yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.17/5 - 6 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2PM's Twitter
27.08.2010 - Khun

T.S. : P.D.A. - John Legend =]. Have a good Moring/Afternoon/Night people!!

[Günün Sarkisi: P.D.A. - John Legend =]. Millet Günaydin/Tünaydin/Iyi geceler!! ]
"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
Bastan sona hepsine baktim. Onay
Çok komikti. :img-hysterical::img-hysterical:

Khyun hergün yazmasinin sebebi hayranlarini merakta biramamak ve iyi olduklarini(oldugunu) belirtmek için bence. Alkis
27.08.2010 - Khun

[Resim: 61627874.jpg]

"Above that big storm the sun always smiles and shines bright,waiting. So don't you give up boy!"

[Büyük firtinada günes daima gülümseyerek ve isildayarak bekliyor. Demek ki çocuklar vazgeçmezler!]

"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
28.08.2010

Khun:

[Resim: 12270462.jpg]

For some reason this is my favorite picture! Maybe its because you can't really see my face! = b

[Nedense bu benim en sevdigim resim! Belki de gerçek yüzümü göremedigim içindir! = b]

Junho:

[Resim: 27491033.jpg]

그리운긴머리네
Missing long hair

[Uzun saçlari özlüyor]

Junsu:

[Resim: 66540610.jpg]

그리운긴머리냐
"so, missing long hair, huh?"

[Sanirim, uzun saçlari özlüyor, huh?]

Khun:

@Jun2daKAY -_-... 저 사진좀....근데 난 짧은머리가좋다! ㅋㅋㅋㅋ^^
@Jun2daKAY-_-... that pic's a bit... but I like short hair! k k k ^ ^

[Bu foto biraz... fakat kisa saçi seviyorum! hehehe ^^ ]

28.08.2010 - Khun

T.S. : Once In A Life Time - Craig David. Everyone has had those moments but make only the good ones last forever. =]

[Günün Sarkisi: Once In A Life Time - Craig David. Herkesin o anlari oldu fakat sadece iyi olanlar sonsuza dek sürer. =] ]
28.08.2010 - Taec! Opucuk

드라이리허설 시작하자마자 위닷츄 전주가 시작되었고, 천둥번개와 비가 믿기지 않을 정도로 떨어졌다ㅋㅋㅋ 만약 본방이였으면 진짜 우리 뮤비를 다시 찍는 느낌이였을듯?
As soon as dry rehearsal started, Without U began playing and there was an unbelievable amount of thunder, lightning, and rain. kekeke it felt like we were filming our MV again if this had been recorded?

Kuru prova kisa sürede basladi, Wihout U çalmaya basladi ve orda inanilmaz sekilde gök gürledi, simsek çakti ve yagmur yagdi. heheheh Bizim MV çekimindeymisiz gibi hissettik, bu kaydedilmis olsaydi?

Çok komikler :img-hysterical:
~~~ * SS5❤1 * ~~~
Bu çocuklar beni öldürecek.. Biggrin Ne yani hepsi uzun saçli halini mi özlemis? Ben bu hallerini çok seviyorum Opucuk Tesekkürler.. Biggrin
[Resim: iq6ERxs.gif]
Tumblr Face
http://www.youtube.com/watch?v=4B5LRlVsOn0
6:36-6:42
Yaa sen ne şebek bişi çıktın.
Yazik bu çocuklara uzun saçli hallerini özlemisler. :img-cray: Biggrin Ama sakin öyle yapmayin suan ki halinizle hepiniz harikasiniz. Kalp

İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.
♥ ♥ ♥ Lee Junho - Turkish Httest♥ ♥ ♥

Bence böyle çok iyi hepsi. Abaza Ama olsun onlara ne yapsa yakisiyor. Kalp Opucuk
● вєαѕт ★ кαяα ★ втovιхх ★ ιɴғιɴιтe ●
[Resim: tumblr_n91d24EB6K1qd9cpdo1_500.gif]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi