yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2.Hatay Korea-Fans Bulusmasi / Korea-Fans 2nd Hatay Meeting
(08-06-2011, Saat: 23:11)fndplt yazdı: selam arkadaslar ne yazikki m_ed arkadasimiz gelemiyor... ben tek olacagim umarim beni yalniz birakmazsiniz? Blush Smile

Galiba bende yanliz kalacagim beraber takiliriz artik ben Yarem sen? Simdiden tanisalimSmile
Kore'yi Seviyorum Çünkü Bana Hayyalerime Ulaşabileceğimi Öğretti =)
Ben gelemiyorum artik. Ne bulusmaya ne de baskasina... Ben gelemiyecegim için nicknamemi silin listeden lütfen..cry Sad Aglama
(09-06-2011, Saat: 11:48)_F.T. ISLAND_ yazdı: Ben gelemiyorum artik. Ne bulusmaya ne de baskasina... Ben gelemiyecegim için nicknamemi silin listeden lütfen..cry Sad Aglama

Renan neden ?
Kore'yi Seviyorum Çünkü Bana Hayyalerime Ulaşabileceğimi Öğretti =)
(09-06-2011, Saat: 11:31)__snsd_dbsk_ yazdı:
(08-06-2011, Saat: 23:11)fndplt yazdı: selam arkadaslar ne yazikki m_ed arkadasimiz gelemiyor... ben tek olacagim umarim beni yalniz birakmazsiniz? Blush Smile

Galiba bende yanliz kalacagim beraber takiliriz artik ben Yarem sen? Simdiden tanisalimSmile
bende funda Smile
ben yıldızım sende ay sen olmadan ben varolamam
(09-06-2011, Saat: 11:48)_F.T. ISLAND_ yazdı: Ben gelemiyorum artik. Ne bulusmaya ne de baskasina... Ben gelemiyecegim için nicknamemi silin listeden lütfen..cry Sad Aglama

son ana kadar umudunu kaybette . hemen pes etme !!! hem bende gelemem belki !!
(09-06-2011, Saat: 12:34)lee suyg byul yazdı:

Benim gelmem imkansiz babam izin vermiyor bu sefer.. Zaten hayallerimin hepsi suya düstü..
(09-06-2011, Saat: 12:39)_F.T. ISLAND_ yazdı:
(09-06-2011, Saat: 12:34)lee suyg byul yazdı:

Benim gelmem imkansiz babam izin vermiyor bu sefer.. Zaten hayallerimin hepsi suya düstü..

teasdüfe bak Aglama cry
Son ana kadar umutlarinizi kaybetmeyin Smile
(09-06-2011, Saat: 17:48)Bidam55 yazdı: Son ana kadar umutlarinizi kaybetmeyin Smile

öyle yapcaz artik. tabi sen gidebiliyorsun ne güzel adanadaki bulusmalara gittin . Dodgy Tongue
bolu da yasarken öyle hayallerim vardi ki hatay'a gidince hersey degisicekti çok farkli olucakti. ben de bulusmalara katilicaktim. geldigimde ise henüz bulusma yoktu. derken bir gün hayallerim gerçek oldu. rüya gibi bir gün yasadim. simdi ise bir kez daha hayallerim yikiliyor . ben gelmiyorum. kesinlesti. iyi eglenin. Aglama Aglaelsalla cry

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi