklari icin sucluyormuscasina bir görüntü cizmeleri. Farkli kararlar aldilar, farkli yollardan gitmeyi tercih ettiler, ne kadar dogru ve yanlis olduklari tartisilir orasi ayri ama sirf bu yüzdende onlari sanki savas yapiyorlarmiscasina karsilastirmak hos degil.

Evet suan iki ayri guruplar, bizlerde bunun oldukca farkindayiz zaten.

Bu oylamaya duygusal yönden degil de mantiksal bir yönden bakmis olursakta "En taninmis Hallyu stari" yine DBSK'dir. Jyj'nin 2 yil icin de yaptiklari onlari "en taninmis Hallyu star" yapmaz. Isim olarak DBSK bir kac adim daha önde.

Anlasildi bu daha cok uzar, burasinin boyle bir tartismaya uygun bir yer oldugunu dusunmuyorum. Bu dediklerin uzere dusunduklerimi bilmek istersen cevabimi msnden verebilirim. Nasil olsa ziyaret edilen konserlerden kimin Hallyu Star oldugu bellidir.
[Resim: nIhyJ7]
NaYoon: İkiniz benim yüzümdenmi kavga ettiniz?
Kuzenler: Yo, etmedik.
NaYoon: Benim için olmadığını biliyorum!!
Ama neden beni bahane olarak kullandınız, sizi kötü adamlar!?
MuWon: Sen onu bahane olarak mı gösterdin?
JiSung: Yo, yapmadım. Sen yaptınmı?
NaYoon: Kapayın çenenizi!!
(29-07-2011, Saat: 22:31)SuleYildiz yazdı: http://www.allkpop.com/2011/07/jaejoong-...ns-of-rice

Jaejoong ihtiyaç sahibi hayranlarina 6,56 ton pirinç bagislamis. Smile
Bu ülkeler içinde Türkiye de var. ^^ Haberin tamami verdigim linkte, suan isim oldugu için çeviremedim. Hemen haberi paylasip kaçiyorum.^^

Sag ol canimcigim. Biggrin Yalniz Jaejoong degil, Jaejoong'un resmi hayranlari düzenlemis bu uygulamayi. Eksik olmasinlar. Opucuk Cok duyarlilar cok. Abaza

@Nurdan, ne kadar konusursak da konusalim düsüncelerimizin degisecegini pek sanmiyorum. Uzar gider bu konu, sonra icinden cikamayiz. Ortada iki gurup var, kimileri bu gibi anketlerde Jyj'e oy verir, kimileride TVXQ'ya. Bunu nasil, ya da ne gibi duygularla yaptigimizin pek bir önemi yok aslinda. Biz de onlar gibi "iki farkli yoldan birini" seciyoruz sadece. Herneyse.. bizim su yazdiklarimizi okuyanlar icin unutulmamasi gereken birseyide belirtmek isterim. Her ne kadar fikir ayriligina düsüyor olsak da degismeyen bir ortak noktamiz var ki o da "hepsini esit bir sekilde" sevdigimizdir. Biggrin
Bigeast____ ~ Cassiopeia

Tartisma burada kesildi ama ben tartismayla ilgili degilde kendi görüslerimi söylemek istiyorum.
DBSK ilk kuruldugunda bu 5 üye seçildi. Onlar DBSK'nin adini duyurdu 5'i birlikte. Rekorlar kitabina 5'i birlikte girdi, Korenin en iyi sanatçisi olarak 5'i blirkte seçildi, Asyanin en iyi sanatçisi olarak 5'i birlikte seçildi. Aradan bunca yil geçmis biz onlari 5 kisi olarak gördük herkes onlari 5 kisi olarak tanidi. Siz Mirotic, Rising sun, Bolero dinlerken 5'inin nasil birbirlerini tamamladigini görmüyor musunuz?
Sirket yüzünden ayrildilar dogru. Ama herkes JYJ'i yada HoMin'i suçlamasin tek sirket suçlu. Ama sirketede borçluyuZ o 5 kahramandan mükemmel bir grup degil aile yaratti. Bir aile sirket yüzünden yada baska nedenlerden yikilamaz. Eger böyle düsünen yoksa kendi hayranligindan süphe etmeli çünkü Jaejoong bile ''JYJ from TVXQ'' yaziyor o bile inancini koruyor. Eger böyle düsünmüyorsak biz gerçek bir Cassiopeia olamayiz. Kendi kendime neden TVXQ neden ben bunlari seviyorum ki dedim.Biggrin TVXQ5 üyelerinden birine asik degil ben hepsine asigim. Ben onlarin seslerini, kisiliklerini, birbirlerini bu kadar sevmelerini, hayranlarini düsünmelerini ve onlari hayran degil aile olarak görmelerini seviyorum. Onlar gibi çok grup gelip geçicek ama kimse onlar gibi olamaz. HoMin TVXQ adini kullanabilir çünkü bu ad SM sirketine ait HoMinde orada çalisiyor ama onlarda biliyor TVXQ eskisi gibi olamaz. Çünkü TVXQ adi ilk kuruldugundan bu yana 5 kisiyi temsil ediyor.
No wonder, we are team of dream!
»» TVXQ! ««
♥
Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu ayrı olarak geçirdiğimiz son yıl dönümü olsun...
seni seviyorum -özgü ehe

“Superstar” Billboard Japan’de 1 Numaraya Yerlesti

BILLBOARD JAPAN YENI TOP 100

[Resim: 2ljnosl.jpg]

BILLBOARD JAPAN YENI SINGLE SATISLARI

[Resim: 28mpit0.jpg]

Tohoshinki’nin Superstar single’i Billboard Japan HOT 100 chart ve HOT Singles Sales chart‘ta 1 numaraya yerlesti!!!

Tebrikler 東方神起 !!

Kaynak: Billboard-Japan, ContinueTVXQ
Siteye Koyan: DJaeJoong, TVXQTurkey
TVXQTurkey.com
Bigeast____ ~ Cassiopeia

110727 Kim Jaejoong, “Yeni aktör Ödülü hedefi? Öyle bir arzum yok.”

[Resim: rfffa.jpg]

JYJ üyesi ve aktör Kim Jaejoong yeni aktör ödülü için hiç arzusu olmadigini söyledi.

Kim Jaejoong ayin 27’sinde SBS’nin yeni Çarsamba-persembe dramasi “Protct the Boss” için düzenlenen basin konferansinda ilk kez bir yerli dizide oynamak hakkindaki düsüncelerini açikladi.

Geçen sene Japon Fuji TV’nin ‘Sunao Ni Narenakute’ dizisi ve Han Hyo Joo ile‘Heaven’s Postman’ filminde oyunculuk deneyimi olsa da bu ilk yerli dizide oyunculuk deneyimi.

Kim Jaejoong söyle dedi, “Sanki yeni aktör ödülü için arzum varmis gibi duruyor ama bu daha ilk denemem oldugu için ödülü aldigimi düsünmek kötü degil mi? Okulda en iyi katilimci ödülü disinda hiç ödül almadim.”

Mütevazi bir sekilde devam etti, “Yeni bir oyunculuk deneyimi olarak bunun üzerinde çalisiyorum ve bu nedenle usta oyuncular Ji Sung, Choi Kang Hee, Wang Ji Hye’den ögrenmeye çalisiyorum.”

Japonya ve yerel olarak oyunculuk hakkinda konustu, “Japonya’da kendi dilimde konusmadigim için yüküm daha azdi. Fakat kendi dilimde oyunculuk yapmanin vermis oldugu sorumluluktan dolayi sürekli gerginim.”

Ek olarak Kim Jaejoong diger JYJ üyesi aktör Park Yoochun’dan bir tavsiye aldi. Bu soruldugunda, “Bana uyumamak için pratik yapmami söyledi. Çekimler bitince diger üyelerle seyahate çikacagiz.”

Kim Jaejong 3. Jenerasyon yönetici Cha Muwon’u oynuyor. Karakteri güç için mücadele ediyor ve Ji sung’un karakteri Cha Ji Hyun ile kuzen.

Düsüncelerini söyle dile getirdi, “Ilk katildigim zaman, Cha Ji Hyun’un özgür ruhlu ama biraz saçma karakterini kiskandim.” Söyle devam etti, “Bir yönetici edasini taklit etmeye hala alisamadim. Diger oyuncular çok iyi ve eger çok çalisirsan sanirim iyi olacak.”

“Protect the Boss” Ji Sung, Kim Jaejoong, Choi Kang Hee, Wang Ji Hye vs içeren, SBS’nin Çarsamba – persembe dramasi “City Hunter” yerine 3 Agustosta baslayacak.

Kaynak: ntn.seoul , rachui@ sharingyoochun JYJ3
Türkçe Çeviri: Esra@Lunareds, www.JYJTurkey.com
Bigeast____ ~ Cassiopeia

110727 “Protect the Boss” oyuncularinin Jaejoong hakkindaki yorumlari

http://www.youtube.com/watch?feature=pla...mw4ZM_mxHo

Ji Sung

Medya ile çok içli disli oldugumdan çok gördüm ama Kim Jaejoong ile olan iliskim ilk bulusmamizdan sonra iç çamasirlarimizla ayni yatakta uyumamizla olustu. Bu büyük ihtimalle bizi yakinlastirmak için ekip tarafindan planlanmis bir seydi. Herkes konusuyor ve içiyordu ta ki ekipteki erkekler ve aktrisler uyumak isteyinceye kadar. Hepimiz ikili gruplar halinde odalara dagildik. Kapiyi açip içeri girdigimizde odada sadece bir adet büyük bir yatak oldugunu gördük ve ikimizde sasirdik. Ayni anda “dahi uyuyalim” dedik ve klimayi açip yataga yattik ama hala çok sicakti. Bir yandan uyurken bir yandan soyunmaya basladik, içkili oldugumuz için çok rahattik. Uyandigimizda sabah utanarak birbirimize gülümsedik ve ondan sonra Kim Jaejoong ile yakin arkadas oldum. Bu yüzden çekimleri çok rahat bir sekilde birlikte yürütebiliyoruz. Su anda Kim Jaejoong JYJ ile harika aktiviteler yapiyor olsa da film alanina geldiginde bize kararliligini gösterdi ve yeni bir oyuncu olarak çok sempatik. Hepimiz, onun ustalari olarak ekibimizin bir parçasi oldugu için çok mutluyuz, saygi duyulmayi hak eden küçük bir kardes, ekibimize enerji veriyor.

Choi Kanghee

Youngwoong Jaejoong dizide Cha Muwon. Benim açimdan o çok güvendigim uzun bacakli adam (Ç/N: anime ‘My Daddy Long Legs’e benzetme yapiyor). Benim için Cha Muwon “Mununimu” “Hununimu” (Tanri) ile esdegerde…

Wang Jihye

Geçmiste Jihun ile bir iliski yasadiktan sonra simdi asi bir tutku ile Muwon ile bir iliski yasiyor.

Video: kjjtoong
Japonca çeviri: http://ameblo.jp/tohoshin
Ingilizce çeviri: As0or83 of JYJ3
paylasan: JYJ3
Türkçe çeviri: [email protected]
jyjturkey.com
Bigeast____ ~ Cassiopeia

110728 Yoochun Ilk kez bir Kore dizisinde oynayacak Jaejoong’a nasihat verdi

[Resim: 6zbzts.jpg]

Jaejoong SBS’nin Çarsamba-Persembe dizisi “Protect the Boss “ile ilk defa bir aktör olarak meydan okuyacak. Diger bir JYJ üyesi olan ve “Sungkyunkwan Scandal”(KBS2) ve “Miss Ripely”(MBC) ile istikrarli bir oyunculuk yetenegi gösteren Yoochun ögüt verdi.

Ayin 27’sinde SBS’de basin konferansi düzenlendi. Kim Jaejoong, “Yoochun bana uyumama pratigi yapmami söyledi”.

Ayrica Yoochun komik yanini da gösterdi, Kim Jajeoong açikladi, “Yoochun çekim yaptigi zamanar ona hadi gel takilalim diyemezdim. Fakat ben çekimlere basladigim zaman bana ‘takilmak ister misin?.oh senin yarin çekimin vardi’ diyerek dalga geçti.”

Ayrica ekledi, “Aramizda konustuk ve çekimlerim bittigi zaman birlikte bir yolculuga çikmaya karar verdik. Onlarla gitmeyi gerçekten çok istiyorum.”

Kim Jaejoong, Cha Jihun(JiSung)’un kuzeni Cha Muwon rolünde. Jihun’un elinden sirket haklarini almak isteyen ama dünya hakkinda hiç bir sey bilmeyen bir karakter. “Protect the Boss” 3 Agustosta basliyor.

[Kim Yonghwan’in haberi]

Kaynak: chosunonline
çeviri: rieko@sharingyoochun
paylasan: JYJ3
Türkçe çeviri: [email protected]
jyjturkey.com
Bigeast____ ~ Cassiopeia

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi