yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.17/5 - 6 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2PM's Twitter
24.09.2010

Khun:

T.S. : เพราะเธอคือคำตอบ - Etc. It's about time I tweet your song na cub @HappyEtc! One of my favourites!

[Günün Sarkisi: เพราะเธอคือคำตอบ - Etc. Etc senin acemilik zamanindaki sarkini twitledim. Favorilerimden biri!]

Taec:

마음의소리 읽다가 뿜었음!!ㅋㅋㅋ 조석님 사랑해요~히히
bursted out laughing while reading 'maeum's sori'!! (sound of mind - webtoon) kkk Love you Jo Seok nim~ hihi (writer of the webtoon)

['maeum's sori' okurken kahkahalara boguldum!! (akli basinda - webtoon (webtoon: animasyon çizgi film gibi)) hehehe Seni seviyorum Jo Seok nim~~ hihi (webtoon yazari)]

Not: Khun'un paylastigi sarkiyi dinlemenizi ve klibi izlemenizi tavsiye ederim. Sarkiyi söyleyen çocuk çok tatli! Abaza
http://www.youtube.com/watch?v=qTWvXqW_MfU
"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
24.09.2010

Miss-A Min

[Resim: taecmin.jpg]

Taec:

옹슬씨 마린 키우러가자!!!!ㅋㅋㅋ
Ongseul-ssi let's go and grow a marine!!!! kkk

[Ongseul-ssi hadi gidelim ve denizciye yetiselim!!! hehehe]
"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
25.09.2010

Khun:

Busy cleaning my rooooooooom -_- it is soooooooo messsy.. I've been at it for 2 hours now.. I think I need coffee! Haha

[Odami temizlemekle mesgulüm -_- Öyle karisik ki.. Simdi 2 saat içinde yapacagim.. Sanirim kahveye ihtiyacim var! Haha ]

T.S. : ใจรัก - Calories Blah Blah =] A Thai oldies remade by them! His voice sounds like the clouds on a sunny day! If you know what I mean

[Günün Sarkisi: ใจรัก - Calories Blah Blah =] Bir Taylandli tarafindan yeniden düzenlendi! Onun sesi günesli bir gündeki bulutlar gibi! Ne demek istedigimi biliyorsunuz.]

ตื่นเต้นมากครับ กับ Mnet Ultimate Live In Bangkok!!! วันที่ 9 ตุลา.นี้!! ใครอยากมาดูยกมือขึ้น!!!!!!! =] แล้วเจอกันนะครับ!
he's very excited for Mnet Ultimate Live In Bangkok,on 9 oct. who wants to join pls push your hands up 'n seeya at concert

[9 Ekimdeki Mnet Ultimate Live Bangkok için çok heyecanli. Kim katilmak istiyor!!!!! =] Lütfen ellerini çirpmak için konserde olun.]

Wooyoung CY

[Resim: screenshot296f.jpg]

August Rush
Super cool

Not: August Rush bir sinema filmi

[Resim: images1rk.jpg]
25.09.2010

2AM / Kwon (Woo ile..)

[Resim: woo3q.jpg]

[Resim: woo4.jpg]

[Resim: woo5.jpg]

Taec:

[Resim: 167591435.jpg]

@2AMONG 과 함께!
with @2AMONG

[2AM Seulong ile.. ]
(25-09-2010, Saat: 17:02)rmmbr yazdı: Wooyoung CY

August Rush
Super cool

Evet bu filmi izlemistim. Gerçekten çok güzeldi. Woo zevklisin.Abaza
No wonder, we are team of dream!
»» TVXQ! ««

Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu ayrı olarak geçirdiğimiz son yıl dönümü olsun...
seni seviyorum -özgü ehe
26.09.2010

Khun:

Hellooooo! What should I tweet for my TS today? Maybe a good quote? Or a good movie?

Merhabaaa! Bugün Günün Sarkisi için ne twitlemem gerekiyor? Belki iyi bir alinti? Ya da iyi bir film?

T.S. : ยอม(completely) - พี่ นพ พรชำนิ. This so is just so so so amazing! Here's the link http://www.youtube.com/watch?v=P-fSzODKp9g =]

[Günün Sarkisi: ยอม(tamamiyle) - พี่ นพ พรชำนิ. Bu tek kelimeyle çok çok çok sasirtici! Linki burda http://www.youtube.com/watch?v=P-fSzODKp9g =]]

It is officially announced that we will be going to Japan! I'm very excited to meet our HOTTEST in Japan,And also excited to learn new cultures and traditions! For those who want to know more about us visit at www.2pmjapan.com see you soon! =]

[Japonya'ya gidiyor oldugumuz resmen duyuruldu! Japonya'da bizi karsilayacak Hottestlerimiz için çok heyecanliyim, ve ayrica yeni kültür ve gelenekler ögrenecegim içinde! Daha fazla bilgi edinmek isteyenler www.2pmjapan.com u ziyaret edebilir. Yakinda görüsmek üzere! =] ]

Woo:

See u at mnet concert in bangkok on oct 9 ^^

[9 Ekimde Bangkok mnet konserinde görüsürüz ^^]

Taec:

홍석누나~ 결혼 축하드리구 행복하세용~!!!
Hongseok nuna~~ Congratulations with you wedding, please be happy~!!

[Hongseok nuna~~ Evliligin için tebrikler, lütfen mutlu ol~!! ]

Junho:

보이는것만 믿는건 참 어리석은 판단이다.
It's a foolish decision to believe only what you see.

[Sadece gördügüne inanmak aptalca bir karar.]

2AM/Kwon:

[Resim: hokwon.jpg]

@dlwnsghek 준호야 힘내잉~^^
Junho-ya cheer up~^^

[Junho'yu neselendiriyor~~ ^^]
Junho neye morelin bozuk senin.:img-cray:
No wonder, we are team of dream!
»» TVXQ! ««

Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu ayrı olarak geçirdiğimiz son yıl dönümü olsun...
seni seviyorum -özgü ehe
Junho'ya n'olmus? Aglama
(25-09-2010, Saat: 17:02)rmmbr yazdı: 25.09.2010

Khun:

Busy cleaning my rooooooooom -_- it is soooooooo messsy.. I've been at it for 2 hours now.. I think I need coffee! Haha

[Odami temizlemekle mesgulüm -_- Öyle karisik ki.. Simdi 2 saat içinde yapacagim.. Sanirim kahveye ihtiyacim var! Haha ]

T.S. : ใจรัก - Calories Blah Blah =] A Thai oldies remade by them! His voice sounds like the clouds on a sunny day! If you know what I mean

[Günün Sarkisi: ใจรัก - Calories Blah Blah =] Bir Taylandli tarafindan yeniden düzenlendi! Onun sesi günesli bir gündeki bulutlar gibi! Ne demek istedigimi biliyorsunuz.]

ตื่นเต้นมากครับ กับ Mnet Ultimate Live In Bangkok!!! วันที่ 9 ตุลา.นี้!! ใครอยากมาดูยกมือขึ้น!!!!!!! =] แล้วเจอกันนะครับ!
he's very excited for Mnet Ultimate Live In Bangkok,on 9 oct. who wants to join pls push your hands up 'n seeya at concert

[9 Ekimdeki Mnet Ultimate Live Bangkok için çok heyecanli. Kim katilmak istiyor!!!!! =] Lütfen ellerini çirpmak için konserde olun.]

Wooyoung CY

August Rush
Super cool

Bu August Rush'u izleyen herkes büyüleniyor.Bizim okulda izlemislerdi ama ben o gün gelmedigim için kaçirmitim sansa bak XD

Asik misin Junho? Durtuk Biggrin:d Kwonnie yetmiyorsa Ceren'i gönderelim, siz biraradayken biz çok neseleniyoruz. Biggrin:d

Tesekkürler. Opucuk

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi