yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2PM Show (Turkish Subtitled)
Son iki parti ne yazik ki bugün yapamiyorum. Yarin aksama koyabilirim diye umuyorum.
imzanda '2PM show türkçe' yazisini görünce çok sevindim çok güzel bir show çevirdigin için çook tesekkürler simdi izlemeye baslayacagim Smile
~göremesem de burda olduğun için çok mutluyum oppa~
youtubedeki videolar çok yavas doldugundan izleyemiyorum.bir program falan mi indirmem gerkiyor? lütfen bilen biri varsa cevap yazsinn...Shy
Huysuzzz~♥

With Hottests, 2PM can fly..
With 2PM, Hottests can LIVE!
♥♥♥
Youtube'la alakali bi durum oldugunu zannetmiyorum bende gayet hizli yükleniyo videolar. Istersen görüntü kalitesini düsür diyim ama o da tam iskence. Eger sorunun devam ederse söyle dailymotion'dan falan da upload edebilirim gerekirse Smile
(04-09-2011, Saat: 16:14)GDrug yazdı: Youtube'la alakali bi durum oldugunu zannetmiyorum bende gayet hizli yükleniyo videolar. Istersen görüntü kalitesini düsür diyim ama o da tam iskence. Eger sorunun devam ederse söyle dailymotion'dan falan da upload edebilirim gerekirse Smile

Bence sen durumu kontrol altina almak için bunlarin torrent linkleri hazirla. Çünkü youtube telif hakki nedeniyle bir süre sonra videolari silebiliyor. Onay
"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
Not_i 
(04-09-2011, Saat: 16:14)GDrug yazdı: Youtube'la alakali bi durum oldugunu zannetmiyorum bende gayet hizli yükleniyo videolar. Istersen görüntü kalitesini düsür diyim ama o da tam iskence. Eger sorunun devam ederse söyle dailymotion'dan falan da upload edebilirim gerekirse Smile

dailymotion da ayni durumda ama yinede tesekkürler Angel
Huysuzzz~♥

♥♥♥
Love01 
http://www.turkcealtyazi.org/
bu sitede altyazilari paylasirsaniz sevinirim Opucuk
Huysuzzz~♥

♥♥♥
@rmmbr Biten bölümleri koyarim o zmaan Smile
@WooKhun Bitirdigim bölümleri koymaya basliyorum. Koyunca dönerim.

Bu arada 2.bölüm tamamen bitti sonunda. Videolari upload etmekteyim.

çeviri için tesekkürler Allahrazi
çok eglenceli bir show hysterical 2pmye olan hayranligim bu programla birlikte artti Opucuk
büyük bi heycanla devamini bekliyorum Atkilic
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi