yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3. Korea-Fans Rize Bulusmasi / Korea-Fans 3rd Rize Meeting
(07-07-2011, Saat: 13:39)filizkarali yazdı:
(07-07-2011, Saat: 13:37)emine53 yazdı: Kizlar çook özledim sizi.Sabirsizlikla bekliyorum Smile Ben de o zaman köyde olcam ama kaçip gelecegim Biggrin
Söyle göbek atma smiler'i yok kiSmile
Kaç gel emine oh oh :gobek: kaç gel emine oh oh Smile)

Emine'yle beraber kaçip gelecegiz Abaza gelirken de yanimizda bir iki arkadas getirecegiz insallah Seytanigulme cümbür cemaat oohhhh Muzikgrubu
[Resim: 12531.gif]
Sesangi ne mang daero an dwindago hwaman nemyeon andwae..
keu reol pilyo opji..

(07-07-2011, Saat: 21:12)meryem53 yazdı:
(07-07-2011, Saat: 13:39)filizkarali yazdı:
(07-07-2011, Saat: 13:37)emine53 yazdı: Kizlar çook özledim sizi.Sabirsizlikla bekliyorum Smile Ben de o zaman köyde olcam ama kaçip gelecegim
Söyle göbek atma smiler'i yok kiSmile
Kaç gel emine oh oh :gobek: kaç gel emine oh oh Smile)

Emine'yle beraber kaçip gelecegiz Abaza gelirken de yanimizda bir iki arkadas getirecegiz insallah Seytanigulme cümbür cemaat oohhhh Muzikgrubu
Oh oh suyundan da Smile
çok eglenecegiz çok çingum^^
Insallah kuzenim köyde olmazsa onu da kapip getircem ama düsük bir ihtimalSad

Ama yine biz SuperSuper Kop Kop ^^

İmzanız 400x103 boyutlarından büyük olduğu için silinmiştir.
Olsun çingum olanlarla sonuna kadar egleniriz insallah AlkisHappy0064 Umarim kuzenin de gelir..
[Resim: 12531.gif]
Sesangi ne mang daero an dwindago hwaman nemyeon andwae..
keu reol pilyo opji..

(07-07-2011, Saat: 23:21)meryem53 yazdı: Olsun çingum olanlarla sonuna kadar egleniriz insallah AlkisHappy0064 Umarim kuzenin de gelir..

Evet çingum, gelenlerle de eglenmesini biliriz. Kuzenimin sizin gibi güzel insanlarla tanismasini çok isterim o yüzden gelsin istiyorum.
Ama gelemese bile biz Insallah çok eglenecegiz zaten:=)Onay
(06-07-2011, Saat: 14:11)sule5353 yazdı:
(06-07-2011, Saat: 14:05)asina yazdı: Kaçsam mi acaba ya. Biggrin Desem arkadaslarla bulusacagim. Biggrin Yalan da degil hem. Biggrin Gelsem Rize'ye. BiggrinBiggrin

Arkadaslarimla buluscam dersen izin verir mi annen?
Yalan degil ki, arkadasiz.Biggrin

Rize'ye gidecegimi bilse ona da izin vermez. Biggrin Arkadaslarla deyince Pazar'da olurum sanir. Allah Allah ben yalan söylemedim. Arkadaslar dedim. Günaha da girmem. Hihihih Biggrin Hala izin vermiyorum diyor. Son güne kadar pes etmeyecegim. ^^

[Resim: 18yorum.jpg]

*

JangAşina ~
(08-07-2011, Saat: 18:22)asina yazdı:
(06-07-2011, Saat: 14:11)sule5353 yazdı:
(06-07-2011, Saat: 14:05)asina yazdı: Kaçsam mi acaba ya. Biggrin Desem arkadaslarla bulusacagim. Biggrin Yalan da degil hem. Biggrin Gelsem Rize'ye.

Arkadaslarimla buluscam dersen izin verir mi annen?
Yalan degil ki, arkadasiz.Biggrin

Rize'ye gidecegimi bilse ona da izin vermez. Biggrin Arkadaslarla deyince Pazar'da olurum sanir. Allah Allah ben yalan söylemedim. Arkadaslar dedim. Günaha da girmem. Hihihih Biggrin Hala izin vermiyorum diyor. Son güne kadar pes etmeyecegim. ^^

Asina fighting!! Pes etmek yok.AtkilicAtkilicAtkilic Kir zincirlerini gel su bulusmaya. Son güne kadar pes etme, ikna et anneni.Onay
(08-07-2011, Saat: 18:29)sule5353 yazdı: Asina fighting!! Pes etmek yok.AtkilicAtkilicAtkilic Kir zincirlerini gel su bulusmaya. Son güne kadar pes etme, ikna et anneni.Onay

Tabi pes etmek yok. Önceki bulusmanin resimlerini gösterdim. 'Bak anne hepsi kiz. Ohoo hemen hemen hepside kapali. Eli ayagi düzgün kisiler. Çok iyiler hemde. (Burada yalan var. Biggrin Bulusmadaki kimseyi tanimiyorum. Biggrin Ama eminim iyi kisiler. Biggrin ) Anne bak büyüklerde var. Ne kadar güzeller degil mi? Anne Rize'ye gideyim ne oluuur? Hii? ' dedim. Cevap vermedi. Yavas yavas ikna olur insallaah. Biggrin

[Resim: 18yorum.jpg]

*

JangAşina ~
Ohh ohh egelnce var desenize yine Smile Kizlar iyi eglenceler hepinizeSmile resimleri unutmayin lütfen Rize Kalesi'ni görelim taa uzaklardan Biggrin
╔══╗
╚╗╔╝
╔╝(¯`v´¯)
╚══`.¸.SUPER JUNIOR
Tesekkürler a.betul Smile Gönül isterdi seni de aramizda görmeyi:=,)
Bir sürü resim çekecegiz insallah kale manzarasi zaten süperdir bilen bilir:=)
Gelen ekipte kaleye ilk defa çikacak arkadaslarda var onlar için de çok güzel bir gün olacak.
Tabi bizim içinde güzel olacak
Gelmeyi çok isterdim ama benim için çok zor. Sad Bulusmaya gidenler de umarim iyi vakit geçirirler. Smile)

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi