yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
38th Gangjin Celadon Festival 2011
38th Gangjin Celadon Festival 2011

[Resim: simg0101.jpg]

Sponsorlar / Yönetim

Gangjin-gun / Gangjin Şehri Yerli Festivali Tanıtım Komitesi

Tanıtım

10. yüzyıldan 14. yüzyıla kadar Gangjin, gelişen bir seladon üretim yeriydi. Bugün, 16 firin aktif kalır ve Gangjin Seladon Kültür Festivali süresince, ziyaretçiler seladonun nasıl piştiğini ve hatta kendi çömleklerinin nasil yapıldığını görebilirler. Mekanın yakınlarında, harika bir fotoğraf çekebileceğiniz doğal kır çiçek alanları vardır.

Programlarş
- 80'in üzerinde program
* Tarımsal Deneyim Programı: Doğal ekolojiyi ögrenme, balsam tırnak cilalama, kısa-saplı tarak ile kazma*, kagni ile tren yolculuğu, evebeynlerin hatırlatan halk deneyimi(saman zanaat işi), Gangjin Kirilmış Çiftlik Makine Robotu Deneyimi... vb.

* Seladon Deneyimi Programı: Seladonları şekillendirme ve sarma, duran çikrik deneyimi*, geleceğe deprem seladon zaman-capsülü, odunları yakacak fırın, başılan seladonların sekli, seladonları ovarak kopyalama deneyimi, seladon mozaik parçaları deneyimi... vb.

Başvuru / Katılım Ücretleri

7000 Won

Ek Etkinlikler

Seladon dekor deneyimi, Goryeo seladon gizemli ses tüneli, kagnı tren yolculuğu, Goryeo Hanedanlik Krallığı gezisi, Goryeo seladon deseni ovarak kopyalama ve heykeli, büyük boyutlu Kore kağıt seladonları ve sergileri.

Taşıma

Seoul merkes şehri terminalinden itibaren, Gangjin'e otobüs ile gidilir(7:30 ~ 17:40 arası - Her 2 saatte bir hareket eder - tahmini seyahat süresi 5 saattir). Gangjin terminalinden, yerel otobüs(Daegu yönünde) ile veya ücretsiz servis otobüsü ile gidilir(mekana kadar 50 dakika sürer).

Dönem: 07.30.2011 ~ 08.07.2011

Adres: Jeollanam-do, Gangjin Gun, Daegu-myeon

Çeviri: TaemiNazli

English

Sponsors / Management

Gangjin-gun / Gangjin City Native Festival Promotion Committee

Introduction

From the 10th to the 14th century Gangjin was a flourishing celadon production site.
Today, 16 kilns remain active and during the Gangjin Celadon Cultural festival, visitors can see how celadon is baked and even make their own pottery.
Near the venue, there are natural wild flower fields, which make for a great photo spot.

Programs
- over 80 programs
* Agricultural Experience Program : natural ecology learning, balsam nail polishing, short-necked clam digging, oxcart train trip, folk experience reminding of parents (straw craft work), Gangjin Broken Farm Machine Robot Experience…etc

* Celadon Experience Program : shaping celadon and coiling, standing spinning wheel experience, earthquake celadon time-capsule to the future, firing firewood kiln, printing celadon figure, celadon rubbed copy experience, celadon mosaic fragments experience…etc

Admission / Participation Fees
7,000 won

Additional Events
experience celadon scene, Goryeo celadon mystery sound tunnel, oxcart train trip ,experience King of Goryeo Dynasty, Goryeo celadon pattern rubbed copy and sculpture, oversize Korean paper celadon and exhibitions

Transportation
From Seoul Central City Terminal, take the bus for Gangjin (7:30am ~ 5:40pm, departs every 2hr/ est. travel time 5hr).
From Gangjin terminal, take the local bus (in the direction of Daegu) or a free shuttle bus (takes 50 minutes) to the venue.

Peirod : 07.30.2011 ~ 08.07.2011

Address: Jeollanam-do, Gangjin Gun, Daegu-myeon

Kaynak / Source
[Resim: 4876294156c4df506675o.jpg]
[Resim: 4875686067ce9cd067f8o.jpg]
Tanitim için tesekkürler. Opucuk
Çeviri ve tanitim için tesekkürler. Smile
Vay orasi kesin çok kalabaliktir. Smile
Hem eglen hem ögren tarzinda sanirim. Smile
Tanitim için tesekkürler.

Kim Jae Joong is coming to TURKEY

Ve ben gidiyorum. ^^
3 yıllık hasret bitiyor. ^^
Konu için çok tesekkürler. Biggrin
I Hear Your Voice

-^_^-
Paylasiminiz için tesekkür ederim. Sag olasiniz.
O güzel yüreğinize selam olsun.İyi ki varsınız.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi