21-06-2012, Saat: 18:40
Anemmmm benim meleklerim tnınmaycak da kim tanıncakkk
sevindirik oldum resmen 2NE1 Fighting

2NE1 Türkiye'de Tanınmaya Başladı!
|
21-06-2012, Saat: 18:40
Anemmmm benim meleklerim tnınmaycak da kim tanıncakkk
![]() ![]()
21-06-2012, Saat: 18:59
Bundan sonra teknosalardaki bütün samsung televizyonlarını izlicem
![]() Tanınıyor tanınıyor, ben daha 2aydır k-pop ne biliyorum :-) ![]() °♪° Park Jung Min Fan Club °♪°
21-06-2012, Saat: 19:05
Tanımayanlar da tanısın K-POP gruplarını bilmeyenlerde öğrensin Kore fan hayranlığı bütün Türkiye'ye yayılsın.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
21-06-2012, Saat: 19:06
Tabiki tanınıyorlar bana ben bir blackjackim diyebilecek kadar tanıttılar kendilerini
![]() Fighting meleklerim ![]()
21-06-2012, Saat: 19:21
Ben de bir keresinde bir giyim mağazasına Bigbang lies çalarken girdim,gittim hemen müziği nerden çalıyorsunuz falan sordum mp3 ddiler ama çalan müzik hakkında bir fikirleri yoktu onlar için sıradan bir müzikti
![]() Bir kere de beast bad girl çalıyordu farklı bir mağaza da. Bir de 2ne1-bigbang-lollipop çalmıştı lcw'da ![]() ![]()
21-06-2012, Saat: 19:22
Bence onlar Kore'nin en meşhur grubu 1. sırada yer alan 2ne1 bilmeyen bana göre kore fanı daha olmamıştır.
![]() EXO'yu çok seviyor.
ChanBaek'e aşık.
21-06-2012, Saat: 21:43
Geçenlerde Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde geziyordum. Orasıda çok köy gibi yani bişey bilmez
![]() Bir giyim mağazasının önünde dikildim bakınıyordum. Tam o an gözüme Minzy çarptı, sonra Bom sonra CL sonra Dara. O an şoka girdim, içimde havai fişekler patlamıştı ![]() ![]()
21-06-2012, Saat: 21:47
K-pop'un kraliçeleri onlar bir gün herkes onları tanıyacak..
![]() Teşekkürler bizimle paylaştığın için ![]()
Geçenlerde bende bir kaç kez rastladım.
![]() Hatta biraz mağazanın önünde dikildim. ![]() Sonra satıcı fark edincede gitmek zorunda kaldım. ![]() Ama küçük bir ayrıntıyada dikkat ettim Tv'nin markası Samsung'tu. ![]() ![]() ![]() (21-06-2012, Saat: 19:21)shinaz yazdı: Ben de bir keresinde bir giyim mağazasına Bigbang lies çalarken girdim,gittim hemen müziği nerden çalıyorsunuz falan sordum mp3 ddiler ama çalan müzik hakkında bir fikirleri yoktu onlar için sıradan bir müzikti Ayy o Bigbang şarkısı çalan giyim mağazasına ben gitmek isterdim. Şarkı bitene kadar orda kalırdım.Hatta tekrar bile çaldırabilirdim. ![]() ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|