yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2009 MBC Drama Awards (2009 MBC Dizi Ödülleri)
2009 MBC Drama Awards - 올해의드라마투표 - 2009 MBC Dizi Ödülleri

[Resim: 53007504.png]

MBC Dizi Ödülleri Websitesi: http://www.imbc.com/broad/tv/ent/event/2...index.html

Tarih: 30 Aralık 2009, 21:55

-------------------------

WINNERS LİST - KAZANANLAR

Daesang (Grand Prize): Büyük Ödül Go Hyun-jung (Queen Seon-deok)
Drama of the Year: - Yılın Dizisi Queen Seon-deok
Top Excellence, Actress: Üstün Başarılı Ödülü, Bayan Kim Nam-joo (Queen of Housewives), Lee Yo-won (Queen Seon-deok)
Top Excellence, Actor: Üstün Başarılı Ödülü, Erkek Uhm Tae-woong (Queen Seon-deok), Yoon Sang-hyun (Queen of Housewives)
Excellence Award, Actress: Başarılı Ödülü, Bayan Lee Hye-young (Queen of Housewives), Go Na-eun (Assorted Gems)
Excellence Award, Actor: Üstün Başarılı Ödülü, Erkek Kim Nam-gil (Queen Seon-deok), Choi Chul-ho (Queen of Housewives)
New Actress: En İyi Yeni Aktris Seo Woo (Tamra the Island), Im Joo-eun (Hon)
New Actor: En İyi Yeni Aktör Yoo Seung-ho (Queen Seon-deok), Lee Seung-hyo (Queen Seon-deok)
Popularity Award: - Popülerlik Ödülü Lee Junki (Hero), Seo Woo (Tamra the Island)

Golden Acting Award, Miniseries Category: Altın Oyunculuk Ödülü, Mini seri Kategorisi Kim Chang-hwan, Na Young-hee (Queen of Housewives)
Golden Acting Award, Serial Drama: Altın Oyunculuk Ödülü, Hafta sonu Dizisi Kim Young-ok, Jung Hye-sun (Assorted Gems)
Golden Acting Award, Supporting Role: Altın Oyunculuk Ödülü, En Beğenilen Rol Ahn Gil-kang (Queen Seon-deok),
Seo Young-hee (Queen Seon-deok)
Golden Acting Award, Veteran Actor: Altın Oyunculuk Ödülü, Kıdemli Aktör Jung Ae-ri (I Can’t Stop), Kang Nam-gil (Creating Destiny)

Best Couple Award: En İyi Çift Ödülü Kim Nam-gil, Lee Yo-won (Queen Seon-deok)
Child Actor Award: En Başarılı Çocuk Oyuncu Ödülü Nam Ji-hyun (Queen Seon-deok), Lee Hyung-shik (Enjoy Life),
Jeon Min-seo (Job Well Done)
Lifetime Achievement Award: Yaşam Boyu Başarı Ödülü writer Park Jung-ran (I Love You, Don’t Cry), MBC talent director Choi Jae-ho, baseball commentator Heo Gu-yeon)
PDs’ Award: PD Ödülü Shin Goo (Queen Seon-deok)
Family Award: Aile Ödülü Enjoy Life
Writer of the Year: Yılın Senaristi Kim Young-hyun, Park Sang-hyun (Queen Seon-deok), Park Ji-eun (Queen of Housewives)

Radio, Top Excellence Award: Radyo, Üstün Başarı Ödülü Sohn Seok-hee (Sohn Seok-hee’s Attention Focus)
Radio, Excellence Award: Radyo, Başarı Ödülü Park Myung-soo (Park Myung-soo’s 2 o’clock Date),
Shin Dong (Shin Dong, Kim Shin-young’s Shimshimtapa)
Radio, Newcomer: Radyo, En İyi Yeni Sanatçı Tae-yeon (Tae-yeon’s Good Friends)

----
Credit: dramabeans & soompi
----

En İyi Çift Ödülü Adayları:

[Resim: 67719139.png]

En Basarili Aktör - Aktris Ödül Adayları:

[Resim: 29909194.png]
[Resim: 27773081.png]

En Başarılı Dizi Ödül Adayları:

[Resim: 73770781.png]
Hakkınızı helal edin. ~
Muhtesem Kraliçe'nin MBC ödüllerini götürecegi süphesiz. En Iyi Dizi kategorisinde Queen Seonduk (Muhtesem Kraliçe), En Iyi Erkek Oyuncu Kim Nam Gil ve En Iyi Bayan Oyuncu için de Lee Yo-won'a oy verdim. Bayan oyuncu için bir oy hakkim daha olsaydi kesinlikle Ko Hyun Jung'a veriridim.
Hakkınızı helal edin. ~
Muhtesem kraliçe adaylariyla zaten fetetmis listeyi bütün ödülleri toplarAlkis
(24-12-2009, Saat: 20:43)sunshine yazdı: Muhtesem Kraliçe'nin MBC ödüllerini götürecegi süphesiz. En Iyi Dizi kategorisinde Queen Seonduk (Muhtesem Kraliçe), En Iyi Erkek Oyuncu Kim Nam Gil ve En Iyi Bayan Oyuncu için de Lee Yo-won'a oy verdim. Bayan oyuncu için bir oy hakkim daha olsaydi kesinlikle Ko Hyun Jung'a veriridim.

Aynen ben de öyle Tugbacim... Konu için tesekkürlerOpucuk
Paylasim için çok tesekkürlerBiggrin
BiggrinBiggrinKorea-Fans AilemBiggrinBiggrin
Merhaba, ben junkiye oy vermek istedim. yukarida dediklerinizin hepsini yaptim fakat nasil oy verebilecegimi hala anlamadim. bir türlü oy verip vermedigimden emin olamadim.... çünkü junkinin kutucuguna tiklayip asagidaki oy butonuna bastigimda önüme bir yazi geliyor haliyle bende anlamiyorum... oy verdim mi vermedim mi? bir de oy sonuçlarini nerden görebiliriz? ha bu arada konu ve paylasim ve zahmetleriniz için çok tesekkürler!.. ellerinize saglik!......Onay
(25-12-2009, Saat: 0:49)nur29 yazdı: Merhaba, ben junkiye oy vermek istedim. yukarida dediklerinizin hepsini yaptim fakat nasil oy verebilecegimi hala anlamadim. bir türlü oy verip vermedigimden emin olamadim.... çünkü junkinin kutucuguna tiklayip asagidaki oy butonuna bastigimda önüme bir yazi geliyor haliyle bende anlamiyorum... oy verdim mi vermedim mi? bir de oy sonuçlarini nerden görebiliriz? ha bu arada konu ve paylasim ve zahmetleriniz için çok tesekkürler!.. ellerinize saglik!......Onay

Korece gamsahamnida ile biten yazi geliyorsa oy vermede basarili oldun demektir...
(25-12-2009, Saat: 0:49)nur29 yazdı: Merhaba, ben junkiye oy vermek istedim. yukarida dediklerinizin hepsini yaptim fakat nasil oy verebilecegimi hala anlamadim. bir türlü oy verip vermedigimden emin olamadim.... çünkü junkinin kutucuguna tiklayip asagidaki oy butonuna bastigimda önüme bir yazi geliyor haliyle bende anlamiyorum... oy verdim mi vermedim mi? bir de oy sonuçlarini nerden görebiliriz? ha bu arada konu ve paylasim ve zahmetleriniz için çok tesekkürler!.. ellerinize saglik!......Onay

Evet bende de olmuyo.Neden acaba ?
umarim muhtesem kraliçe ödülleri toplr Biggrin
(25-12-2009, Saat: 1:11)gülnus yazdı: umarim muhtesem kraliçe ödülleri toplr Biggrin

Her dalda ödül alacagina kesin gözüyle bakiyorum benOnay

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi