Gördüğüm an aklıma ilk olarak Super Junior geldi. Epey ilgi çekecekler gibi. Konu için teşekkürler.
|
20STAR
|
|
Gördüğüm an aklıma ilk olarak Super Junior geldi. Epey ilgi çekecekler gibi. Konu için teşekkürler.
Gerçekten de Suju'yu ezberleyene kadar çok zorlanmıştık. Şimdi bunları nasıl ezberleyeceğiz.
Sujunun izinden gidecekler gibi geliyor. İnşallah başarılı olurlar.
No wonder, we are team of dream!
seni seviyorum -özgü ehe
»» TVXQ! «« ♥ Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu ayrı olarak geçirdiğimiz son yıl dönümü olsun...
Ne kadar az kişi yahu...
Teşekkürler.
17 kişi, maşallah. Nazar değmesin...
Üyeleri bu kadar fazla olan grup favorim olamaz sanırım.
Epey fazlalar. Konu için teşekkürler.
Vuu Nursena'm bunlar süper.
![]() Ellerine sağlık.
Biri bu Koreliler'i durdursun.
Piyasada yeterince grup mevcutken 17 üyeli bir grup kurmak enteresan bir fikir.. Umarım başarılı olurlar. Teşekkürler tanıtım için.
Abartmanın sınırına geldiler artık yahu, 17 kişi de neymiş...
17 kişi sahneye nasıl sığacakmış, ben ilk olarak bunu anlamadım. Iİkinci olarak da kişi başına kaç saniye söz düşecek o şarkıda acaba merak ediyorum... Hem de 17 kişinin birbiriyle nasıl anlaşmasını bekliyolar anlamıyorum... Neyse umarım güzel birşeyler çıkarmayı becerebilirler 17 kişi birden.
Super Junior & SNSD & SHINee & SS501
Seviyorum siziii.
Super Junior ile karşılaştırmak anlamsız. Super Junior idol gruplardan biri ve yeni çıkan bir grubu SuJu'nun yanına koymak yanlış olur.
![]() Üye sayısı SuJu'yu geçmek için bu kadar fazla olabilir ama olmayadabilir. ![]() Performanslarını merak ettim. :muzikgurubu: Teşekkürler.
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|