yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2PM Photo of The Day
Çok sekerler. BiggrinBiggrin Tesekkürler.
.
31.05.2010
[Resim: 1081949681aa0997562cee8.jpg]

No wonder, we are team of dream!
»» TVXQ! ««

Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu ayrı olarak geçirdiğimiz son yıl dönümü olsun...
seni seviyorum -özgü ehe
Ayh! Junsu pek tatli çikmis. Sarhos
Zavallim! Bütün hesabi ona ödetmislerdi. Khun'un da bundan büyük keyif aldigi belli tabi! Biggrin Nerde beles Khun orda! :P Biggrin Junsu oppa çok tatli çikmis bu fotografta... Opucuk
"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
Çok güzel fotograf. Alkis Junsu çok tatli çikmis. Kalp Demek hesabi Junsu 'ya ödetmislerdi ha benim haberim yoktu. Kizgin Zavalli Junsu da sesi çikmadan ödemistir ne yapsin. Aglaelsalla Bu arada fotograf için çok tesekkürler Ceren, harikasin. Opucuk Super

İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.
♥ ♥ ♥ Lee Junho - Turkish Httest♥ ♥ ♥

01.06.2010
>Junsu<

[Resim: junsu20090618seoulbetas.jpg]

Not: ceren_yung nickli co-admin'imiz bazi nedenlerden dolayi bugünkü fotografi ekleyemedigi için
2PM günün fotografini (sadece bugün) bana devretmistir.
Bigeast____ ~ Cassiopeia

We won't let go! TVXQ/JYJ
Çok tesekkürler Damla. Smile Junsu'nun bu fotografi harika. Biggrin Çilgin çocuk! Biggrin
"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."

02.06. 2010

[Resim: marieclairestar2pm07.jpg]
Hepsi bir alem. Biggrin Bagirarak stres atiyorlar herhalde. Biggrin
Tae ve Chansung'a bagirmak yaramis; fakat Nichkhun biraz zoru zoruna bagiriyor gibi. hysterical
Tesekkürler canim. Opucuk

rmmbr - kim is love - ceren_yung - OneLeN - ThisMyFriend - ceyankbyz - yoyeha - Double_S*501 - saranqi - mavisülün

Jay Park <3

ıl-2PM-lı
"Fighting!!" diye bagiriyorlar. Biggrin Tipki bugün Taec'in twitterdan bagirmasi gibi! Hepimiz tek yüregiz ve 2PM'i sonuna kadar destekliyoruz! Durmak yok! Yola devam! Atkilic

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi