yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.17/5 - 6 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2PM's Twitter
14.09.2010 - 2AM/Seulong

[Resim: cr0a.jpg]

15.09.2010

Khun:

[Resim: 162208936f903ded7acb363.jpg]

ㅋㅋㅋㅋㅋ Nerd Khun =]

[hahahaha Inek ögrenci Khun =]]

T.S. : You & I Both - Jason Mraz =]

[Günün Sarkisi: You & I Both - Jason Mraz =]]

Taec:

오늘 일어나자마자 쉘위댄스연습을 갔다... 그리구 연습하는데 어제의 스케쥴로인한 근육통으로 다리가 후덜후덜~ㅋㅋㅋ 내년을 위해 이제 투피엠은 운동들어갑니다요!! 히히
Today, once woke up, went to Shall We Dance practice... And because of our yesterday's schedule activities my leg muscles were sore~ kk From now for the next year 2PM will have to do sports!!hehe

[Bugün, hemen uyanip, Shall We Dance provasina gittim.. Ve dünkü program faaliyetleri yüzünden bacak kaslarim agriyor~ hehe Simdi önümüzdeki yil için 2PM spor yapmak zorunda kalacak!! hehe ]

"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
Ay kiyamam. :d Düzenli olarak dans provalari vs. yaptiklari halde kosunca kaslariniz mi agridi? :img-hysterical:
Hamlamis garibim. Biggrin:d

Khun sari saçlarina dön. Durtuk O zaman bu ka inek ögrenci gibi olmazdin. Biggrin:d

Tesekkürler. Opucuk
Hehe Khun ne kadar inek ögrenci olmussun sen ya.. Gözlükler yakismis :img-hysterical:

17.09.2010 - Taec

[Resim: 163275032526b14f6d86799.jpg]

오랜만에 타는 버스!!ㅋㅋㅋ 차 막히는 이시간엔 버스가 짱이지용!!
On the bus which I havent been on for a long time!! kekeke The bus is the best when its traffic jam time !!

[Uzun süredir otobüse binmemistim!! hehehe Trafik sikisik oldugu zaman otobüs en iyisi!! ]
[Resim: iq6ERxs.gif]
Tumblr Face
http://www.youtube.com/watch?v=4B5LRlVsOn0
6:36-6:42
Yaa sen ne şebek bişi çıktın.
17.09.2010 - Khun

[Resim: 93599055.jpg]

"We Lover Our King" ขอพระองค์ทรงพระเจริญ.
"We Lover Our King" Long Live the King

["Bizim Asik Kralimiz" Çok Yasa Kral]

Oopps! T.T
"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
18.09.2010

Woo Cyworld

[Resim: 12847422362010091715107.jpg]

It's thanksgiving day
everyday have a happy thanksgiving *^^*
and.... 'ppl who wants to play with San E gather up here' (lyrics from San E's song)

[Bu güne minnettarim
Hergün ki mutluluga minnettarim *^^*
ve.. 'ppl San E ile burda toplanip oynayin' (San E'nin sarkisindan sözler)]

Taec:

날씨가 짱좋은걸요? 캐비가고싶다!!! 옹슬씨갈준비하자!!!
The weather seems to be jjang good? I want to go to Cabi!!! Ongseul-ssi we have to get ready to go!!!” (cr.fyjypefamily@tumblr)

Ong reply to Taec:

오케이쟈기
OK Honey

[Hava iyi gibi görünüyor? Ben Cabi'ye gitmek istiyorum!!! Ongseul-ssi gitmek için haziriz!!!

Ong:

Tamam Canim]
Khun Victoria ile birlikte Hala Tayland'da mi?
Biggrin Öldürür bu çocuk beni.Kari-Koca muhabbetleri bayagi bir ilerledi bunlarin.

19.09.2010

Khun:

[Resim: 164231235.jpg]

อ. หัวหิน Hua Hin. My CITYYYYYYY =]

[Hua Hin. benim sehrimmmm =]]

[Resim: 164572733.jpg]

At เพลินวาน(plern-wan) Hua-Hin.

Han국 I'm backkkkkkkkkkkkkk =]

[Döndümmmm =]]

T.S. : LoveSick - San E! You will fall iin love with @san_e! By the way! Congrats on your debut 형!! and sorry I couldn't be there! = [ 화이팅!

[Günün Sarkisi : LoveSick - San E! San E ile asik olacaksiniz! Bu arada! Tebrik ederim kardesim !! ve orada olamadigim için üzgünüm! = [ Fighting! ]

Junho:

세상에서 가장 소중한인연은 바로 눈앞에 있는 사람이랍니다. 항상 감사하겠습니다.
The most valuable person in life is the person right in front of your eyes. I'll always be thankful.

[Hayattaki en degerli kisi gözlerinin önündeki dürüst insandir. Ben her zaman minnettar olacagim. ]
20.09.2010 - Khun

T.S. : Let Me Love You - Mario =] back when I was a freshman in high school hehe

[Günün Sarkisi: Let Me Love You - Mario =] Ben lisede çömezken (1. sinif ögrencisi Biggrin) hehe ]
Tesekkürler canim. Benden Khundan ögrendim her güne bir sarki yaziyorum. Biggrin
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
(20-09-2010, Saat: 15:21)OneLeN yazdı: Tesekkürler canim. Benden Khundan ögrendim her güne bir sarki yaziyorum. Biggrin

Aynen ablam.. Biggrin Ama keyifli oluyor.. Abaza

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi