yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2011 University Students Visit KOREA Program
Bu gibi seylerde sartlarda ne yaziyorsa onlari ariyorlar.
Mesela üniversite 2 ya da 3. sinif ögrencisi diyorsa muhakkak o siniflarda okuyan ögrenciler seçiliyor. Geçen sene bu böyleydi. Onay
Tabi ki ikinci sart da Ingilizce bilmek. Onay
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
(07-03-2011, Saat: 2:09)Melissaa yazdı: Bu gibi seylerde sartlarda ne yaziyorsa onlari ariyorlar.
Mesela üniversite 2 ya da 3. sinif ögrencisi diyorsa muhakkak o siniflarda okuyan ögrenciler seçiliyor. Geçen sene bu böyleydi. Onay
Tabi ki ikinci sart da Ingilizce bilmek. Onay

Çok tesekkür ederim.
Ya neden 2. ve 3. siniflar. 1.siniflarin ne günahi var. Simdiden Ingilizce'ye basladim. Seneye kadar insallah yaparimda giderim. Ben Güney Kore'yi çok ama çok seviyorum.
Ingiliz Dili ve Edebiyati bölümü 2. sinif ögrencisiyim. sartlar benim için çok uygun ama programa katilmama pek imkan yok malesef. :/

gerçekten muhtesem bir firsat, gidecek olan arkadaslar çok sansli.(=
[Resim: 69932567.gif]

Sen,
gözlerimde kendini gördüğünde anlayacaksın sana olan esaretin güzelliğini...
Yaz stajimi ayarlarsam basvuru yapmayi düsünüyorum. Bu sansli insanlardan biri ben olabilirim insallah. Anladigim kadariyla direkt Cho beyle iletisime geçmek gerekiyor. Bilgi için tesekkürler.=)
Aigo Biggrin Muhtesem Opucuk Türkiye'de olsaydim kesinlikle basvururdum ya. Aglama Çok güzel bir firsat. Abaza Gidecekler çok ama çok sansli. Smile Hayatimda ilk yapmak istedigim sey Kore'ye gitmek. :alllahrazi: Allah hepimize nasip eder insallah. Biggrin

Bilgilendirme için çok tesekkürler. Opucuk
Anamaya'm Soul Mate....<3<3 FOREVER <3<3

BOOHWAL'IN MUHTESEM DONUSU
Hala üniversiteli olamadim... Ne güzel bir firsat... Aglama
[Resim: dr0x5.png]

Birazcık gülümse...

Benim Ingilizcem çok zayif ve lise ögrencisiyim. Aglama
Gideceklere simdiden basarilar.. Kutlarim.. Opucuk

-*-*- 4Ever Kore-fans -*-*-
Ben 2. siniftayim ama ingilizcem çok da iyi degil. Kendimi gelistirip baska zaman basvururum insallah. Ayrica sadece burs için mi gidiliyor? Normal bir gezi programi da yapiliyor mu bazen?
Harika birsey bu ya. Biggrin Gidecekler çok sansli. Biggrin
---Bilgeliğe üç yoldan ulaşılır. Birincisi düşünmek ki en iyisidir. İkincisi kendini sınırlandırmak ki en kolayıdır. Üçüncüsü tecrübe ki en acısıdır...
=konfücyus=

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi