29TH Korea Student Invention Exhibition
![[Resim: mLX5W1.jpg]](http://i.hizliresim.com/mLX5W1.jpg)
Kategori : Eğitim / Yayıncılık
Dönem : 2016-07-21 ~ 2016-07-24
Saat : 09:00 ~ 17:00
Mekan : Coex A Salonu
Website : www.kosie.net
Organizatör : Kore Fikirsel Varlıklar Ofisi / Chosun Ilbo
Yönetici : Kore İcat Geliştirme Derneği
Sponsor : Milli Eğitim Bakanlığı, Bilim Bakanlığı, Bilişim ve Gelecek Planlama, Ticaret Bakanlığı, Sanayi ve Enerji, Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü (WIPO) ve benzeri.
Öğeler : Sergilerde 170 ödül-birincilik kazanan icatlar, 160 öğrenci ve 10 öğretmenin bronz madalya ve fazlasını kazandığı buluşlar.
Ücret : Ücretsiz
E-mail : [email protected]
Yaratıcı düşünceler ile ilham veren ve öğrencilerin olağanüstü yaratıcı fikirler bulmasını sağlayan ve özgün fikirli sergi.
|| English ||
Category : Education / Publishing
Period : 2016-07-21 ~ 2016-07-24
Time : 09:00 ~ 17:00
Venue : Coex Hall A
Organizer : Korean Intellectual Property Office / Chosun Ilbo
Supervisor: Korea Invention Promotion Association
Sponsor : Ministry of Education, Ministry of Science, ICT and Future Planning, Ministry of Trade, Industry and Energy, WIPO and so on.
Item : Exhibition of 170 award-winning Inventions, 160 student inventions and 10 teacher inventions awarded bronze prize and above.
Fee : Free
Inspiring the inventive mindset and expanding creativity through the discovery and exhibition of students' outstanding inventive ideas.
Kaynak / Source
![[Resim: mLX5W1.jpg]](http://i.hizliresim.com/mLX5W1.jpg)
Kategori : Eğitim / Yayıncılık
Dönem : 2016-07-21 ~ 2016-07-24
Saat : 09:00 ~ 17:00
Mekan : Coex A Salonu
Organizatör : Kore Fikirsel Varlıklar Ofisi / Chosun Ilbo
Yönetici : Kore İcat Geliştirme Derneği
Sponsor : Milli Eğitim Bakanlığı, Bilim Bakanlığı, Bilişim ve Gelecek Planlama, Ticaret Bakanlığı, Sanayi ve Enerji, Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü (WIPO) ve benzeri.
Öğeler : Sergilerde 170 ödül-birincilik kazanan icatlar, 160 öğrenci ve 10 öğretmenin bronz madalya ve fazlasını kazandığı buluşlar.
Ücret : Ücretsiz
Yaratıcı düşünceler ile ilham veren ve öğrencilerin olağanüstü yaratıcı fikirler bulmasını sağlayan ve özgün fikirli sergi.
|| English ||
Category : Education / Publishing
Period : 2016-07-21 ~ 2016-07-24
Time : 09:00 ~ 17:00
Venue : Coex Hall A
Organizer : Korean Intellectual Property Office / Chosun Ilbo
Supervisor: Korea Invention Promotion Association
Sponsor : Ministry of Education, Ministry of Science, ICT and Future Planning, Ministry of Trade, Industry and Energy, WIPO and so on.
Item : Exhibition of 170 award-winning Inventions, 160 student inventions and 10 teacher inventions awarded bronze prize and above.
Fee : Free
Inspiring the inventive mindset and expanding creativity through the discovery and exhibition of students' outstanding inventive ideas.
Kaynak / Source