yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
24 Kasim Ögretmenler Günü
Ögretmenim canim benim, canim benim. Seni ben pek çok pek çok severim. Sen bir ana sen bir baba her sey oldun artik bana Ögretmenlerin ve ögretmen adaylarinin gününü kutlar saygilar sunarim. Smile
KUSURSUZ VE MÜKEMMEL OLMAYI BAŞKALRINA BIRAKIN...
NE OLDUĞUNUZU KİM OLDUĞUNUZU DÜŞÜNÜN VE BULUNDUĞUNUZ HALDEN MUTLU OLUN SONUÇ OLARAK DAHA RAHAT OLACAKSINIZ...
(...paul Wilson)
Bütün ögretmenlerimin ellerinden öpüp önlerinde saygiyla egiliyorum. Türkiye suanki konumunu sizlere ve sizin yetistirdiklerinize borçlu. Hepiniz sagolun.

Angel  Buralar hep dutluktu...
Bütün ögretmenlerin ögretmenler gününü kutluyorum...Smile
Song II Gook Ve Papatya

Tüm ögretmenlerin Ögretmenler Günü kutlu olsun...=)
Tüm ögretmenlerin Ögretmenler Gününü kutluyorum.
Ayrica bir ögretmen lisesinde okuyorum bende ögretmen adayiyim. Tüm ögretmen adaylarinin ögretmenler gününüde kutluyorum. Smile

Ilkokul ögretmenimi aradim çok mutlu oldu. Smile Sizde sakin aramayi unutmayin. (:

Bende bir ögretmen olarak bütün ögretmenlerimizin ögretmenler gününü kutluyorum. Ayrica bu meslege yeni katilacak olan arkadaslara basarilar diliyorum. Içlerindeki ögretmenlik askinin, ögrencilerinin masum gözlerinde daha da artacagina emin olabilirler. Saygi ve sevgilerimle...
Bütün ögretmen ve ögretmen adaylarinin , ögretmenler günü kutlu olsun Smile

••ஐ๑Lady Lee(Park Eun Hye)Fan Clupஐ๑••

Muhteşem Kraliçe & Chuck & Star Wars & Trinity

•●Denizler İmparatoru Fan Klübü●• Saraydaki Mücevher & Yi San Fan - Efsane Prens
Bütün ögretmenlerimizin ögretmenler gününü kutlarimSmile
Biraz geç oldu ama Smile Tüm ögretmenlerimizin gününü kutluyorum, onlarin hakkini asla ödeyemeyiz..
Onlarin sayesinde çok büyük yerlere geldigimiz ögretmenlerimizin ögretmenler gününü kutluyorum. Iyiki varlar Smile
Some of you may remember me...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi