28-07-2011, Saat: 0:00
Oh be! Sonunda açti o güzel alnini da görmek nasip oldu bizlere. 
Cassi canlar donatmissiniz buralari.
Ellerinize saglik. 

Cassi canlar donatmissiniz buralari.
Ellerinize saglik. 
|
[동방신기] DBSK, TVXQ, THSK Fan Club 4 / DBSK Sevenler Kulübü 4 » Turkish Cassiopeia ♥
|
|
28-07-2011, Saat: 0:00
Oh be! Sonunda açti o güzel alnini da görmek nasip oldu bizlere.
![]() Cassi canlar donatmissiniz buralari. Ellerinize saglik. ![]()
28-07-2011, Saat: 0:10
(Son Düzenleme: 28-07-2011, Saat: 0:10, Düzenleyen: Reiißend_Haqel.)
Durun bakalim. Jae Joong benim!
![]() Jae Joong bütün Cassilerin. ( Bende bir Cassi oldugumdan benim de sayilir.Üstteki yazimda haksizda degilim. )Anlini hep aç sen yavrucugum. Yakiyorsun bütün etrafi.
28-07-2011, Saat: 1:11
Yorumlariniz kimseye sulanmadan yapamiyor musunuz ?
![]() ![]() Hep Damla isleri karistiriyor. Ama döndügün nasil belli Damla. Kendini öven bir mesaj okuyorsam anliyorum ki sen yazmissin.
28-07-2011, Saat: 1:18
(Son Düzenleme: 28-07-2011, Saat: 14:05, Düzenleyen: Yüsra JaeJoong.)
You're a sky
full of stars ![]()
28-07-2011, Saat: 1:23
Park Yoohwan Örnek Aldiklarini, Oyunculugu Ve Agabeyi Park Yoochun’u Anlatti!
![]() Aktör Park Yoohwan, JYJ’in Yoochun’un kardesi, “Elle Girl” magazinde bir fotograf çekiminde yer aldi ve Cha Seung Won gibi bir aktör olmak istedigini söyledi. Su siralar MBC’nin ‘Shiny Shiny Shining’ dizisinde oynayan Park Yoohwan etkileyici ama tuhaf amca rolünde. Bu magazin çekiminde sik ve isyankar bir geç adama dönüstü. Su siralar dizide karakterinin dogusu hakkindaki sir ortaya çikarken kendisi de hiç olmadigi kadar oyunculuk için çalisiyor. Söyle dedi, “Duygularin vurgulandigi bir karakteri oynamayi denemek istiyorumdur. Sonunda bunu deneme firsatim oldu, bu müthis.” En sevdigi diziyi sordugumuzda cevabi ‘The Greatest Love’ oldu. “Dok Go Jin en iyisi! Böyle bir karaktere nasil hayat verebilir? Onun gibi bir aktör olmak isitiyorum.” Hiç ‘dogru yoldan’ sapip sapmadigini sordugumuzda cevabi yapistirdi, “Asla. Evi terk ettiginizde yalnizca aci çekersiniz.” Yoohwan ayrica abisi hakkinda sevimli bir sir verdi, “Ne zaman çocuklar gibi birlikte uyusak giysilerime yapismak gibi bir huyu var.” Röportajin tamami Agustos sayisinda! Kaynak: [email protected]
JYJ’nin “Get Out” Klip Çekim Alanindan
Kötü haber. Klipte bu Brezilyali kizlar oynacakmis bir söylentiye göre. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Get Out'un sözlerini düsünüyorum da, o sözlerle bu kizlar ne alaka anlamadim.
28-07-2011, Saat: 1:29
(Son Düzenleme: 28-07-2011, Saat: 14:05, Düzenleyen: Yüsra JaeJoong.)
You're a sky
full of stars ![]()
28-07-2011, Saat: 1:35
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|