yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2NE1 News / 2NE1 Haberleri
Ah ah orda olaydımda meleklerime doya doya bakaydım Rolleyes
O.o bize de nasip olur mu ki burayada gelseler keşke ^.^ Opucuk
Father of 2NE1 member CL publishes a travel book.
CL'in babası bir seyahat kitabı yayınladı.
(*Bay Lee Ki-jin, So Gang Üniversitesi'nde bir fizik profesörü.)

[Resim: 698806055035473210.jpg]
? BIGBANG MADE V.I.P
V.I.P MADE BIGBANG ?

(18-10-2012, Saat: 21:41)BB_xLoVex yazdı: Jo Jeong Seok İdeal Tipi'nin 2NE1 grubundan CL olduğunu söyledi!!!

Aktör Jo Jeong Seok ve Kim In Kwon TVN kanalındaki Talk show 'Taksi' de bir araya geldiler.Jo Jeong Seok kişisel bilgilerini açığa çıkarırken show boyunca en samimi haliyle MC'leri şaşırttı.

"Eski kız arkadaşımdan ayrıldıktan bu yana kimseyle görüşmedim 1 veya 1,5 yıl oldu.Ama 3 yıl sonra evlenmek istiyorum."
Aktör ayrıca 2NE1 lideri CL'e olan hayranlığını dile getirdi."Ben güzel,yetenekleri olan kızları tercih ederim.Benim ideal tipim 2NE1 grubundan CL,BigBang grubundan Daesung'la aynı drama da rol aldığımdan,ona CL'den bir imza alması için rica ettim" dedi.

Kaynak:
Çeviri:BB_xLoVex

CL hayranlığını dile getiren biri daha. Biggrin Alıştık artık. Biggrin
? BIGBANG MADE V.I.P
V.I.P MADE BIGBANG ?

[Resim: 20121013epikhighparkbom.jpg]

Epik High'ın Lee Hi ile iş birliğinden sonra şimdi de Park Bom yeni albümde yer alacak. ^^

--English--

Following Epik High’s pre-release collaboration with Lee Hi, it’s now been revealed that 2NE1‘s Park Bom is featured in the new album as well.
? BIGBANG MADE V.I.P
V.I.P MADE BIGBANG ?

Adidas CF - Winter Collectin (Yoo Seung Ho, 2NE1, and Son Heung Min)
http://www.youtube.com/watch?v=qG6zvY6dX...r_embedded

[Resim: tumblrmcaxswvq9w1ryxj12.jpg]

[Resim: tumblrmcay2jfvz41ryxj12.png]

[Resim: tumblrmcay2whb5n1ryxj12.png]

[Resim: tumblrmcay27brv21ryxj12.png]

[Resim: tumblrmcay39xr661ryxj12.png]
? BIGBANG MADE V.I.P
V.I.P MADE BIGBANG ?

1 Aralık'da Singapore Indoor Stadium'da 2NE1'ın konseri olacak.
Bilet fiyatları $148 - $288 arasıymış.
-English-

2NE1′s first full-scale concert here will be held at the Singapore Indoor Stadium on Dec 1.
Tickets, from $148 to $288.

2NE1 New Evolution Tour Seating Plan
Bu da oturma planı. Renklere göre fiyatlandırılmış yerler. Onay

[Resim: x2sfl.jpg]
? BIGBANG MADE V.I.P
V.I.P MADE BIGBANG ?

(04-10-2012, Saat: 13:03)BB_xLoVex yazdı: NEP grubundan Ami 2NE1 grubundan CL'i rol modeli olarak seçti!!!

Chuseok kutlaması için Ami Donga ile bir fotoğraf çekimi yaptı ve ona rol modeli olarak kim olduğu listelendi.Ami CL'i rol modeli olarak gördüğünü söyledi.

Not:NEP Naeum Şirketine bağlı yeni çıkış yapmış 4 kişilik bir kız grubudur.Ami'de vocalist ve ana dansçıdır.[Böyle bir grup olduğunu bilmiyordum.Öğrenmiş oldum. Biggrin )

Çeviri:BB_xLoVex
Kaynak:
? BIGBANG MADE V.I.P
V.I.P MADE BIGBANG ?

(23-10-2012, Saat: 22:27)JunHong yazdı:
Interview: 2NE1 for Fault Magazine

2NE1 Fault Dergisi Röportajı

[Resim: dara.png]

Fault: Nasılsın? Turunuz nasıl gidiyor?

DARA: Harikayım! Seoul ve Amerika’daki konserlerimizi tamamladık ve turumuzun Japonya ayağına hazırlanıyoruz. Yeni ülkelerdeki hayranlarımızla buluşmak istiyoruz.

Fault: Arkanızda büyük ve destekleyici bir hayran kitlesi var. Grupça bu sizi nasıl hissettiriyor?

DARA: Hayranlarımızın büyüklüğü ne olursa olsun, bizi devamlı seven ve destekleyen bütün hayranlarımıza teşekkür etmek istiyoruz. Maalesef, henüz Güney Amerika’ya gidemedik fakat ileride Güney Amerikalı hayranlarımızla buluşmayı ve performans sergilemeyi dört gözle bekliyoruz.

Fault: Şimdiye kadar bir grup olarak sizin için en çarpıcı anı neydi?

DARA: En çarpıcı anımız, kesinlikle konserlerimiz olurdu. Her zaman heyecan verici ve eğlenceli oluyor, sahnede hayranlarımıza konser vermek bizi mutlu ediyor. New Evolution turumuz, bir dünya turu olduğundan bizim için anlamı daha da büyük.

Fault: 2012 yılının devamı için planlarınız neler?

DARA: Turumuza devam edeceğiz ve bir çok anımız olacak! Ayrıca biz sonraki albümümüzün hazırlıklarını sürdürüyoruz.

[Resim: minzy.png]

Fault: Sanatçı olarak sesinde veya kendinde en fazla etki bırakan kişi kim?

MINZY: En büyük etkiyi yaratan Michael Jackson: Sanatçı olarak en çok etkilendiğim kişi oldu.

Fault: Böyle yoğun bir programla beraber, boş vaktin olduğunda neler yapıyorsun?

MINZY: Vaktim oldukça kitap okumaya çalışıyorum. Kişisel gelişim kitapları ve roman okumaktan hoşlanıyorum. Şu anda The Secret (Rhanda Byrne) adında bir kitap okuyorum.

Fault: Bir çok eleştirmenin beğenisini alıyorsunuz. Spin, ‘K-Pop Kahramanları’, MTV’den Iggy ‘Dünyadaki en iyi yeni grup’ şeklinde sizden bahsetti. Bütün bu olumlu eleştiriler nasıl hissettiriyor?

MINZY: Onur duyduk ve bize olumlu bir açıdan yaklaşan herkese minnettarız. Böyle övgüler aldıkça daha da çok çalışmak istiyoruz.

Fault: Beklentileri karşılamak ve K-Pop’ı dünyaya tanıtmak adına baskı hissediyor musunuz?

MINZY: Baskı veya bir görev gibi hissetmekten çok, dünya çapında herkesin zevkle dinleyeceği müzikler yapmak istiyoruz. K-Pop’ın daha fazla ilgi görmesini ve sevilmesini umut ediyorum.

[Resim: 95973776.png]

Fault: Adidas için tasarımcı Jeremy Scott ile çalıştınız. Bu işbirliği nasıldı?

CL: Jeremy Scott, 2NE1’ı gerçekten çok iyi anlıyor, çıkışımızdan bu yana arkadaşlığımız devam ediyor, bu yüzden işbirliğimiz de çok iyiydi. İlk kez bir tasarımcıyla gerçek bir işbirliği yaptık, bu nedenle bizim için anlamı büyüktü.

Fault: Herhangi bir müzikal sanatçı veya grupla çalışsaydın, bu kim olurdu ve neden?

CL: Birlikte çalışmak istediğimiz bir çok kişi var, fakat şimdi kendimizi grup olarak geliştirmek ve 2NE1’a odaklanmak istediğimiz bir aşamadayız. Hazır olduğumuzu hissettiğimizde, kiminle işbirliği yapıp yapamayacağımıza bakacağız.

Fault: 2NE1, eşsiz bir tarza sahip, hepiniz için moda önemli mi oldu?

CL: Bize göre moda ve müzik birbirini tamamlıyor. Bu, özgünlüğümüzü ifade ediyor ve sahnede parlamamızda önemli bir rol oynuyor.

Fault: Moda etkileriniz nereden geliyor? Beğendiğiniz herhangi bir tasarımcı var mı?

CL: Çevremdeki her şey -çevre, müzik, yaşam tarzı ve doğa- önemli bir rol oynuyor. Her gün bir şeyden etkileniyorum, özellikle yurtdışına seyahat ettiğim zamanlarda. Bu günlerde Jeremy Scott ve Chrome Hearts, sevdiğim tasarımcılar.

[Resim: bom1.png]

Fault: New Evolution turuna hayranların tepkileri nasıl oldu?

BOM: Hayranlardan iyi tepkiler aldık çünkü turun büyük çaplı olması hepsinin hoşuna gitti. Bunu gördüğümde, her zaman çok mutlu oluyorum ve bunun için sıkı bir şekilde çalışan herkese çok teşekkür ediyorum.

Fault: Dünya turu düzenleyen ilk Koreli kız grubu olmak nasıl hissettiriyor?

BOM: İlk başta biraz baskı hissetmiştim fakat doğruyu söylemek gerekirse bu daha da fazla çalışmamızı sağladı. Onur duyuyoruz çünkü herkesten olumlu tepkiler aldık. Şimdikinden de sıkı çalışacağız!

Fault: Çıkışınızdan önce dört yıllık bir eğitim ve çalışmadan geçtiniz. Bütün bu eğitimlerin başarınızda önemli bir payı olduğunu düşünüyor musun?

BOM: Tabiki. YG, yaptığımız şeyleri zorunlu olarak öğretmez: bir artist olarak kim olduğumuzu bulmamıza ve doğal olarak gelişmemize izin verir. Şahsen bana yardımcı olduğunu ve başarımızda önemli bir rol oynadığını düşünüyorum.

Fault: İlk şarkınızı radyoda duymak, veya ilk klibinizi televizyonda izlemek nasıl bir duyguydu?

BOM: Hala ilk günkü gibi aklımda. Eğitim sürecimiz gerçekten uzun bir süreçti fakat buna değdi. Çok heyecanlıydık, konserler vermek ve müziğimizi herkesle paylaşmak için sabırsızlanıyorduk!

JunHong

Fault: How are you doing? How’s the tour going?

DARA: I’m doing great! We completed our concerts in Seoul and the U.S. and are now moving on to the Japanese leg of the tour. We want to meet our fans in new countries.

Fault: You have such a large and supportive fan base. How does that make you feel as a band?

DARA: We want to thank everyone who loves and supports 2NE1, regardless of the size of our fan base. Unfortunately, we haven’t made it to South America just yet, but we’re looking forward to meeting our South American fans and performing for them in the future.

Fault: What has been a standout moment for you as a group so far?

DARA: Our standout moment would definitely be our concerts. It’s always exciting and fun, and it makes us happy to be able to perform for our fans on stage. Our New Evolution tour is even more meaningful due to the fact that it’s a global tour.

Fault: What are your plans for the rest of 2012?

DARA: We plan to continue our current tour and make many fond memories! We are also continuing preparations for our next album.

Fault: Who have been some of the biggest influences on your sound and yourselves as artists?

MINZY: My biggest influence would have to be Michael Jackson: he has had the most impact on me as an artist.

Fault: With such a busy schedule, what do you like to do if and when you have any days off?

MINZY: Whenever I have time, I try to read. I like self-development books and novels as well. I am currently reading a book called The Secret [by Rhonda Byrne].

Fault: You have received so much critical acclaim — Spin called you “K-Pop heroes”, and MTV’s Iggy called you “the best new band in the world”, What’s all the positive feedback been like for you?

MINZY: We feel honored, and we thank everyone for seeing us in a positive light. We want to work even harder after hearing these compliments.

Fault: Do you feel any extra pressure to measure up to expectations and hype of bringing the K-Pop scene to the world?

MINZY: Rather than extra pressure or a sense of duty, we just want to provide music that everyone can enjoy all over the world. I just hope that K-pop receives more love and attention in the future.

[b]Fault: You’ve been working with designer Jeremy Scott for Adidas. How has that collaboration been going?

CL: Jeremy Scott really understands 2NE1 and has been our friend since our debut, so the collaboration went really well. It was our first real collaboration with a designer, so it was very meaningful for us.

Fault: If you could work with any musical artist or band, who would it be and why?

CL: There are a lot of people we want to work with but, at the moment, we are at the stage where we want to develop as a group and focus on 2NE1. When we feel that we are ready, we will look to other artists with whom to collaborate.

Fault: 2NE1 has such a unique style, Has fashion always been important to all of you?

CL: We feel that fashion and music complement each other. It expresses our individuality and plays an important role [in] making us shine on stage.

Fault: Where do your fashion influences come from? Do you have any favorite designers?

CL: I am influenced by everything around me, the environment, music, lifestyle, and nature — they all play an important part. I am inspired every day, [especially] when I travel overseas. Currently, Jeremy Scott and Chrome Hearts are my favorite designers.

Fault: How have fans reacted to the New Evolution tour?

BOM: We’ve received good reviews from the fans, because they really enjoyed the large scale of the tour. Every time I see that, I feel really happy, and I thank everyone that’s worked really hard to make this happen.

Fault: How does it feel to be the first Korean girl band to headline a global tour?

BOM: At first I felt pressure, but it honestly just made us work even harder. We are proud, because everyone is reacting positively. We’ll have to work even harder now!

Fault: You rehearsed and trained as a group for about four years prior to your first release. Do you think all that formal training played a key role in your success?

BOM: Of course–YG [Entertainment, the record label and talent agency behind 2NE1] doesn’t necessarily teach you a special way of doing things: they let you develop naturally and find out who you are as an artist. I feel that this really helped me personally and has played a key role in our success.

Fault: What was it like for you the first time you heard your song being played on the radio or saw your first video?

BOM: The memory is still fresh in my head. Our training period was really long, but it was all well worth it. We felt very excited and were desperate to start performing and sharing more music with everyone!

Oh-dara.com

[Resim: 28703905.png]

[Resim: a5qeyxzciamdoak1.png]
? BIGBANG MADE V.I.P
V.I.P MADE BIGBANG ?

[Resim: 12713492025837484679166.jpg]

[2NE1 Global Tour 'NEW EVOLUTION' Takvimi]

16 Kasım : Taipei, Taiwan at Taipei Arena
24 Kasım : Jarkata, Indonesia at Mata Elang International Stadium
1 Aralık : Singapore at Indoor stadium
8 Aralık : Kuala Lumpur, Malaysia at Melawati Indoor Stadium

-English-