yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2PM General Videos
Khun'un oynadigi meyve suyu reklamindan kamera arkasi görüntüleri ve röportaji.. Abaza

http://www.youtube.com/watch?v=5dXfSxGJfsM&feature=player_embedded
"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."

Video için tesekkürler. Smile

Bu da "2PM sinirli kiz arkadasini nasil sakinlestirir?" sorusuna cevap.Bakin neler yapiyorlar. Biggrin (Every Idol Show programindan) (Nichkhun az degil. Her seyi bilmezden geliyor. Abaza )

rmmbr - kim is love - ceren_yung - OneLeN - ThisMyFriend - ceyankbyz - yoyeha - Double_S*501 - saranqi - mavisülün

Jay Park <3

ıl-2PM-lı
Woo’nun danslari çok komik.Su star king programina bayiliyorum ya!Acayip komik oluyor. Biggrin

2PM’den eglenceli vakitler.Bir alem bunlar ya!

rmmbr - kim is love - ceren_yung - OneLeN - ThisMyFriend - ceyankbyz - yoyeha - Double_S*501 - saranqi - mavisülün

Jay Park <3

ıl-2PM-lı
Nichkhun, Wooyoung ve Junho’nun kahkahalari.Çok hos görünüyorlar. Smile

2PM’in hiç görülmemis resimleri.Bizden kaçmaz. Abaza Biggrin

Jay Park <3

ıl-2PM-lı
Nichkhun ve onun meshur göz kirpma sanati. Biggrin

Jay Park <3

ıl-2PM-lı
(27-05-2010, Saat: 16:05)ileri yazdı: http://www.youtube.com/watch?v=ILRnNM5Badk&feature=player_embedded

Ay Merve gül gül öldüm burda.:img-hysterical: Junsu'nun sevgilisini sakinlestirmek için sarki söyleyisine bittim kiz Elif yasadin.Abaza Chansung tatlim ya sen ne yaptin koptum burda hele o mankene sarilip döndürmesi.:img-hysterical: Hele Jaebom manken kaçiyormus gibi yapiyor o onu tutuyor Biggrin hele en sonundaki öpücükAbaza Paylasim için tesekkürler Merve'mOpucuk
No wonder, we are team of dream!
»» TVXQ! ««

Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu ayrı olarak geçirdiğimiz son yıl dönümü olsun...
seni seviyorum -özgü ehe
(27-05-2010, Saat: 17:32)ceren_yung yazdı:
(27-05-2010, Saat: 16:05)ileri yazdı: http://www.youtube.com/watch?v=ILRnNM5Badk&feature=player_embedded

Ay Merve gül gül öldüm burda.:img-hysterical: Junsu'nun sevgilisini sakinlestirmek için sarki söyleyisine bittim kiz Elif yasadin.Abaza Chansung tatlim ya sen ne yaptin koptum burda hele o mankene sarilip döndürmesi.:img-hysterical: Hele Jaebom manken kaçiyormus gibi yapiyor o onu tutuyor Biggrin hele en sonundaki öpücük Abaza Paylasim için tesekkürler Merve'mOpucuk

Jun o kadar sarki söyledi ama aldigi puan en düsügüydü: 10! Ban Jay çok komikti ve en yüksek puani da o aldi. Ceren seninki mankeni aldi bir güzel döndü, koptum orda.. :img-hysterical:

Khun'un göz kirpa olayina bitiyorum zaten.. Biggrin Jun'un el hareketi ,Khun'un da göz hareketi onlarla bütünlesti!

Woo'nun danslari ve eglenceli dakikalar olarak verdigin videolar hepsi harikaydi. Merve çok tesekkürler canim.. Izlerken büyük keyif aldim.

Ve bir kez daha anladim ki; Jay de dahil olmak üzere ben bu çocuklarini hepsini çok seviyorum. Opucuk
"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
Mnet M!Countdown 27.05.10

http://www.youtube.com/watch?v=cXNgA0giYTg&feature=player_embedded
'Love is Transparent'
Evet ya Chansung alem çocuk valla.Kizi tuttu döndürdü.Ay koptum resmen orda. :img-hysterical: Junsu da pek seker.Sarki söyledi kulagina.Kizlar ikiniz de amma sanslisiniz. Abaza Nichkhun'a bakin bir de her seyi anlamazdan geldi en sonunda da aslinda Tayland'daki kiz tatliydi dedi. Dodgy
JaeBom'a ne demeli "Gece kulübündeki kiz kimdi?" diye soruyor kiz, cevap "Annem." :img-hysterical:
Ara ara böyle komik videolar paylasacagim.Keyfimiz yerine gelsin. Biggrin

Jay Park <3

ıl-2PM-lı

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi