05-09-2011, Saat: 20:47
Böylece çoook uzun süredir bir parçasi eksik 6.bölüm de tamamlanmis oluyor

2PM Show (Turkish Subtitled)
|
05-09-2011, Saat: 20:47
Böylece çoook uzun süredir bir parçasi eksik 6.bölüm de tamamlanmis oluyor ![]()
05-09-2011, Saat: 20:59
çoookk tesekkürler
![]() ![]()
06-09-2011, Saat: 14:46
Çevirdigin için çok tesekkür ederim. Çok gülüyoruz bu çocuklar sayesinde.
![]() [spoiler=HEPSİ DUYGUNUN SUÇU!]
![]() Seni ısırırım çocuk! allam ben seni çok seviyorum aşke - wishne Bende seni çok seviyom la - Cassandra~[/spoiler]
06-09-2011, Saat: 16:48
Tesekkürler tatlim.
![]() “Waiting for the person you like, it’s a little hard, isn’t it?”
— Hwang Jin Joo - Color of a Woman
06-09-2011, Saat: 20:34
6'nin son parçasi için tesekkürler. ^^
Diger bölümleri sabirsizlikla bekliyor olacagiz. ^^
İmzanız büyük olduğundan dolayı silinmiştir.
07-09-2011, Saat: 0:34
Valla simdiye kadar tüm bölümleri çiktigi ilk anda korece daha sonra ingilizce izledim.Büte çalisiyorum su ara sinav geçince Türkçeleri ile altin vurusu yapicam insallah.
![]()
İmzanız 400x103'ten büyük olduğu için silinmiştir.
[align=right]D.O seni de yerim o kalbi de yerim hatta çeşni olsun diye Chanyeol seni bile yiyebilirim
07-09-2011, Saat: 0:53
evveett bencede real 2pm'leri çevirebilirsin
![]()
07-09-2011, Saat: 2:51
devam edersen çok mutlu olurum^^ zira ingilizce altyazilarin her kelimesini anlayacak kadar iyi degil ingilizcem^^
ilgin için çok tesekkürler. ![]()
söylecek bir şeyler vardı,sustuğumda..
şu an onlar da yok, mühürlenmeli dilim... Beni güzel hatırla GİDİYORUM ... kore fansın değerli üyeleri kendimden geriye kucak kucak mutluluk bırakıyorum size.özleyin beni ![]()
07-09-2011, Saat: 8:18
@ladymacbeth44 Real 2PM'i bunu bitirdikten sonra çevirebilirim ama çok fazla birikmisi var ve bazilari da oldukça eski o yüzden ilkinden itibaren çevirmeyebilirim. Baslangicimi sizin isteginize göre belirlerim.
@2pm_taec Idol Army çok eglenceliydi. Eger tüm bölümlerin videolarini uygun kalitede ve raw bulabilirsem çevirmekten çok keyif alirim eminim ![]() Son 2 gündür kayitlar için kosturdugumdan ve bi yandan da hala hasta oldugumdan çevirecek halim kalmiyordu üzgünüm. Bugün biraz daha iyi gibiyim. Muafiyet sinavim var ama aksama çevirmeyi, en azindan 2 part çevirebilmeyi umuyorum ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|