yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2009 K-League Standings & Results
1. Hafta Puan Durumu ve Maç Sonuçları / 1st Round Results & Standings

[Resim: 16903386.png]

Suwon Samsung Bluewings 2-3 Pohang Steelers
Chunnam Dragons 1-6 FC Seoul
Gangwon FC 1-0 Jeju United
Gyeongnam FC 1-1 Jeonbuk Hyundai Motors
Incheon United 1-0 Busan I'Park
Daegu FC 1-1 Seongnam Ilhwa Chunma
Gwangju Sangmu 3-0 Daejeon Citizen
2. Hafta Puan Durumu ve Maç Sonuçlar / 2nd Round Results & Standings

[Resim: 57148493.png]

Seongnam Ilhwa Chunma 0-0 Ulsan Hyundai Horang-i
Daejeon Citizen 0-0 Suwon Samsung Bluewings
FC Seoul 1-2 Gangwon FC
Jeju United 1-0 Gwangju Sangmu
Busan I'Park 2-2 Chunnam Dragons
Jeonbuk Hyundai Motors 2-0 Daegu FC
Pohang Steelers 1-1 Gyeongnam FC
Her ne kadar bu spor dalini sevmesem de..Çogu takimin adini forumumuz araciligiyla duydum..Bilgilendirme için tesekkür ederiz Sinan.
Hakkınızı helal edin. ~
Bu sene insallah FC Seoul sampiyon olacak. Biggrin Bu arada Senol Günes hocamizin istifa edecegini okumustum gazeteden sonra ne oldu bilmiyorum.. Istifa etmis mi ?
♥ Urineun BIGBANG ♥
BIGBANG'in 6 Yılı!!! VIP'liğimin 4. Yılı!!

[Resim: a2zueqv.gif]
Yeni takimlar görüyorum bu sezon...
Diger ligin sampiyonu ve düsenler kimler oldu ki..??
Neyse forumda vardir sanirim bulurum onlari da. Biggrin
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Öncelikle Senol Günes'in takimdan istifa ettigi yönündeki haberlerin ayyuka oldugunu söylemeliyim. FC Seoul, yeni baslamis olmalarina ragmen Kore Ligi ve Asya Sampiyonlar Ligi'nde iyi sonuçlar aliyor. Bu durumda takimin düzenini bozmamak adina istifa etmeyecektir. Onay

Kore Ligi'ne bu sene "Gangwon FC" takimi katilmistir ve böylece takim sayisi 15'e çikmistir. Kore 2. Ligi ile ilgili bir bilgim oldugunu söyleyemem. Bildigim tek sey birinci ligden düsen hiçbir takimin olmadigi. Bu sene ligin 15 takimdan olusmasiyla ilk 3 takimin Asya Sampiyonlar Ligi'ne katilabilecegi. Sampiyonluk mücadelesinde yine bir degisiklik yok. Play-off usulü yapilacak maçlarla sampiyon belli olacak. Smile
Haydi Seoul sampiyonluga...
(17-03-2009, Saat: 17:47)Wando yazdı: Öncelikle Senol Günes'in takimdan istifa ettigi yönündeki haberlerin ayyuka oldugunu söylemeliyim. FC Seoul, yeni baslamis olmalarina ragmen Kore Ligi ve Asya Sampiyonlar Ligi'nde iyi sonuçlar aliyor. Bu durumda takimin düzenini bozmamak adina istifa etmeyecektir. Onay

Kore Ligi'ne bu sene "Gangwon FC" takimi katilmistir ve böylece takim sayisi 15'e çikmistir. Kore 2. Ligi ile ilgili bir bilgim oldugunu söyleyemem. Bildigim tek sey birinci ligden düsen hiçbir takimin olmadigi. Bu sene ligin 15 takimdan olusmasiyla ilk 3 takimin Asya Sampiyonlar Ligi'ne katilabilecegi. Sampiyonluk mücadelesinde yine bir degisiklik yok. Play-off usulü yapilacak maçlarla sampiyon belli olacak. Smile

Bu açiklamalariniz için çok tesekkür ederim. Biggrin
Sanki bana 3 takim önceki sezonda yokmus ve yeniymis gibi geldi de.
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
(17-03-2009, Saat: 17:47)Wando yazdı: Öncelikle Senol Günes'in takimdan istifa ettigi yönündeki haberlerin ayyuka oldugunu söylemeliyim. FC Seoul, yeni baslamis olmalarina ragmen Kore Ligi ve Asya Sampiyonlar Ligi'nde iyi sonuçlar aliyor. Bu durumda takimin düzenini bozmamak adina istifa etmeyecektir. Onay

Senol Günes'in takimdan ayrilmamis olmasina çok sevindim... Bilgilendirmen için tesekkürler.
♥ Urineun BIGBANG ♥
BIGBANG'in 6 Yılı!!! VIP'liğimin 4. Yılı!!

[Resim: a2zueqv.gif]
3. Hafta Puan Durumu ve Maç Sonuçlari/ 3rd Round Results & Standings
[Resim: 12876601.png]

Gangwon FC 1-1 Busan I'Park
Gwangju Sangmu 1-0 FC Seoul
Chunnam Dragons 1-1 Incheon United
Daegu FC 2-2 Pohang Steelers
Gyeongnam FC 1-1 Daejeon Citizen
Suwon Samsung Bluewings 0-1 Jeju United
Seongnam Ilhwa Chunma 0-1 Jeonbuk Hyundai Motors

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi