03-08-2012, Saat: 2:42
(Son Düzenleme: 14-09-2012, Saat: 2:04, Düzenleyen: hyun(mehtap).)
19th Gwangju World Kimchi Culture Festival
Zaman Aralığı
10.13.2012 ~ 10.17.2012
Adres
Gwangju-si Buk-gu Unam2-dong Jungoe Park
Website
http://kimchi.gwangju.go.kr/ (Korece, Çince, Japonca ve İngilizce)
Konum
Jungoe Park Alanı
Sponsor / İşletme
Gwangju-si / Gwangju Dünya Kimchi Kültür Festivali Yürütme Kurulu
Tanıtım
Gwangju, Kore'nin milli yiyeceği olarak bilinen kimchi festivaline ev sahipliği yapmaktadır. Festivalde, kimçi çeşitlerinin geniş yelpazede örnekleri olmakta ve yapımı öğretilmektedir. Ayrıca, sergiler, eğitim ve uygulamalı programlar festival süresince gerçekleştirilmektedir.
Bu arada, Mayıs turunda Gwangju'daki festivale gelen ziyaretçiler ''Ev lezzetleri'' olarakta bilir. Geniş ve ovaları sayesinde Seohae (Batı Denizi) ve Namhae (Güney Denizi)' ye kolay erişim sağlanmaktadır. Gwangju, pirinç ve deniz ürünleri gibi bol çeşitli ürünler yetiştirmeye devam ediyor.
Programlar
Kimchi Sergi Salonu, Kimchi Endüstrisi Fuarı, Kimchi Fermantasyon Bilim Kafe, Kimchi Destekleyenleri, Kimchi eğitim programları, Jonggajip kimchi yapımı, Kimchi pirinç topu yapımı, lahana hasadı, kimchi ile yapılan füzyon lezzetler.
Çeviri: BlockBuster a.k.a Pyova
![[Resim: 566693image21.jpg]](http://img443.imageshack.us/img443/7415/566693image21.jpg)
|| English ||
Period
2012/10/13 ~ 2012/10/17
Address
Gwangju-si Buk-gu Unam2-dong Jungoe Park
Homepage
http://kimchi.gwangju.go.kr/ (Korece, Çince, Japonca ve İngilizce)
Location
Jungoe Park Area
Sponsors / Management
Gwangju-si / Gwangju World Kimchi Culture Festival Executive Committee
Introduction
Gwangju Kimchi Festival celebrates what could be called Korea's national food, kimchi. At the festival, visitors may sample a wide range of kimchi varieties, and learn how to make some, too. In addition, exhibitions, educational and hands-on programs will be held during the festival period.
Meanwhile, visitors to the kimchi festival may tour Gwangju, known as 'home of delicacies.' Thanks to its wide open plains and easy access to Seohae (West Sea) and Namhae (South Sea) waters, Gwangju continues to cultivate bountiful products like rice and a variety of seafood, which are used as the basic ingredients for the region's diverse delicacies.
Programs
Kimchi Exhibition Hall, Kimchi Industry Fair, Kimchi Fermentation Science Café, Kimchi Supporters, kimchi educational programs, Jonggajip kimchi making, kimchi rice ball making, cabbage harvesting, fusion delicacies made with long-term fermented kimchi
Zaman Aralığı
10.13.2012 ~ 10.17.2012
Adres
Gwangju-si Buk-gu Unam2-dong Jungoe Park
Website
http://kimchi.gwangju.go.kr/ (Korece, Çince, Japonca ve İngilizce)
Konum
Jungoe Park Alanı
Sponsor / İşletme
Gwangju-si / Gwangju Dünya Kimchi Kültür Festivali Yürütme Kurulu
Tanıtım
Gwangju, Kore'nin milli yiyeceği olarak bilinen kimchi festivaline ev sahipliği yapmaktadır. Festivalde, kimçi çeşitlerinin geniş yelpazede örnekleri olmakta ve yapımı öğretilmektedir. Ayrıca, sergiler, eğitim ve uygulamalı programlar festival süresince gerçekleştirilmektedir.
Bu arada, Mayıs turunda Gwangju'daki festivale gelen ziyaretçiler ''Ev lezzetleri'' olarakta bilir. Geniş ve ovaları sayesinde Seohae (Batı Denizi) ve Namhae (Güney Denizi)' ye kolay erişim sağlanmaktadır. Gwangju, pirinç ve deniz ürünleri gibi bol çeşitli ürünler yetiştirmeye devam ediyor.
Programlar
Kimchi Sergi Salonu, Kimchi Endüstrisi Fuarı, Kimchi Fermantasyon Bilim Kafe, Kimchi Destekleyenleri, Kimchi eğitim programları, Jonggajip kimchi yapımı, Kimchi pirinç topu yapımı, lahana hasadı, kimchi ile yapılan füzyon lezzetler.
Çeviri: BlockBuster a.k.a Pyova
![[Resim: 566693image21.jpg]](http://img443.imageshack.us/img443/7415/566693image21.jpg)
|| English ||
Period
2012/10/13 ~ 2012/10/17
Address
Gwangju-si Buk-gu Unam2-dong Jungoe Park
Homepage
http://kimchi.gwangju.go.kr/ (Korece, Çince, Japonca ve İngilizce)
Location
Jungoe Park Area
Sponsors / Management
Gwangju-si / Gwangju World Kimchi Culture Festival Executive Committee
Introduction
Gwangju Kimchi Festival celebrates what could be called Korea's national food, kimchi. At the festival, visitors may sample a wide range of kimchi varieties, and learn how to make some, too. In addition, exhibitions, educational and hands-on programs will be held during the festival period.
Meanwhile, visitors to the kimchi festival may tour Gwangju, known as 'home of delicacies.' Thanks to its wide open plains and easy access to Seohae (West Sea) and Namhae (South Sea) waters, Gwangju continues to cultivate bountiful products like rice and a variety of seafood, which are used as the basic ingredients for the region's diverse delicacies.
Programs
Kimchi Exhibition Hall, Kimchi Industry Fair, Kimchi Fermentation Science Café, Kimchi Supporters, kimchi educational programs, Jonggajip kimchi making, kimchi rice ball making, cabbage harvesting, fusion delicacies made with long-term fermented kimchi