yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.17/5 - 6 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2PM's Twitter
22.08.2010 - Khun! :img-hysterical:

[Resim: 1498448131b8ecd9804d3e2.jpg]

없어진 준수와 택연이를 찾습니다! 옷만 벗어놓고 호텔방을 나갔어요!
Looking for Junsu and Taecyeonnie who've gone missing! Left the hotel room with all their clothes left behind!

[Junsu ve Taecyeonnie ortadan kaybolduklari için bakiniyor! Geride biraktiklari bütün giysileriyle otel odasinda!]

"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
Süpersiniz beyler yaa.. Mükemmelsiniz. Ortadan neden kayboluyorlar acaba? Ayy diyaloglarinizi yerim sizin. Opucuk
Khun'un tipi süper. Küçük Emrah gibi bakmis. :img-hysterical:
Junsu desen aman bosverin onu ben varim burda demis resmen. Abaza
Taec'de oh be sonunda Junsu yok. Oda bana kaldi demis. Zuhaha
● вєαѕт ★ кαяα ★ втovιхх ★ ιɴғιɴιтe ●
[Resim: tumblr_n91d24EB6K1qd9cpdo1_500.gif]
22.08.2010 - Chan! :img-hysterical:

[Resim: 14984964589bd72dd22dd5c.jpg]

없어진 준수형과 택연이형과 쿠니형을 찾습니다! 옷만벗어놓고 호텔방을 나갔어요!ㅠㅠ...
Looking for Junsu-hyung, Taecyeonie-hyung and Khunie-hyung who have gone missing! Left the hotel room with all their clothes left behind! T__T

[Junsu abi, Taecyeonie abi ve Khunie abi ortadan kayboldugu için bakiniyor! Geride biraktiklari bütün giysileriyle otel odasinda! T__T]
"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
Ayy Chan.. Tipe bak yaa.. Soka girmis gibi.. Görende gerçekten birsey oldu zanneder. Çilgin yaa. Opucuk Abaza
● вєαѕт ★ кαяα ★ втovιхх ★ ιɴғιɴιтe ●
[Resim: tumblr_n91d24EB6K1qd9cpdo1_500.gif]
Evet sirada Junho var. Chan ne zaman ortadan kaybolucak merak ettim. :img-hysterical: En sonunda hepsi kaybolursa süper olur. :img-hysterical:
No wonder, we are team of dream!
»» TVXQ! ««

Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu ayrı olarak geçirdiğimiz son yıl dönümü olsun...
seni seviyorum -özgü ehe
22.08.2010 - Junho! :img-hysterical:

[Resim: 149855022051070bf48a051.jpg]

없어진 택연이형과 준수형과 쿤이형과 찬성이를 찾습니다. 옷만 벗어놓고 호텔방을 나갔어요!
Looking for Taecyeonie-hyung, Junsu-hyung, Khunnie-hyung and Chansungie who've gone missing. Left hotel room with only their clothes left behind!!

[Taecyeonie abi, Junsu abi, Khunnie abi ve Chansungie kayboldugu için bakiniyor. Sadece kiyafetleri otel odasinda!!]
Kaybolma sirasi Junho da. Onu bulma isi Woo da. :img-hysterical:
No wonder, we are team of dream!
»» TVXQ! ««

Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu ayrı olarak geçirdiğimiz son yıl dönümü olsun...
seni seviyorum -özgü ehe
Süperler ya. :img-hysterical:
Çatlaklar yaa. Junho hiçbirsey yokmus gibi kola içiyor yaa. Biggrin Kolayi nasil koyacaklar merak ettim. :img-hysterical:
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
(22-08-2010, Saat: 20:35)ceren_yung yazdı: Kaybolma sirasi Junho da. Onu bulma isi Woo da. :img-hysterical:

Biri su Woo'yu dürtsün! :img-hysterical: Hala beklemedeyim! Biggrin Allah'im ne güldürdüler beni yaa! :img-hysterical: Sonunda hepsinin kaybolmasini bekliyorum! :img-hysterical:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi