yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2PM News
Amerika'ya bu sabah itibariyle uçus yaptilar. Junsu'nun bu etkinlige katilamayacagini, Junsu ve Taecyeon twitterdan da yazmisti. Junsu gerçekten çok üzgün, arkadaslari ise ona moral vermeye çalisiyordu. Biz Hottestler de onun bu üzüntüsünü paylassak da ayni zamanda ona destek oluyoruz. Onay (Sahsen ben bunun için ona mesaj attim. Smile ) Junsu gerçekten çok üzgün.. Aglaelsalla

Haber için tesekkürler.
"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
Üzüldüm bu habere insallah en kisa zamanda iyilesir Chansung.2Pm'in SNSD ile olan reklamlari çok hostu.AbazaAbaza

Junsu "Wonder World Tour" a Katilacak!

[Resim: 201005112pmjunsusixmemb.jpg]

Bacagindaki rahatsizligin tam iyilesmemesinden dolayi, daha önce arkadaslariyle birlikte tura katilamayacagini açiklayan Junsu, bugün twitterdan WG konserine katilacagini bildirdi.

Junsu yazisinda: "Amerika'ya gidemeyecegimi düsünmüstüm fakat LosAngeles, Anaheim ve Sanfransisko'daki WG konserine katilacagim! Umarim sizi orada görürüm.." dedi.

Haber: Allkpop
"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
Bu habere ne kadar sevindigimi anlatamam. :atkilinc: Twitterdan Junsu Oppamin bu mesajina yanit vermistim zaten.. Abaza Ay çok mutluyum yaa.. Happy0064
Happy0064 Mükemmel bir haber. Yourock (Sükürler olsun.)

rmmbr - kim is love - ceren_yung - OneLeN - ThisMyFriend - ceyankbyz - yoyeha - Double_S*501 - saranqi - mavisülün

Jay Park <3

ıl-2PM-lı
Çok sevindim ya iste bu sonunda armiza döndü liderimiz. Happy0064 Çok güzel bir haber tesekkürler paylasim için. Opucuk

İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.
♥ ♥ ♥ Lee Junho - Turkish Httest♥ ♥ ♥

Taecyeon Yoona için Bi Rain'in Love Song sarkisini söyledi!

[Resim: 20100606lovesong1460x32.jpg]

Family Outing 2 programina konuk olan Taecyeon, ayni programda bulunan Yoona için Bi Rain'in Love Song isimli sarkisini söylerek dans etti. Dansin ardindan da Yoona'ya hediye verdi.

[Resim: 20100606lovesong3460x32.jpg]

http://www.youtube.com/watch?v=XPyxtlqU8...ded#at=253

Nichkhun ilk kiz arkadasiyla kullandiklari takma ismi açikladi!

[Resim: 20100606nichkhungfnickn.jpg]

Star Golden Bell programina konuk olan 2PM'den Nichkhun, programda ilk kiz arkadasindan bahsetti.

"Anaokula gittigim siralarda, gerçekten tombul bir kizla çiktim. Ben ona 'Princess Pig' ve o da bana 'Prince Pig' derdi." açiklamasinda bulundu.

Programa konuk olan Wooyoung ise; "Ilkokula giderken, etkliyeci olmak istiyordum. O zaman babam motosiklet kaskini verdi ve basimin üstünde dönmeyi gösterdi." dedi. Daha sonra da ekledi; "O zaman, Hip Hop çizgi roman serileri vardi. Onlardan da ipuçlari aldim."

Ay Allah'im! Nasil güldüm nasil güldüm anlatamam. Kwon ve Heechul'un yaptiklari taklitler müthis komikti. :img-hysterical: Kocaman bir kahkaha attim ve hala da gülüyorum. (Bu gün moralim bozuktu ve bu videoyu izlemek bana çok iyi geldi.Tesekkürler.)

Neyse gelelim fasulyenin faydalarina.Sanirim buradaki dans olayi önceden planlanmis.Tae'nin ya da Yona'nin duygularini bilemem; ama ikisi de önceden böyle bir show yapilacagini biliyormus ve hazirlanmislar, belliydi. Çünkü yaptiklari danslar farkli sarkicilarin danslariydi.Hazirlikli geldikleri belli.Danisikli dövüs yani. Onay
Eger gerçekten birbirlerine karsi duygulari siradan bir arkadaslik degilse.Allah mesut etsin, ne diyelim. Smile

---

Ikinci habere gelince.Vay Nichkhun vay! Anaokuldan baslamis Vic...'leri toplamaya. Biggrin Ama bu biraz farkli bir Vic... Azicik tombulmuymus ne! :img-hysterical: "Princess Pig" Biggrin
Simdi o kiz bunu duyunca kim bilir ne kadar utanmistir. " Bana tombul dedi bu çocuk Ban " diye düsünmüstür. Kiyamam... Opucuk

rmmbr - kim is love - ceren_yung - OneLeN - ThisMyFriend - ceyankbyz - yoyeha - Double_S*501 - saranqi - mavisülün

Jay Park <3

ıl-2PM-lı
Merve! Biggrin Seninkinin foyalari bir bir ortaya dökülüyor.. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi