yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 ARALIK 2010 - ANKARA KOREA-FANS BÜYÜK BULUSMA VE KATILIMCI LISTESI
(02-12-2010, Saat: 12:16)ayben yazdı:
(01-12-2010, Saat: 23:11)mavi_61 yazdı: Kizilay'dan gelecekler ile 11de DOST'ta bulusabiliriz. Yürüyerek gitmeyi göze alabilecekler özel mesaj atabilirler Biggrin

Yerini bilmiyorum ama yürümek için uzak degil mi?

bence degil. Dönüs yolunda hep yürürüz biz zaten. Bu sefer giderken de yürüyecegim. Yürüyebilecek olanlar gelsin diye özellikle belirttim zaten ^^'
Mesajlarinizi bekliyorum.
Bak Çagla saat 1 ve sen 15 dk boyunca yokusa dogru yüriyeceksin bakalim kaç kisi kabul edecek.. asagi dogru herkes yurur ama saat 1 de havanin sicak olma ihtimali de var.. bak sen yürürsün sende zaten dogustan bir enerji var ama kanina girme milletin Smile
(02-12-2010, Saat: 22:04)$adrazam yazdı: Bak Çagla saat 1 ve sen 15 dk boyunca yokusa dogru yüriyeceksin bakalim kaç kisi kabul edecek.. asagi dogru herkes yurur ama saat 1 de havanin sicak olma ihtimali de var.. bak sen yürürsün sende zaten dogustan bir enerji var ama kanina girme milletin Smile

bulusma 12de. hava buz gibi merak etme yürürken isinirirz o ayri ama yakacak bir günes yok.
asil sen kiskanma Biggrin
karistirma kafamizi. ben açik ve net yazdim. o kadar uzak da degil ayrica. ha yukarda inip asagi yürümüsüz ha bulusup yukari yürümüsüz.
biz genciz yürürüz ;)
(02-12-2010, Saat: 22:43)mavi_61 yazdı:
(02-12-2010, Saat: 22:04)$adrazam yazdı: Bak Çagla saat 1 ve sen 15 dk boyunca yokusa dogru yüriyeceksin bakalim kaç kisi kabul edecek.. asagi dogru herkes yurur ama saat 1 de havanin sicak olma ihtimali de var.. bak sen yürürsün sende zaten dogustan bir enerji var ama kanina girme milletin Smile

bulusma 12de. hava buz gibi merak etme yürürken isinirirz o ayri ama yakacak bir günes yok.
asil sen kiskanma Biggrin
karistirma kafamizi. ben açik ve net yazdim. o kadar uzak da degil ayrica. ha yukarda inip asagi yürümüsüz ha bulusup yukari yürümüsüz.
biz genciz yürürüz ;)

Kesinlike sana katiliyorum Çagla. Çok iyi düsünmüssün. Ben, merve, ilayda ve bir arkadasimiz bu yürüyüse katilabiliriz. Eger zor gelirse yari yolda taksiye bineriz ne olmus yanii Biggrin
[Resim: 334506e73b.gif]
Lee Jun Ki Fan Club
Jang Geun Suk Fan Club
Gong Yoo Fan Clup
SS501 Fan Clup
Jae Hee Fan Club

[Resim: 16c97r6.gif]
11de DOSTta görüsürüz o zaman bebek. Uzun zaman oldu zaten. Özledim Smile
Yok ya yürürken yavas yavas yürüyeyim desen yarim saati bulur belki.
Ama normal olarak yürüyelim derseniz 20 dakika falan sürüyor. Çok da degil. Biggrin
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
(03-12-2010, Saat: 0:07)mavi_61 yazdı: 11de DOSTta görüsürüz o zaman bebek. Uzun zaman oldu zaten. Özledim Smile

Tamam canim, 11 de orada oluruz insallah. Ne zamandir görüsemedik hem yolda da laflariz. Bulusma ve gösteride pek firsat bulabilecegimizi sanmiyorum açikçasi Biggrin
[Resim: 334506e73b.gif]
Lee Jun Ki Fan Club
Jang Geun Suk Fan Club
Gong Yoo Fan Clup
SS501 Fan Clup
Jae Hee Fan Club

[Resim: 16c97r6.gif]
tamam sizin niyet belli kizlar toplanip lafin belini kircaniz tamam o zaman susarim karismam Smile
yürümek disinda nasil gidebilirim oraya kizilaydan?
Otobüs var Bakanlik duragindan binebilecegin ancak onunla Kuguluda inip asagi yürümen gerekecek.
Görüsürüz kizlar =)

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi