yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.17/5 - 6 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2PM's Twitter
12.01.2011

Taec:

허허 연기하면서 빰맞는게 오늘이 두번째네요~ㅋㅋㅋ 신언니땐 방송에서 안아파보이게 맞아서 아쉬웠는데 이번엔 어떻게 나올지 궁금하네요 히히 진국이가 누구에게 뺨맞는지 궁금하
Ho ho today it was the second time that I get slapped for a drama kk During "Cinderella's Sister" it was a bit disappointing because it didn't look painful enough, so I'm really curious how it's gonna come out this time hee hee. If you're curious who's going to slap Jinguk, please watch Dream High next week!!

Ho ho bugün drama 2. kez tokat yedim. hehe "Cinderella's Sister" sirasinda yeterince aci vermediginden hayal kirikligi yaratti, bu yüzden bu kez nasil gittigini merak ediyorum hee hee. Eger Jinguk'a kimin tokat attigini merak ediyorsaniz, lütfen gelecek hafta "Dream High izleyiniz!!

Khun:

Guys I'm ok! I just wanted to share a good quote! &reading about other people's ways of thinking is just a way to improve ours! =]

Millet ben iyiyim! Ben sadece iyi bir öneri paylasmak istedim! Diger insanlarin düsünceleri hakkinda okumak gelisimimiz için bir yoldur! =]

I've tried reading a lot of how-to-be-happy-books,but no one does it better than @paulocoelho with the book called "Like The Flowing River."

Nasil mutlu olunur kitaplarini biraz okumayi denedim, ama "Like The Flowing River" isimli kitabiyla @paulocoelho'dan daha iyisi yok.

Suddenly, I feel want to eat MAMA Chang Noi (* a small pack instant noodle, popular among kids in Thailand) and porridge in the morning at my old school keke so yummy. I remember it’s taste.

Aniden, eski okulumda sabahlari lapa ve MAMA Chang Noi (Tayland'da çocuklar arasinda popüler, küçük bir paket sehriye ) yemek istedigimi hissettim. hehe. Çok lezzetli. Tadini hatirliyorum.
"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
13.01.2011

Khun:

T.S. : Best I Ever Had - Drake ~

Günün Sarkisi : Best I Ever Had - Drake ~

Taec:

한시간자겠다... 휴~ 그래도 내침대에서 잘수있다는게 얼마나 좋은지>< 그냥 감기나 빨리 나았으면-__-;;
Will going to sleep for an hour... *sigh* Even so sleeping in my own bed is a good thing >< Hope I'll get well soon

Bir saatligine uyuyacagim... "Off.." Yine de kendi yatagimda uyumak iyi bir seydir >< Yakinda eski durumuma gelecegimi umuyorum.

[Resim: k20su.jpg]

진국삼동이는 여기서 뭘할려구 여기왔을까요??ㅋㅋㅋ
What did Jinguk and Samdong come here to do?? kekeke

Jinguk ve Samdong buraya ne yapmak için geldi?? hehehe
"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
14.01.2011

Taec: 준수야 생일축하한다 오늘 너랑 같이있지 못할거같지만 진심으로 축하한다!!
Junsu-ya~ Happy Birthday. Seems like I won't be able to spend today with you, but congrats with all my heart!!

Dogum günün kutlu olsun. Bugünü seninle geçiremeyecegim gibi gözüküyor, ama tüm kalbimle tebrikler!!

Junsu: @taeccool ㅋㅋ내일같이있자 담엔내가1층쓸게 love u homboi
kk, let's spend tomorrow together, and I'll use the 1st floor bed next time love u homboi

Hadi yarini birlikte geçirelim, ve bir dahaki sefere birinci kattaki yatagi (ranzanin alt katindan bahsediyor) kullanacagim seni seviyorum homboi.

Translate by: Yosu Gozlukgulmek
18.01.2011

Junho

[Resim: 36jbl.jpg]

Junho 아가야 외로웠구나 너무 느끼는거 아니야~~?? ㅋㅋ
Baby was so lonely, it's not too sweet right? k k

Bebegim çok yalnizdim, çok tatli degil mi? k k

@2PMagreement211 설특집찬성아 재밌게 찍고와~~ㅋㅋㅋ
@2PMagreement211 Lunar New Year Specials' Chansungah~ Have fun in the shoot and come back~ k k k

@2PMagreement211 Yeni Yil Ay Özellikler ' Chansungah~ Çekimde iyi eglen ve geri gel.

Taec:
혜미와진국이는 드디어 촬영을 마쳤어요~ 얼어서 대사도 잘안돼구 콧물흐르구ㅋㅋㅋ 하지만 열심히 찍은씬이니까 마니 기대해주세용~
Finally Hyemi & Jinguk's filming is over~ I was so frozen, couldn't talk well, the nose was running like mad kkkk But we worked hard on the scene, so please watch it later~^^

Sonunda Hyemi & Jinguk"un sahneleri bitti. ~ O kadar donuyordum ki, konusamadim, burnum deli gibi akiyordu. Ancak sahneler üzerinde çok çalistik, bu yüzden lütfen sonra izleyin~^^

Chan:
나 없이 둘이 만나다니이.. 슬옹 택연 ㅠㅠ!! 나 한국 가면 보장 ㅋㅋ!!
They're meeting together without me T__T Seulong and Taecyeon... Let's meet when I'm back to Korea T_T

Ben olmadan bulustular T__T Seulong and Taecyeon... Koreye dönünce bulusalim. T_T

Çeviri:ßadqiirL_o5

No wonder, we are team of dream!
»» TVXQ! ««

Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu ayrı olarak geçirdiğimiz son yıl dönümü olsun...
seni seviyorum -özgü ehe
20.01.2011

Khun:

[Resim: 227901459.jpg]

소개합니다~제 쌍둥이형이에요! 누군지 맞춰보세요! ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ ㅎ(형...날죽이지마..ㅠㅜㅠㅋㅋㅋㅋ)
Introducing~ My twin brother!! Guess who!! k k k (Hyung, please don't kill me T..T k k k)

Tanistirayim~Benim ikiz kardesim!! Kim tahmin et! k k k(Abi,lütfen beni öldürme T..T)

Woo:

[Resim: 227929938.jpg]

우영이는 양과 대화중^^
Wooyoungie is talking to a sheep^^

Wooyoungie koyunla konusuyor.^^

'If I'm louder;
Would you see me?
Would you lay down in my arms and rescue me?
Cuz we are the same..
I can't love you more than this'
04.02.2011

2AM/Seulong:

[Resim: 5rqmv.jpg]

쿤이랑찬성이랑 카페에앉아서 수다떤다ㅋ 남자들수다가 더 무섭다는걸느낀당
Chatting with Khun and Chansung in a cafe..thinking boys' chatting are scarier

Kafede Chan ve Khun'la sohbet ediyor.. Düsündüm de, erkeklerin sohbeti daha ürkütücü.

Chansung:

TS. George Benson - six play 입니다. 기타연주가 진짜 죽인다는 표현이 나오는 노래입니다ㅠㅜ 대박이에요ㅠ 보컬두요ㅠ
The guitar party is awesome,the expression in this song is beyond real. Amazing T..T Vocals too.

Günün Sarkisi: George Benson - six play. Gitar kismi dehset, bu sarkinin anlami gerçek disi. Hayret verici T..T vokaller de.

[Resim: 235745654.jpg]

대학로에서 연극 Woman in black보고 밥 먹으러 왔습니다!!너무 재밌구요 심리 스릴러입니다! 보는 내내 연출에 대해서 감탄을 금치 못했습니다!ㅠ 리고 배우분들의 연기도 너무 좋았어요^^ 좋은거 보게 되서 정말 좋네요 크크^^!!
Went to watch Woman in Black at a theatre in Daeahakro & grab some food!! It was a very interesting psychological thriller!! ..
Couldn't stop admiring the directing throughout the whole viewing!! T..T Also loved the acting^^ Really glad to have watched such a good production kk^^!!

Daeahakro'daki tiyatroda Woman in Black izlemeye gittik & biraz yiyecek aldik!! Bu ilginç bir psikolojik gerilimdi!! ..
Bütün izleyis boyunca yönetmene hayranligimi durdurmadim!! T..T Ayrica oyunlugu sevdim ^^ Gerçekten böyle iyi bir yapim izledigim için memnunum hehe ^^!!

[Resim: 235639710.jpg]

쿠니형이 내가 좋아하는 맥스웰처럼 나왔다고 보여준 사진이다.. 참 스펙타클한 하루가 될꺼같다..^^
A picture where Khunnie hyung made me into my favourite singer Maxwell..It seems like it will be a spectacular day.. ^^

Resimde Khunnie Hyung beni favori sarkicim Maxwell yapmis.. Muhtesem bir gün olacak gibi görünüyor.. ^^

[Resim: 235693632.jpg]

ㅋㅋ헬스하구 숙소들어갑니다!! 헤헤ㅋ^^
Goin' back to dorm after spending some time in the gym!! he heh k ^^

Spor salonunda biraz vakit geçirdikten sonra yurda geri dönüyor!! hehe ^^

Taecyeon:

Noblesse oblige is a French phrase literally meaning "nobility obliges" "privilege entails to responsibility" 노블리스오브리제

Asalatin geregi Fransizca bir kelimenin tam anlami "mecburi asalet" "ayricalik sorumluluk getirir"

호두과자배틀은 삼동네가 샀음ㅋㅋㅋ 혜미네는 중부고속도로로 빠져서 우리랑 헤어졌음ㅠㅠ 진국이네는 언제쯤 쏠까요??ㅋㅋㅋ
As far as walnut cookie battle is concerned, Samdongie bought it k k k Hyemi got lost in the central highway and we got separated T..T Jingukie... when will you have a nibble? k k k

Cevizli kurabiye savasina göre, Samdongie aldim.hehehe Hyemi merkez karayolunda kayboldu ve biz ayrildik T..T Jingukie... Ne zaman otlanacaksin? hehehe

[MissA_Suzy]-> @taeccool

호두과자..ㅏㅏㅏ큼 그래도 카페모카 고마워요 국!!
walnut cookie.... also thank you for cafe mocca Guk~!

Cevizli kurabiye... Ayrica Mocca Guk kahve için tesekkür ederim~!

[Taec]-> @missA_suzy

ㅋㅋㅋ 올라올때는 같이 올라오자~ 배틀은 계속되야지ㅋㅋㅋ
k k k Let's go up high together~ Battle continues k k k

hehehe Yüksege birlikte çikalim~ Savas devam ediyor hehe
05.02.2011

Wooyoung:

[Resim: 236306684.jpg]

삼청동에서 처음으로 차한잔. ^^
Having a drink in Samcheong-dong for the first time ^^

Ilk kez Samcheong-dong'da içiyorum. ^^

Not: Yerin ismi "In Vino Veritas" Ingilizce "Truth lies in wine". Türkçe'ye çevrildiginde "Hakikat Sarapta" gibi bir sey oluyor. Ama içeride sadece çay servisi yapiliyormus. Smile

Nichkhun:

만두 드실분??? ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ 짐승반두!!!!! ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
Anyone wants dumplings? kkkkkk Beastly style!! kkk

Kimler köfte ister? hehehe Bandu!! hehe

헐..... 반두 라구 썼네요.. ㅠㅜㅠㅠ "짐승만두" 라구요~ ㅋㅋㅋ
Oops... I wrote "bandu".. ㅠㅜㅠㅠ It should've been "beastly dumplings" (mandu) kkk

Oops.. "Bandu" yazmisim.. TT "Mandu" olmaliydi. hehe

Not: Khun daha önce harf hatasi yapmis ve sonra düzeltmis. Bahsettigi sey bizdeki mantiya benzeyen Mandu isimli yiyecekleri. Smile

Taecyeon:

우결못봤는데 저 갑자기 시어머니등극인가요??>< 너무 예전에 찍은거라 기억이 잘안나요... 그저 배고팠다는 기억만...
Couldn't watch WGM, was I crowned as mother-in-law? It was so long ago I only remember being very hungry..

WGM izleyemedim, kaynana olarak taçlandirildim mi? Uzun süre önce sadece çok aciktigimi hatirliyorm..

물론 쿤도 아름다워요. 이게 젤루 중요하죠ㅋㅋㅋ
Of course, Khun's also beautiful. That's the most important k k k

Elbette, Khun da güzel. Bu daha önemli. hehhe

Not: Taec, daha önce bir hayrani tarafindan twitlenen "That's the most important" cümlesini espri mahiyetinde paylasmis. Smile

Iste o twit:

@Uikkkkkk 옥택연은 내꺼다. 무슨 소리냐고 하겠지만 이건 중요하다
@Uikkkkkk Ok Taecyeon is mine. No matter what you say that's the most important

Ok Taecyeon bana ait. Ne söylediginin bir önemi yok bu daha önemli.
Elif abla çeviri için tesekkürler,ben koyacaktim ama sen benden önce çevirmissin bile. Biggrin
Khunnie'nin yanlis yazma olayina koptum. Biggrin

'If I'm louder;
Would you see me?
Would you lay down in my arms and rescue me?
Cuz we are the same..
I can't love you more than this'
Biggrin Muhtesemler ya Abaza Taec ve suzy konusmasi ilgincti Abaza Dream High Kalp

Paylasim yapan ceviri yapan kisaca emegi gecen herkesin yuregine saglik Opucuk
Anamaya'm Soul Mate....<3<3 FOREVER <3<3

BOOHWAL'IN MUHTESEM DONUSU
06.02.2011

Nichkhun Twitter:
[Resim: pht201101210reasonablys.jpg]

I can't stop watching Russel Peters' stand-up! HahahahahahahahahahahahahahahahaH

Chansung Twitter:
[Resim: 091231193835reasonablys.jpg]

[Resim: 236941354.jpg]

역시 카푸치노...맛있다ㅠㅠ 마시기전 사진찍는 센스!!
Cappuccino never fails...Yummy ㅠㅠ Taking a pic before drinking!!

Not: Çevrilecektir.

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi