yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2PM Show (Turkish Subtitled)
2. bölümün ilk 2 partini da izledim.Kirildim resmen yerlerdeyim ya Biggrin diger partlarida bekliyorum.
Ellerine ve emegine saglik (:
Devamini sabirsizlikla bekliyorum! Biggrin
Junho'nun yiyecegi kisim. Aiissshhh! hysterical
“Waiting for the person you like, it’s a little hard, isn’t it?”
— Hwang Jin Joo - Color of a Woman
Yorum birakan herkese tesekkür ediyorum Smile

(02-09-2011, Saat: 17:27)Arwen. yazdı: Devamini sabirsizlikla bekliyorum! Biggrin

Sonunda bahsettigin parti da çevirdim Biggrin Jonhu yaa o apayri bi eglence zaten. Ilk çiktiklari dönemdekine oranla çok daha göz önünde olmasi ve yildizinin parlamasindan mutluluk duyuyorum. Junho'yu seven kitlenin genisledigini gördükçe de gurur duyuyorum sexybutt yavrumla Biggrin
Eline emegine saglik, muhtesem bir paylasim olmus. Ölüyorum gülmekten Smile
(02-09-2011, Saat: 19:15)GDrug yazdı: Yorum birakan herkese tesekkür ediyorum Smile

(02-09-2011, Saat: 17:27)Arwen. yazdı: Devamini sabirsizlikla bekliyorum! Biggrin

Sonunda bahsettigin parti da çevirdim Biggrin Jonhu yaa o apayri bi eglence zaten. Ilk çiktiklari dönemdekine oranla çok daha göz önünde olmasi ve yildizinin parlamasindan mutluluk duyuyorum. Junho'yu seven kitlenin genisledigini gördükçe de gurur duyuyorum sexybutt yavrumla Biggrin

Izliyorum canim. Ellerine saglik. Biggrin
Evet, birden parlayiverdi Junho. Angel Heart
“Waiting for the person you like, it’s a little hard, isn’t it?”
— Hwang Jin Joo - Color of a Woman
Çeviren arkadasin ellerine emeklerine saglik .Çok tesekkürler bende insallah çevrilir diyordum .Gerçekten çok tesekkürler devamini sabirsizlikla bekliyorum kolay gelsin....
Eline gönlüne emegine saglik arkadasim. Sabirsizlikla çevrilmesini bekliyordum çok mutlu ettin beni. Çok tesekkürler.. Lütfen devam et...
Izlemeye firsat bulamamistim bir türlü. Çevrilmesine çok sevindim. Elinize, emeginize saglik. Smile Kalp
En kisa zamanda yogunluktan kurtulup izlemeye baslayacagim insallah. Atkilic

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi