yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.17/5 - 6 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2PM's Twitter
Bende öldüm gülmekten çok komik olmus ben bile beklemeye basladim :img-hysterical:
~~~ * SS5❤1 * ~~~
Suna bakin.:d

http://www.korea-fans.com/forum/2pm-anim...pid1228126
24.08.2010 - Khun

[Resim: khun1.jpg]

@faryoung 누나! 미깡이 저 너무 좋아하는거같애요! ㅋㅋㅋㅋ ^^
Noona! I think Mikkang really likes me!

Noona! Mikkang'in beni gerçekten sevdigini düsünüyorum! ^^

T.S. : For The Night - Musiq Soulchild heheh another naughty one? = b

[Günün Sarkisi: For The Night - Musiq Soulchild heheh yine haylaz (ahlaksiz) bir? = b]

[Resim: 27546827.jpg]

One of my strings broke during practice = [ ahahaa so I'm attempting to re-string it!

[Benim gitar teli provalar sirasinda koptu =[ ahahaha Yeniden baglamayi deniyorum!]

[Resim: kh1rd.jpg]

As good as new!!! =] yay!!!

Yenisi kadar iyi!!! =] Evett!!!

"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
25.08.2010 - Khun

T.S. : Nice & Slow - Usher =]

[Günün Sarkisi: Nice & Slow - Usher =]]
"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
25.08.2010 - Khun

[Resim: 151314343.jpg]

횽!!! 자면안된다구 했잖아요 ㅋㅋㅋㅋㅋ 미안해요! ㅋㅋㅋㅋ = b
Hyung!! I told you don't sleep kkkkk Sorry! kkkk = b

[Hyung!! Sana uyuma demistim hehehe Üzgünüm! heheheh = b]

:img-hysterical: Ay bu çocuklar menejerlerini çok seviyorlar. Suratlara bak ya! Hele ki Khun'un surat mükemmel sevimli çikmis. Biggrin

rmmbr - kim is love - ceren_yung - OneLeN - ThisMyFriend - ceyankbyz - yoyeha - Double_S*501 - saranqi - mavisülün

Jay Park <3

ıl-2PM-lı
Alem çocuklar ya, isleri güçleri yaramazlik. :img-hysterical: Woo'nun tipe bittim. :img-hysterical:
No wonder, we are team of dream!
»» TVXQ! ««

Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu ayrı olarak geçirdiğimiz son yıl dönümü olsun...
seni seviyorum -özgü ehe
Çok komik hepsi bunlarin ya.Biggrin Basta Woo ve mimikleri olmak üzere. :img-hysterical: Junho nun gülüsüne bayildim. Kalp Nickhun' la Junsu ' da çok tatli durmuslar. Sarhos

İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.
♥ ♥ ♥ Lee Junho - Turkish Httest♥ ♥ ♥

Köpege bak ya.:img-hysterical: Hepiniz süpersiniz, ama Woo kadar degil. :img-hysterical:
[Resim: 4iy5j86.gif]
Sungkyunkwan Scandal

kim is love ~ ileri
Ay bu menajer hyung ne sanssiz, buldugu her yerde uyuyor bunlar da dalgasini geçiyor. Biggrin
Büsracim Chan fotoyu çekmistir belki. Abaza
Onsuz yaramazlik olur mu hiç. Opucuk

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi