yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.82/5 - 11 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[동방신기] DBSK, TVXQ, THSK Fan Club 4 / DBSK Sevenler Kulübü 4 » Turkish Cassiopeia ♥
Paylasimlariniz için tesekkürler Cassie'lerim.Opucuk
Çok fazla giremiyorum. Ama girebildigim zamanlarda da yorum yapmadan olmaz.^-^
Jae'm yeni diziye basladi,Kalp yeni albüm yolda ve yeni klip ''Get Out'' gibi muhtesem bir sarkiya çekildi.Alkis Meleklerimiz yine çok çalisiyor. Fighting!!! Muzikgrubu
[Resim: jjjjjjjjjb.jpg]
Seni İstemek ;
Bütün Dünya'ya Meydan Okumak Gibi . . !
110730 JYJ – NII Fanmeet Videolar
Acayip yakisikli olmuslar. Sarhos Abaza

http://www.youtube.com/watch?v=JvrS9b2RJWo&feature

http://www.youtube.com/watch?v=oWM3qf8JTqY&feature

http://www.youtube.com/watch?v=2SxxAp8Z9VM&feature

http://www.youtube.com/watch?v=bsfAc-9N_kg&feature

http://www.youtube.com/watch?v=Ks3iWxvfByI&feature

http://www.youtube.com/watch?v=MM0pergLpqE&feature

Klibi dört gözle bekliyorum. Super
Tesekkürler. Onay
Protect The Boss Fan Club / Protect The Boss Sevenler Kulübü

Bekliyoruz Cassilerim!!! Atkilic
EXO ♥
"Love Me Right"
>> Baekhyun ♥ <<

♔ hook blade
Face'de TVXQ adli bir grupta biri söyle birsey yazmis.

Hani Jaejoong "Yunho ve Changmin'i özledim" diye twit atmistiya twitterda, iste Yunho ve Changmin onlari okumus ve duydugum kadariyla Changmin Jejung'un twitlerini okudugunda aglamis. Belkide bundan memnun oldugundandir.^^ Yunho ve Changmin twitter kullanmadigindan, o ikisinin "sesini/duygularini" bilemiyoruz, ancak ikisininde diger 3 üyeyi her zaman düsündügünü ve özledigine eminim.

Kizin söylediklerini A nation ekibinden birileri yazmis; O kisinin attigi twitlerin Japoncasi da hemen altta.^^

From A nation staff

RT t0v2x1q2_kjc: ユノもチャミもツイ見てるんだなぁ…
チャミが先日のジェジュンのツイ見て泣いたってあったけど…

きっと、凄く嬉しかったんじゃないかなぁ。。
ユノやチャミはツイしてないから二人の「声」を聞くことは出来ないけど、きっと3人のことをいつも想ってるし、会いたいと思ってると思う

Bigeast____ ~ Cassiopeia

We won't let go! TVXQ/JYJ

Protect the Boss Yeni fragman ve çevirisi

http://www.youtube.com/watch?v=KI_h_cq_T...r_embedded

Eunsul: Bir kisi seçkin bir okula gitti diye seçkin mi olur? Bir kisi büyük bir serkitte çalisiyr diye genis düsünceli mi olur?

Öyle mi? Huh?

————–

Jihun’un Babasi: Sen tamamen yeteneksiz biri degilsin—Bunu biliyorum.

Jihun’un Büyükannesi: Çocuklarim yüzünden yaslandim.

Jihun’un Babasi: Bir botox operasyonu ayarlayayim mi?

————–

Eunsul: Büyük bir sirket, sana söyllüyorum. Senin kizin, sana söylüyorum, iste böyle büyük, evet.

Jihun: Eger buraya akraba torpiliyle gelmediyse bir ajan olmali. Senin tuttugun bir ajan.

Muwon: Neden sana ajanlik yapayim? Bayan Eunsul sevimli biri.

Jihun: Bunu yapma, beni sevimli say onun yerine!

Muwon: Sen– Sen süper sevimlisin.

————-

Jihun: Kapat çeneni. Lütfen çek git. Simdi!

Eunsul: Cha Jihun…. Seni öldürecegim!!!!!

Kaynak: lunjij
Çeviri: JYJ3
Türkçe çeviri: esra@LunaReds, www.jyjturkey.com
Bigeast____ ~ Cassiopeia

JYJ Jaejoong’un Çinli Hayranlari 4 Milyon Won’luk Yemegi “Protect the Boss” prodüksiyon ekibine teslim etti

YJ Jaejoong’un Çinli hayranlari 4 milyon wonluk (4.000 USD) yiyecegi SBS’nin 100 kisilik “Protect the Boss” prodüksiyon ekibine teslim etti. 30 Temmuzda Jaejoong’un fan club üyeleri bir araya gelerek Seu’un iraz disindaki Paju’daki SBS Dramasi “Protect the Boss”un çekim setine geldiler ve yanlarinda salata ve sandviç gibi yiyecekleri içeren 10 farkli çesit yemek getirdiler ve sloganlari “Seninleyiz, Asla durma.” Fanclubin baskani Wang Ruo Ran tüm ekip elemanlari ile konusarak onlara söyle dedi, “Lütfen Jaejoong’u destekleyin.”

“Geçen sefer Lotte World’u çekerken bir çok hayran görmüstük fakat bir çok hayranin Paju’ya da gelmesi, Jaejoong’un popülaritesinin büyüklügü inanilmaz,”dedi prodüksiyon ekibinden biri.

“Protect the Boss” 3 agustosta yayinlanacak. Yaramaz ikinci nesil Chaebol (Ji Sung) ve sekreteri (Choi Kanghee) arasindaki iliskiyi anlatiyor. Jaejoong bu ilk drama deneyiminde is dünyasi prensi Cha Muwon’un oynuyor.

Kaynak: Star News
Çeviri: thunderstix Soompi
Paylasan: JYJ3
Bigeast____ ~ Cassiopeia

Yeni Aktris Mun Gayoung Yoochun ile Tio Reklaminda Oynadigi için Gipta Ediliyor

Mun Gayoung, Jung Yongha’nin You’ve Fallen For Me filmindeki kiz kardesi. Park Yoochun ile bir ask dizesi? Çok sansili!

Yeni star Mun Gayoung bir flower startardan sonra diger bir flower star ile birlikte çalistikça haber oluyor. CN Blue’nun Jung Yongha’sindan sonra JYJ’in Park Yoochun’u ile çalisti.

Mun Gayoung su siralar Lee Junghyun olarak Lee Shin’in kizkardesi rolünde MBC’nin Çarsamba Persembe dramasi You’ve Fallen For Me’de oynuyor.

Lee Shin baskalarina en azondan kiz kardesine soguk olamayan bir kisi olarak çok nazik bir erkek kardes. Jung Yongha Mun Gayonung’u bisikletinin arkasina koyup nazik kelimeler söyleyince bayan hayranlari kiskanmisti.

Ögrenci ögretmen rolleriyle Park Yoochun ile bir içecek reklaminda gözükünce de çok kiskanildi. Park Yoochun saskinlik gösterip bagirirken Mun Gayoung sakin bir tavir gösterdi ve böylece kahkahalara neden oldu.

Netizenler söyle tepki verdi: “Herhalde önceki hayatinda ülkeyi kurtarmis olmali, kiskaniyorum.” “Jung Yonghta’dan Park Yoochun’a, çok sansli.” “Ona baktikça daha da sevimli ve etkileyici görünüyor.”

Kaynak: ENews24
Bigeast____ ~ Cassiopeia

Jaejoong – “Melekler etrafimi sardi” ve “Mutluyum”

JYJ Kim Jaejoong, Drama Sahnelerine Giris Töreni. “Mutluyum.”

“Mutluyum”

Grup JYJ’in Kim Jaejoong’u SBS’nin yeni çars.-pers. dramasi “Protect the Boss” ile darma sahnelerine basliyor. City Hunter’dan sonra ayin 3’ünde baslayacak olan bu dramada Finans Prensi bölüm lideri Cha Muwon rolünde. Geçen sene Japon Fuji TV’de yayinlanan Sunao Ni Narenakute rol almisti fakat bu sefer ilk yerli dramasi olacak. Parlak ama ayni zamanda ciddi görünüyor.

Ji Sung hyung, Choi Kanghee noona, Park Youngkyu sunbae…Hep birlikte etrafimi saran melekler.

Kim Jajeoong 2004 yilinda TVXQ ile ilk çikisini yaptiginda bize karizmasini gösterdi ama yinede aktörlük farkli bir sey. Jaejoong kocaman gülümsedi, “Park Youngkyu sunbae, Ji Sung hung, Choi Kanghee noona, yönetmen, film ekibi, etrafimda sadece melekler var. Birlikte bu dramada çalismak unutulmaz ve setteki atmosfer harika-Memnunum.”

Kim Jajeoong,Cho Kanghee’nin, 4. Boyut (Ç/N: ilginç) bir kisi olarak adlandirilan, kensdisine sevecen bir sekilde elini uzatarak sunlari söyledigini gülerek anlatiyor, “Müzik video yönetmeninden Bay Jaejoong’un çok essiz biri oldugunu duydum, sen de mi 4. Boyutansin?” Choi Kanghee’nin sunuculugunu yaptigi radyo programina MBC’nin Miss Ripley oyuncusu JYJ üyesi Park Yoochun da mesaj birakmisti:”Çekimler bittigine göre tavukalr üzerinde duracagim.” Choi Kanghee özenle çekimler boyunca Jaejoong ile ilgileniyor. Çekimlerin olmadigi günler de bile Jaejoong’a çekimlerdeki atmosferi arattirmamak için mesaj atiyor.

Rol yaptikça oyunculuga olan baginin arttigini söylüyor : “Yeni bir seyde kendime meydan okudugumda ve çevre de degistiginde bu çok zor oluyor ama eglenceli. TVXQ günlerinde biz kosuyor ve sadece kosuyorduk bu yüzden aslinda simdi oldugundan daha zor oldugunu hissettim.” Eger onun sahnede asiri bir çekicilik gösterdigini düsünüyorsaniz bir aktör olarak Kim Jaejong bir insan olarak çok daha fazlasini göstermeyi planliyor. “Havali degilim ve çok büyük heveslerim yok ama Cha Muwon ile arkadas olma konusunda benziyoruz.”

Bu günlerde kendisini agirlik çalismaktan alikoyuyor, “Kendisi sakin ve rahat bir karakter oldugu için en ufak hareketleri bile hassaslikla canlandirmaliyim. Eger kaslar disari çikarsa bunun uymayacagini düsündüm ve bu yüzden agirlik çalismayi biraktim.”

Son günlerde Idol Gruplar “Harikalar”

Ona son günlerde idol gruplarin nasil göründügünü sorduk. “Hepsi sevimli ve havali gözüküyor ve iyi sarki söylüyorlar.” Dedi Kim Jaejoong ve güldü, “Fiziksel dayaniklilik konusunda belki JYJ onlarin gerisine düsebilir ama hala sarki söylemede iyi oldugumuzu düsünüyorum. (Ç/N: daha iyi)” Gittigi kuaför B2ST, A-Pink, Boyfriend ve bunun gibi benzeri idol gruplar tarafindan kullaniliyor. “Benden 7-8 yas küçük olduklari için dikkatli oluyorum. Hubae gruplar aban 90 derece egilerek selam verdiginde ben de yani sekilde karsilik veriyorum. Ayrica nazikçe saka yapiyor, “Son zamanlarda idol grup isimlerini ve üyelerini karistiriyorum. TVXQ olarak çiktigimiz zaman yetiskinler söyle derdi, ‘Hangisi Hangisi bilmiyorum.’” Ayrica son günlerde yetenek programlarinda yapilanlara sasirdigini ve begendigini söyledi. “Ben gitseydim 10 saniyede keserlerdi. Etrafta birçok kamera var ve onlar titremiyorlar bile ve yeteneklerini en iyi sekilde gösteriyorlar.”

JYJ Üyeleri ile Birlikte Yeni Bir Meydan Okuma Gerçeklestirdigim için Mutluyum

JYJ Jeju adasi onursal elçileri seçilmisti ve KBS Special 7 New Wonders Wishes Live” yayininda çikacaklardi ama tek tarafli olarak KBS’nin iptal karari ile oldukça aci çektiler. Kendisi sakindi, “Jeju çok güzel ve milletimizin gururu ve onursal elçi olma görevimin yani sira tek basima da olsa onu tanitmak istiyorum.” TVXQ dagildiginda büyük küçük acilari oldu fakat kardes gibi bagli üyeleri oldugu için üstesinden geliyor. 8yildir bu isin için de olsa da çok alçak gönüllü, 24 saatlik bir günde ancak aksamüzeri 5 oldugunu söylüyor. Sebebi su– “Birçok sey biliyorum ama bu yeni bir baslangiç ve umudum var.”

Kore Dalgasi yildizi oldugu için hayranlari tarafindan sette devamli ziyaret ediliyor. Twitterin da bile dünyanin birçok yerinden –Japonya, Tayland, Çin, Ingiltere, Fransa ve Ispanya gibi- hayran tweet yagdiriyor. Dilegini açikladi: “Umarim drama kazasiz belasiz biter ve JYJ ve Jaejoong’un basina iyi seyler gelir.”

Kaynak: Sports Chosun
Bigeast____ ~ Cassiopeia

110801 Junsu “Scent of a Woman”da acemi ve Sevimli Aktörlügü ile Gözüküyor

Grup JYJ’den Kim Junsu SBS’nin “Scent of a Woman”daki sahnesi netizenler tarafindan ilgi görüyor. Temmuz 31’de yayinlanan fragman izleyicilerin gözünden kaçmadi.

Kim Junsu bir dramada göründügü ve Jaejoong ve Yoochun da aktörlüge adim attiklari içi artik yüzlerini dramalarda görmek mümkün. Fakat Junsu’nun sarki söylemeye karsi bölünmez ilgisi yüzünden onu dramalarda görmek zor o yüzden bu sahne çok ilgi çekti.

Fragmanda, Kim Junsu çok ünlü Koreli Yildiz olarak Kim Sun Ah ile bir yemekte görünüyor. Kim Junsu Kim Sun Ah’a soruyor, “Benim neyim iyi? Bir heykeli andiran görüntüm mü? Yoksa tatli sesim mi?” Arsiz ve utanamaz rol yapmasi kahkahalar ile ödüllendiriliyor. Kim Junsu’nun biraz dogal olmayan rol yapmasi “sevimli” olarak nitelendirildi bayan hayranlari tarafindan.

Hayranlar söyle dedi, “Sonunda Junsu televizyonda!”, “Her zamanki gibi Junsu ve sevimliligi!” , “Junsu oppayi uzun zamandan sonra gördüm, çok mutluyum!” “Gelecek bölümü bekleyemeyecegim!” ve diger atesli mesajlar.

Kaynak: star news
credit: kecyabulnt
çeviri: sharingyoochun.net
paylasan: SYC + JYJ3
Bigeast____ ~ Cassiopeia

Junsu’nun “Scent of a Woman”daki performansi için Beklentiler artti

Junsu’nun “Scent of a Woman”daki performansi için beklentiler 5. Bölümde bir sahne performansi olacagi haberi ile gittikçe artti.

Ayin 28’inde 500 hayran dizide ayni simde Asya’nin en büyük starini oynayan Junsu’nun kurgu konserini izlemek için Uijungbu’daki üniversiteye akin etti. Kim Sun Ah, Yeon Jae rolüyle, çok büyük bir hayran olarak Lee Dong Wook ve Um Ki Joon ile birlikte konseri ziyaret etti.

Konserde Junsu JYJ’in The Beginning albümünden “I can Soar” ve Japonca single’indan “Intoxication”i seslendirdi. Junsu ayrica ölümcül hasta olan ‘Yeon Jae’ için özel bir olay hazirladi.

Prodüktörler söyle dedi, “Ilk defa rol aypiyor bile olsa karakteri ile mükemmel uyum sagladi. Mükemmel sahne yetenegi ve tutkusu onu gerçekten Asya’nin en iyi stari yapiyor. Ekip elemanlari ve diger oyuncular konserden çok zevk aldilar.

Kaynak + Resimler: Asia Today via Nate
Credit: Allkpop
Paylasan: JYJ3
Bigeast____ ~ Cassiopeia

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi