yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.17/5 - 6 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2PM's Twitter
02.09.2010 - Khun

T.S. : Missin' You - Trey Songz. "I can't stop missin' you! Wish I was there with you!" ㅋㅋㅋ

[Günün Sarkisi: Missin' You - Trey Songz. "Durmadan seni özlüyorum! Keske seninle olsaydim!" hehehe]
"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
Khun bunlari kime söylüyor?
A) Ailesi
B) HOTTEST ' lere
C) Gizli Aski Biggrin
D) Victoria ?

*B'yi tercih ederdim.Heheh...

Tesekkürler çeviri için bu iste bayagi bir iyisin.

03.08.2010

Khun:

T.S. : All My Life - K-Ci & Jojo. They are the shizzle! =] great song!

[Günün Sarkisi: All My Life - K-Ci & Jojo. Onlar ayip ettiler! =] harika sarki! ]

[Resim: 155712178.jpg]

The light falls perfectly on my face.. Causing my eyes to -_- .haha during the EnergySong shoot 2009.

[Isik tam olarak yüzüme düsüyor.. Bu yüzden gözüm kapali -_- . haha 2009 EnergySong çekimleri sirasinda. ]

2AM / Kwon:

Khun 형이랑 맛있는 점심식사를~냠냠
Tasty lunch with Khun hyung, yum yum~

[Khun hyung'la yemek zevkli, yum yum~]

밥 다~~먹고 Khun 형은 쓴 아메리카노를 ㅠ 나는 그린티아이스블랜디드를~ 결국 Khun형 쓰다고 설탕시럽을 왕창~~ㅎㅎㅎ
After having the meal~~ Khun hyung got the bitter americano ㅠ I got the ice blended grean tea~ but then Khun hyung had put in a lot of syrup cuz of the bitterness~~ hahaha

[Yemekten sonra~~ Khun hyung sekersiz americano ㅠ Ben buzlu yesil çay aldim~ ama sonra Khun hyung sekerli sos koydu çünkü çok aciydi~~ hahaha ]

"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
03.09.2010

Junsu

앵콜콘서트 리허설중...
In the middle of Encore Concert rehearsal...

[Tekrar Konser provalarinin ortasinda...]

Chan:

[Resim: 155935212135eb9d25befdc.jpg]

산타가아~ 왔어요크크크크크^^
Santa Claus has come kkkkkk^^

[Noel Baba geldi hohohoho ^^]
Çilgin yaa.. Abaza
● вєαѕт ★ кαяα ★ втovιхх ★ ιɴғιɴιтe ●
[Resim: tumblr_n91d24EB6K1qd9cpdo1_500.gif]
Elif süpersin.Opucuk Hiç kaçirmiyorsun valla.Abaza
Chan yine yapmis yapacagini. :img-hysterical: Sanki böyle baska bir fotografi daha vardi.
[Resim: 4iy5j86.gif]
Sungkyunkwan Scandal

kim is love ~ ileri
Katmerli yaramaz. Kalp

Evet Göksucum bir tane daha var köpüklü köpüklü. Biggrin

Burdan krem santi gibi görünüyor ama. :img-hysterical:

Tesekkürler Chansung- canimin içi yaramaz veletim, gelecegin olgun oppasi- tesekkürler Elif. Opucuk
03.08.2010 - Taec

2PM 2주년!! 그동안 정말 많은 일들이 있었네요!! 여기까지 오는데 힘써주신 모든분들 감사드려요!! It is 2PM's 2nd anniversary!! Thank you for your love and support!!

2PM 2 year anniversary!! so many things have happened so far!! thank you everyone who have put so much effort to come this far!!
It is 2PM's 2nd anniversary!! Thank you for your love and support!!

[2PM'in 2. yildönümü!! Bu zamana kadar çok sey yasadik!! Bu kadar ilerleyebilmemiz için çaba sarfeden herkese tesekkür ederim!
2PM'in 2. yildönümü!! Sevginiz ve desteginiz için tesekkür ederim!!]
Asil biz tesekkür ederiz Taec. Nice 2 yillara. Opucuk Alkis
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
03.09.2010 - Khun:

[Resim: khuntwt.jpg]

I can't believe the Encore is tomorrow! Wow! Time flies so fast! =]. 여러분들 많이 와주실거죠? ㅋㅋㅋ
I can't believe the Encore is tomorrow! Wow! Time flies so fast! =]. Many of you promise to come?”

[Yarin Tekrar (Konser) olduguna inanamiyorum! Wow! Zaman çok hizli uçuyor! =] Bir çogunuzun gelecegini umuyorum? hehehe ]

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi