yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2PM Photo of The Day
Khun'un tipine bak! hysterical Kesinlikle harika bir fotograf seçmissin canim. Biggrin
"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
Askim o ne tip öyle. hysterical Süper bir fotograf seçmissin. Onay

Taecyeon süper çikmis. Smile
Fotograf için sag ol. Smile
You're the one i love
Taeminnie~ ^^

26.05.2010
[Resim: 26261116553958373508100.jpg]
No wonder, we are team of dream!
»» TVXQ! ««

Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu ayrı olarak geçirdiğimiz son yıl dönümü olsun...
seni seviyorum -özgü ehe
Liderim... :redface: Harikasin! Bir kez daha kalbimi fethettin! Opucuk

Liderimin haftasina, güzel bir lider fotografi yakisirdi zaten! Gozlukgulmek Tesekkürler Ceren! Smile
"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
27.05.2010
[Resim: tumblrl2j3cxuptv1qc01go.jpg]
»» TVXQ! ««

Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu ayrı olarak geçirdiğimiz son yıl dönümü olsun...
seni seviyorum -özgü ehe
Yok bence çok da güzel degil ama konu için tesekkürler.
Ceren alemsin kiz. hysterical

rmmbr - kim is love - ceren_yung - OneLeN - ThisMyFriend - ceyankbyz - yoyeha - Double_S*501 - saranqi - mavisülün

Jay Park <3

ıl-2PM-lı
Ay bu fotograf çok komik! hysterical Ceren Chansung senden çorba istiyor. Biggrin Dili damagi kurumus da agzini açmis bak! Biggrin
(27-05-2010, Saat: 16:36)rmmbr yazdı: Ay bu fotograf çok komik! hysterical Ceren Chansung senden çorba istiyor. Biggrin Dili damagi kurumus da agzini açmis bak! Biggrin

Ah garibim hasta da oldu, bak ne kadar bitkin. hysterical Ben ona çorba yaparim, merak etmesin. hysterical
»» TVXQ! ««

seni seviyorum -özgü ehe

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi