Bütün ögretmenlerimizin ögretmenler gününü kutlarim...
Konuyu Oyla:
|
24 Kasim Ögretmenler Günü
|
|
Bir biri bir hikaye anlatmisti da çok etkilenmistim...
"""Cennette tek kisilik yer kalmistir...ve geriye birkaç kisi kalmistir.Bunlardan bir kaçi arasinda söyle birkonusma geçer. -Avukat:"Bu benim hakkimdir,ben insanlari savunarak onlarin hayat akislarini düzenler ve haksiz yere cezalandirilmalarini önlerim"demis... -Doktor"Hayir bu benim hakkimdir,ben de insanlarin hayatlarini kurtarir onlarin aci çekmesini önlerim"demis... -Imam"Asil benim hakkimdir,ben onlarin dini tanimasini ve Tanri'ya ibadet etmelerini saglarim"demis... Arkadan bir ögretmen de bagirarak ve terlemis halde gelerek --"Benim hakkim olmali,çünkü hepinizi ben yetistirdim" demis...""" Tüm ögretmenlerimizin gününü kutlar ,önlerinde saygila egiliyorum...
24-11-2007, Saat: 21:21
Basta ablam olmak üzere bütün ögretmenlerin ögretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyorum
Bütün ögretmenlerimiz bize iyi bir gelecek sunmak için bizim için çalisip duruyorlar ve onlarin hakkini çok zor ödeyecegiz. Bütün ögretmenlerimiz ögretmenler günü kutlu olsun.
Bu sitede bulunan ve ögretmen olan arkadaslarimin ögretmenler günü kutlu olsun.
![]() ![]() Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde;bizler paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacağız
25-11-2007, Saat: 2:31
kiday baksi yazdı:Tüm Cumhuriyet ögretmenlerinin ve ayrica,Özlem,Betül,Tugba ve Bahar arkadaslarimizin ögretmenler günü kutlu olsun... Hilmi bunu yeni gördüm,tesekkür ederim çok düsüncelisin...
25-11-2007, Saat: 15:18
Yüce degerlikli insanlar,hayat isiklarimiz gününüz kutlu olsun...Burdaki ögretmenler ve adaylar sizin de gününüz kutlu olsun
Denizler İmparatoru
24-11-2008, Saat: 2:33
Konuyu açmis bulunuyorum bu güzel günde kapali olmaz dimi
Dong_Yul ( Aylık Forum Dergisi )
Heart is Olgun insan güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceklerini söyleyen adamdır. İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.
Forumumuzda bulunan Ögretmenlerimin ve tüm bizlere emegi geçen hayatimiza isik tutan o güzel yürekli ögretmenlerimin bu güzel günlerini Kutlarim.
Dong_Yul ( Aylık Forum Dergisi )
Heart is Olgun insan güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceklerini söyleyen adamdır. İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.
24-11-2008, Saat: 2:40
fenergülü yazdı:Konuyu açmis bulunuyorum bu güzel günde kapali olmaz dimi Çok tesekkürler tekrar açtigin için... Ögretmenler! Yeni nesil, sizin eseriniz olacaktir...M.KEMAL ATATÜRK Tüm ögretmenlerimizin ayrica forumdaki ögretmen ve ögretmen adayi arkadaslarimizin bu güzel ve anlamli gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Gittiginiz her yere sevgiyle gidin, sevgi götürün ve sevgiyle karsilanin... |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

![[Resim: korea.gif]](http://i243.photobucket.com/albums/ff196/samurayxx/korea.gif)
![[Resim: emeesaygkl6bf4az2.gif]](http://img441.imageshack.us/img441/1531/emeesaygkl6bf4az2.gif)