yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.82/5 - 11 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[동방신기] DBSK, TVXQ, THSK Fan Club 4 / DBSK Sevenler Kulübü 4 » Turkish Cassiopeia ♥
(28-07-2011, Saat: 1:54)GiSe7enem yazdı:

Sonunda!
Bunu duyduguma çok sevindim. Opucuk
You're a sky
full of stars

[Resim: 0E8dXo.gif]
Ostta yer almasa bence çok garip olur. Hatta Junsu ve Yoochun da yer almali. Insallah öyle olur.Smile Junsu'nun çekim günü bugündü demek. Yeni yeni fotograflar biraz sonra çikar sanirim.Blush Yoochun'u da iyilesene kadar göremeyecegiz herhalde.Sad
|JJ★JS★YC |
I have nothing, nothing, nothing
If I don't have you!

Junsu çok karizmatik duruyor. Hangi sartlar altinda olursa olsun karizmasindan taviz vermiyor. MasAllah diyorum. Insallah o da bir dizide bas rolü oynar da, gözümüz senlenir biraz. Abaza
♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin
I'm Proud To Be Cassiopeia!
JYJ’in Kim Jaejoong’u Oyunculugundan Memnun Degil, “Daha fazla ögrenmeliyim.”

[Resim: 2717073729660800010.jpg]

SBS’nin Çarsamba-Persembe dizisinde oynayacak olan JYJ’in Kim Jaejoong’u, “Oyunculugum beni tatmin etmiyor. Daha fazla ögrenmeliyim.”

Protect the Boss bir ofis asistaninin patronunu egitmeye çalismasi ile ilgili romantik bir komedi. Dizide Jaejoong Cha Ji Hun (Ji Sung)’un kuzeni Cha Mu Won’u oynuyor.

Kim Jaejoong ön izlemeyi seyrettikten sonra duygularini ifade etti, “Bu ilk kez kendimi bir aktör olarak görüsüm ve tuhaf hissettim. Yayini hazirlayanlar sayesinde dizide iyi gözüküyorum ama oyunculugum o kadar iyi degil. Drama setine alistim.”

Bir muhabir çekimin zorluklarini sordu ve Jaejoong söyle cevapladi, “Benim için her sey zor, fakat ekip beni çok rahatlatiyor. Deneyimli oyuncular ile çalisiyorum ve bu yüzden çok minnettarim onlara.”

Jaejoong daha önce Japonya’da bir çekimde bulunmustur. “O zaman daha rahat hissediyordum çünkü Japonca ana dilim degil. Fakat simdi daha çok baski hissediyorum çünkü Korece’de bir hata yapar miyim diye endiseliyim. Fakat hem Kore hem Japonya’da herkes bana karsi çok nazikti ve bunun için minnettarim.”

“Çok fazla deneyimim olmadigi için yeni bir aktörüm. Daha önce bir Japon dramasinda yer almis olsam da 2 sene oldu bu yüzden ilk defaymis gibi hissediyorum.” Diye ekledi.

Jaejoong daha önce Sungkyunkwan Scandal dizisinde ol almis JYJ’in diger üyelerinden arkadasi Park Yoochun hakkinda da konustu, “Benimle takilmak istedigini söyledi faka sonra ben drama için çalismak zorunda oldugumdan vazgeçti. Bana ayrica uyumamak için pratik yapmami ögütledi.”

The lovers of Paris’in yazari ve yönetmeni bu dramayi yapiyor. Ilk bölüm City Hunter’dan sonra 3 Agustosta yayinlanacak.

Kaynak: [email protected]
|JJ★JS★YC |
If I don't have you!

Junsu Twitter (28.07.11)

[Resim: adsz1hu.jpg]

Bugün benimle çekim yapan herkese tesekkür ederim~~ Tekrar çekim yapacagimi düsünüyordum bundan dolayi sahneden hosçakalin bile demeden indimㅠ Veda etmek istedim fakat anlasilan diger sahneyi çekeceklerdi. Size veda edemeden gitmeniz gerektigi için üzgünüm^^ Neyse, bu yagmurlu günde hepiniz iyi is çikardiniz~ Zzang!

Kaynak: [email protected]
|JJ★JS★YC |
If I don't have you!

[Resim: 8fd99a3f155e10788c08bb7.gif]

Yoochun - Tio (2. Reklam)

[Resim: x1pjzf2ryhxrwtsbre9koxd.gif]

Tik!
|JJ★JS★YC |
If I don't have you!

Junsu Recording for Scent of a Woman

[Resim: 9i6c1k.jpg]

[Resim: 9umaty.jpg]

[Resim: 10dz0bd.jpg]

[Resim: 53thqc.jpg]

[Resim: 33249dy.jpg]

[Resim: o8bc0i.jpg]

Jaejoong in ASTA TV Magazine- August Issue

[Resim: axy5go.jpg]

[Resim: 2zzrp55.jpg]

Hay ALLAH'im ya!
Yunho'yu her havaalaninda gördügümde acaba yine ayni sandaletler mi diye düsünürken,
yine o sandaletler? Ne yapti sen abi düzine düzine mi aldin bunlardan? (:

Ayrica kizlara çok takilmayin bayanlar. Smile 25lik delikanlilara 15lik kizlar xD
Abi kardes iliskisi gibi xD

Kim Jae Joong is coming to TURKEY

Ve ben gidiyorum. ^^
3 yıllık hasret bitiyor. ^^

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi