yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
24 Kasim Ögretmenler Günü
Tüm ögretmenlerin ögretmenler günü kutlu olsun.

You Came From Stars ~~
Canim hocalarim ögretmenler gününüz kutlu olsun. Biggrin
Bende anaokulunda stajer ögretmenim. Bir sürü çiçek getirdler bana iyikide ögretmen olmaya karar vermisim. Smile Diger bütün ögretmenlerinde ögretmenler gününü kutluyorum. Smile
---Bilgeliğe üç yoldan ulaşılır. Birincisi düşünmek ki en iyisidir. İkincisi kendini sınırlandırmak ki en kolayıdır. Üçüncüsü tecrübe ki en acısıdır...
=konfücyus=
Tüm meslektaslarimin ve tabi benim günüm kutlu olsun. Alkis Smile
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Tüm ögretmenlerin, ögretmenler günü kutlu olsun.

Ülkemizde en çok dislanan siniflarin basinda gelseniz de basiniz dik, görevinizin yüceligi ile gelecek nesillere yol gösterin lütfen.

Saygilar.
Telefon çalmadığında, aramayan benimdir.
(25-11-2010, Saat: 2:09)blade2006 yazdı: Tüm ögretmenlerin, ögretmenler günü kutlu olsun.

Ülkemizde en çok dislanan siniflarin basinda gelseniz de basiniz dik, görevinizin yüceligi ile gelecek nesillere yol gösterin lütfen.

Saygilar.

Tesekkürler.
Bu amaç ugruna çalisacagiz.Ben ve umuyorum tüm ögretmen arkadaslarim.

PHS VIXX

[Resim: xGrckvi.jpg]

Iyi bir egitim, iyi bir gelecek demektir. Ögretmenlerin iyi olmasi demek, yeni neslin iyi olmasi demektir. Tüm ögretmenlerin Ögretmenler Günü kutlu olsun. Alkis
Atanamayan onbinlerce ögretmenimizin, üç kurusa saatlerce çalismak zorunda kalan ücretli ögretmenlerimizin ve atandigi için kendini sansli gören, aldigi para emeginin yarisini bile karsilamayan tüm ögretmenlerimizin Ögretmenler Günü kutlu olsun. Ögretmenlik idealistliktir aslinda, bu sartlarda bir idealistten baska kim çaba gösterir? Gelecegin ögretmeni olarak bir gün bu sartlarin degisecegini ve çocuklarimizi emanet ettigimiz ögretmenlerimize gereken degerin verilecegini umarak biraz hüzünle kutluyorum günümüzü. Basögretmenimizin isigi olmasa nereden güç alirdik...

Hayat ne garip değil mi Hyun Joong, vapurlar falan...

[Resim: 1AF9.jpg]

Love Like This <3

SS501
Ögretmenler günü(müz) kutlu olsun. Smile
Tüm ögretmenlerin günü olan Ögretmenler Günü'nüz kutlu olsun. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi