yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2PM News
Ya Taekyn'un sevinisi harikaydi ,böyle çocuk gibi masum ve tatli bir gülüsü vardiOpucuk Kalp Performansta da zaten mutluluklari yüzlerinden ve tabiki gözlernden okunuyorduSmile
2PM'in koredeki yükselisi hizla devam ediyor,onlari en en en zirvede görmek dilegiyleSmile

(Kizlar kusura bakmayin yani DBSK Kore'ye geri dönene kadar demek istedimBiggrin Ya 2PM'i çok ama çok seviyorum biliyorsunuz ama DBSK'nin bendeki yerini de biliyorsunuzSmile O yüzden böyle dedim yoksa rahat edememSmile )
Duygulandim ya! :img-cray: Bence sonuna kadar hakediyorlar. :atkilinc: Canlarim benim. Opucuk

rmmbr - kim is love - ceren_yung - OneLeN - ThisMyFriend - ceyankbyz - yoyeha - Double_S*501 - saranqi - mavisülün

Jay Park <3

ıl-2PM-lı
arkadaslar ilk video açilmiyor...
Sakat Junsum, ayagina ragmen arkadaslarini yalniz birakmayip o sahnede yer aldi! Opucuk Yine harikaydilar! Happy0064
"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."

2PM and the "Nobody But LA" Twitter Contest with Wonder Girls

http://www.youtube.com/watch?v=49iEGbtntIM

Taecyeon: Sizin için harika haberlerimiz var.

Digerleri: Nedir?

Taecyeon: Ne olacakti? (Hahaha) Saka yapiyorum… Wonder Girls ve biz 11 Haziran’da Los Angeles’dayiz. (Vow 11 Haziran)

Nickhun: Wonder Girls ile tura çikiyoruz. Biliyorsunuz. Biletlerinizi simdi alabilirsiniz. Bir yarismamiz var degil mi? Ne için?

Taecyeon: Suan özel bir promosyonumuz var. Sizler bizimle sahne arkasinda (Burayi sesini kisaltarak söylüyor Biggrin) tanisabilirsiniz. Aman Tanrim. Bir sey söyleyin. Junho bir sey söyle.

Junho: Showun tadini çikarin. Tesekkürler.

Taecyeon: Junsu bir sey söyle.

Junsu: Sizi seviyorum

2PM hwaiting =)

Seslerini kisaltarak ve gülerek söyledikleri bazi kelimeleri nadiren de olsa anlayamadim. Smile Nick'in bahsettigi yarisma twitter yarismasi. Smile

http://twitter.com/nobodybutla bu siteden takip edebilirsiniz.

Videoyu bana gönderen chaekyung-chae^ye tesekkürler.
Bayildim yaa.. :img-hysterical: Hareketleri beni çok güldürdü! Biggrin Taecyeon her zamanki gibi komiksin! Biggrin

Ahh ahh.. Los Angeles'ta olmak vardi.. Sarhos Zaten sansim olsaydi demisler, erkek dogardik! :P Biggrin
"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
Çok hoslar. Smile
Haber için tesekkürler. Opucuk

rmmbr - kim is love - ceren_yung - OneLeN - ThisMyFriend - ceyankbyz - yoyeha - Double_S*501 - saranqi - mavisülün

Jay Park <3

ıl-2PM-lı
Haber için sagolun Onay
..
Hepsi birbirinden seker. Opucuk
Çok Tesekkürler. Smile
'Love is Transparent'
I'm caught in a storm... That i don't need no shelter from..

Çok güzel sarkidir. Onay Yani herkes bu kadar agir bir sarkiyi sevmeyebilir ama ben seviyorum. Smile Junsu'yla ortak bir sarki dinledigimizi bilmek çok güzel. Opucuk

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi