yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2PM News
Elif'im yavas yavas getirseydin haberleri yüregime inecek. Biggrin

Junsu mükemmel ötesi sesiyle harika söylemis yine... Sarhos Gel de sevme, adamim ya. Opucuk Kirk bin kere masallah! Opucuk

Khunnie'nin reklama söyle bir yorum getiriyorum izninizle... Vic... Çatla! Zuhaha O salyangozu görünce aklimdan bir sey daha geçti ama söylemeyecegim. hysterical

Tesekkürler Real Hottest'im. Opucuk

Kan Mi Youn releases ‘Sunshine’ MV feat. 2PM’s Junsu!

[Resim: 20110207junsukanmiyeon0.jpg]

Junsu ile düet yapan Kan Mi Youn'un Sunshine klibi yayinlandi.

http://www.youtube.com/watch?v=2Rdt-0j1FZg
Haber: allkpop
"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
Bu aralar Junsu'yla düet yapan yapana. Biggrin Hos sarkiymis. Smile

-Tatsuya Ueda-
KAT-TUN

Yosu F.CUZ'u seviyor (:
❤ afazi ❤ Ho Min ❤
Valla yaa herkes Junsu ile düet yapiyor. Abaza
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
o.O'
Aa bu hatun Mblaq deki Mir'le düet yapan degil mi? Durtuk
Hatta Joon da klipte oynamisti.
Simdi de Junsu. Abaza
Sarki çok tarzim degil ama fena degil.Sirf Rap vers. bölümleri için dinlerim. Biggrin

PHS VIXX

[Resim: xGrckvi.jpg]

Sarkiyi çok begendim çok güzel. Smile
Junsu masallahin var seninle düet yapan yapana.
Sarki benim de çok hosuma gitti. Bence Dream High OST için söylediginden daha güzel. Junsu her zaman rap yapmaz. Ama burda çok hos olmus. Smile Jundyu oppa~ Benimle de düet yap! hysterical
"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
(09-02-2011, Saat: 18:48)rmmbr yazdı: Jundyu oppa~ Benimle de düet yap! hysterical

Elif! Dodgy Bayanin sesi hosuma gitmedi. Junsu, artik düetlerini degil de kendi söyledigin sarkilari dinlesek diyorum! Dertli Rap de yakisirmis adamima! Her seyiyle mükemmel panda'm. Opucuk Video için tesekkürler Elif. Smile
O gözlükler Junsu'nun bir parçasi oldu. Biggrin Junsu rap yapmazdi ama artik yapsin begendim sarkiyi. Abaza
No wonder, we are team of dream!
»» TVXQ! ««

Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu ayrı olarak geçirdiğimiz son yıl dönümü olsun...
seni seviyorum -özgü ehe

2PM’s Taecyeon & Nichkhun come together for Dream High’s “My Valentine” duet!

[Resim: 20110214myvalentine2pm.jpg]

Nichkhun ve Taecyeon Dream High OST'de Sevgililer Gününe özel "My Valentine" isimli sarki seslendirdiler.

Haber: allkpop

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi