yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.17/5 - 6 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2PM's Twitter
Ah Chan çok güldürdün beni ya. Sende Secret Garden'i sabirsizlikla bekliyorsun degil mi?:img-hysterical: Dizi kolik oldular.Biggrin

09.01.2011

Khun:
T.S. : The Way You Look Tonight - Frank Sinatra~ don't you just love jazz~~ =]

Jaz sevmez misin~~ =]

Look at what my brother got me from Hua Hin!! Hehehe what a nice big brother!! =] have a safe flight http://twitpic.com/3oddiv
Bakin kardesim bana Hua Hin'den ne almis!! Hehehe Ne kadar güzel bir abi!!! :] güvenli bir uçusun olsun

Junsu:

came back to kor from guangzhou.. I'm in Korea.. It's colder..
Guangzhou dan döndüm.. Kore'deyim, Kore daha soguk.

Chan:
아웅 진짜 시크릿 가든때문에 죽겠네...ㅠㅠ일주일아 빨리가라...!
I'm dying because of Secret Garden, a week please come faster

Ben Secret Garden yüzünden ölüyorum, bir hafta daha hizli gel lütfen...!

시크릿 가든...ㅠㅅ ㅠ.....아흑 ㅠ 주원아 ㅠㅠ..
Secret Garden...ㅠㅅ ㅠ.....Ahheuk ㅠ Juwon ah
No wonder, we are team of dream!
»» TVXQ! ««

Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu ayrı olarak geçirdiğimiz son yıl dönümü olsun...
seni seviyorum -özgü ehe
Bir ben izleyemedim su diziyi zaten.:img-cray:
Chan.:img-hysterical:
Kesinlikle dizi kolik oldular.Biggrin Paylasimlar için çok tesekkürler.Opucuk
B E M I N E

I N F I N I T E
Bu Chan adami öldürür! :img-hysterical:
Bir de bizi düsün! Yayinlanacak çevrilecek ve izleyecegiz. BiggrinBiggrin
Çok güldüm ya! Bunu yazdiginda Korece den çevirmistim ne diyor bu dedim Secret Garden falan! :img-hysterical: Çok sag olun kizlar. Junsu'm ben gibi çok üsüyor. Aglaelsalla
Dizide Chan Jo Won taraftari, Taec ise Gil Ra Im. Hasta bunlar yaa.. Biggrin
"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
Ahhaha Biggrin
Chan izledigine göre izlenir bu dizi. Biggrin

'If I'm louder;
Would you see me?
Would you lay down in my arms and rescue me?
Cuz we are the same..
I can't love you more than this'
Hahaha deli sevgilim benim. Biggrin Anliyorum seni haklisin, ben burda ölüyorum sen orda ühüü. :img-cray:

De ne ara döndün isi gücü biraktin dizi izledin üstüne üzüldün. Zuhaha Kiyamam ben sana. Opucuk

Tesekkürler. Opucuk
(09-01-2011, Saat: 23:20)ceyankbyz yazdı: Hahaha deli sevgilim benim. Biggrin Anliyorum seni haklisin, ben burda ölüyorum sen orda ühüü. :img-cray:

De ne ara döndün isi gücü biraktin dizi izledin üstüne üzüldün. Zuhaha Kiyamam ben sana. Opucuk

Tesekkürler. Opucuk

Salya sümük oldu Beyza Chan dayanamadi diziye.:img-hysterical:
Oda böyle ask istiyor!Yourock
No wonder, we are team of dream!
»» TVXQ! ««

Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu ayrı olarak geçirdiğimiz son yıl dönümü olsun...
seni seviyorum -özgü ehe
Aigoo bunlardami Secret Garden izliyorlar...Smile
Allah'im onlarla ayni duygulari yasamak..! Harika..!!!! Smile
(09-01-2011, Saat: 23:32)ceren_yung yazdı:
(09-01-2011, Saat: 23:20)ceyankbyz yazdı: Hahaha deli sevgilim benim. Biggrin Anliyorum seni haklisin, ben burda ölüyorum sen orda ühüü. :img-cray:

Tesekkürler. Opucuk

Salya sümük oldu Beyza Chan dayanamadi diziye.:img-hysterical:
Oda böyle ask istiyor!Yourock

Büyük ihtimalle Taec yüzünden alisti bu da hehe. :img-hysterical:

Ne türlüsünü nasilini isterse ben ona her bir çesidini veririm askin. O yeter ki istesin. Biggrin

Chan saka maka sakin ol bi'tanem, metin ol. :img-cray:
10.01.2011

Taec:

[Resim: 34825341.jpg]

입시반을 지켜보고있는 옥캣!!! 오늘도 아무탈없이 잘찍게해주세용~히히
OkCat who is looking over the ad
missions classroom!!! Let us film well without any problems again today~heehee

OkCat sinif girisine göz gezdiyor!!! Bugün yine herhangi bir sorun olmadan film izleyelim~heehee

중국에서 바로 이어서 드라마촬영!! 오늘은 여기까지였네요~ 내일도 스케쥴이 ㅎㄷㄷ!! 내일 3화를 볼수있을런지... 그럼 전 쉬러가요~ 아직도 찍고있을 @taraeunjung1212, @missA_suzy 화이팅!! 몇시간후에 보자!!
Once I came back from China went to shoot for the drama immediately!! Today's work is over~ Tomorrow's schedule is once again... OTL!! I want to watch the 3rd epi tomorrow... so I'm going to rest now... @taraeunjung1212 & @missA_suzy fighting!! They're still filming. See you in a few hours!!

Drama çekimi için gittigim Çin'den hemen döndüm!! Bugünkü is bitti~ Son olarak yarinin isi... OTL!! (hayal kirikligi ünlemi) Yarin 3. bölümü izlemek istiyorum... O halde simdi dinlemeye gidiyorum.. @taraeunjung1212 & @missA_suzy mücadeleye devam!! Onlar hala çekimde. Bir kaç saat içinde görüsürüz!!

Woo:

[Resim: 89557630.jpg]

히히~ ^^ 브이!!
Hehe ~ ^ ^ V!

Khun:

[Resim: 59849901.jpg]

@dlwnsghek 준호야~ 어쩜이렇게 강아지보다 귀엽니??? ㅋㅋㅋㅋ^^ 여러분! 이것이 팬서비스입니다~ 준호몰래! 쉬~~
Junho yah~ How could you be cuter than the puppy??? kekekeke ^^ Everyone! This is fanservice~ Junho doesn't know! Sh~~

Junho yah~ Bir köpek nasil bu kadar sirin olabilir??? heheheh ^^
Millet! Bu fan hizmeti~ Junho bilmiyor! Sh~~

ดู " สิ่งเล็กเล็ก ที่เรียกว่ารัก" แล้วครับ!! ว้าวววววว พระเอกหล่อมาก นางเอกก็น่ารัก! แสดงดีมาก~ makes me miss Thailand!! T.T
Just watched "A Little Thing called Love" WOW the main actor is so handsome and main actress is also cute! There acting is excellent!

Biraz önce "A Little Thing called Love" izledim. WOW. Erkek basrol oyuncu çok yakisikli ve kadin basrol oyuncu da çok sirin! Oyunculuk mükemmel!

Junho:

진짜 해도해도 너무한다 그 힘없는 가엾은 버려진 동물들을 그런식으로... 누가 했든지간에 그에대한 분명한 책임은 져야할텐데...
It's really too much to abandon those helpless animals like that... Whoever did it should take responsibility...

Böyle çaresiz hayvanlari terketmek gerçekten çok fazla... Her kim yaptiysa sorumluluk almali...

Junsu:

시험보러왔다..오랜만에이런시험을^^아자자
I came to watch an exam... It's been a long time since this kind of exam^^ Ajaja

Sinavi izlemeye geldim... Bu tür bir sinavdan beri uzun zaman olmustu^^ Ajaja
"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi