yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2NE1 Türkiye'de Tanınmaya Başladı!
Anemmmm benim meleklerim tnınmaycak da kim tanıncakkk Biggrin sevindirik oldum resmen 2NE1 Fighting Biggrin
Bundan sonra teknosalardaki bütün samsung televizyonlarını izlicem Biggrin
Tanınıyor tanınıyor, ben daha 2aydır k-pop ne biliyorum :-)
[Resim: pjmfc.png]
°♪° Park Jung Min Fan Club °♪°
Tanımayanlar da tanısın K-POP gruplarını bilmeyenlerde öğrensin Kore fan hayranlığı bütün Türkiye'ye yayılsın.Biggrin Ama tabi herşey karşılıklı Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin
Tabiki tanınıyorlar bana ben bir blackjackim diyebilecek kadar tanıttılar kendilerini Kalp
Fighting meleklerim Onay
Ben de bir keresinde bir giyim mağazasına Bigbang lies çalarken girdim,gittim hemen müziği nerden çalıyorsunuz falan sordum mp3 ddiler ama çalan müzik hakkında bir fikirleri yoktu onlar için sıradan bir müzikti Biggrin
Bir kere de beast bad girl çalıyordu farklı bir mağaza da.
Bir de 2ne1-bigbang-lollipop çalmıştı lcw'da Biggrin 3ünde de kalp krizi geçirdim.Biggrin
Bence onlar Kore'nin en meşhur grubu 1. sırada yer alan 2ne1 bilmeyen bana göre kore fanı daha olmamıştır.Biggrin
EXO'yu çok seviyor.
ChanBaek'e aşık.
2ne1 NOLZA!!!!
[Resim: scprr.jpg]
Geçenlerde Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde geziyordum. Orasıda çok köy gibi yani bişey bilmez Biggrin
Bir giyim mağazasının önünde dikildim bakınıyordum. Tam o an gözüme Minzy çarptı, sonra Bom sonra CL sonra Dara. O an şoka girdim, içimde havai fişekler patlamıştı Biggrin Kalp
[Resim: Htfekou.gif]
│To Anyone│BIGBANG│BTOB│Block B│4Minute│WG│BAP│SuJu│EXO│
K-pop'un kraliçeleri onlar bir gün herkes onları tanıyacak.. Kalp
Teşekkürler bizimle paylaştığın için Smile
Geçenlerde bende bir kaç kez rastladım.Biggrin
Hatta biraz mağazanın önünde dikildim.Abaza
Sonra satıcı fark edincede gitmek zorunda kaldım.Confused
Ama küçük bir ayrıntıyada dikkat ettim Tv'nin markası Samsung'tu.AbazaAbazaAbaza

(21-06-2012, Saat: 19:21)shinaz yazdı: Ben de bir keresinde bir giyim mağazasına Bigbang lies çalarken girdim,gittim hemen müziği nerden çalıyorsunuz falan sordum mp3 ddiler ama çalan müzik hakkında bir fikirleri yoktu onlar için sıradan bir müzikti Biggrin
Bir kere de beast bad girl çalıyordu farklı bir mağaza da.
Bir de 2ne1-bigbang-lollipop çalmıştı lcw'da Biggrin 3ünde de kalp krizi geçirdim o derece yani.Biggrin

Ayy o Bigbang şarkısı çalan giyim mağazasına ben gitmek isterdim.
Şarkı bitene kadar orda kalırdım.Hatta tekrar bile çaldırabilirdim.AbazaAbazaAbaza

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi