yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
✿✿1. Korea-Fans Yaz Yarismalari / Kazananlar ✿✿
Tebrikler arkadaslar müthis bir özveriyle hazirladiniz yaptiginiz çalismalari.. Onay
Bir güzel organizasyonun daha sonuna geldik. Yarisma görevlileri ve yarismalara katilimlariyla destek veren herkese tesekkürler. Smile Yarisma birincilerini kutluyorum. Alkis

When you feel you've lost it all
When you don't know who's your friend or foe
You wonder why you're so alone
Worry ends when faith begins.

1. Korea-Fans Yaz Yarismalari'na organizasyonundan katilimina ilgi gösteren ve emegi geçen herkese tesekkür ederim. Alkis
gerçekten güzel bir yarismaydi bütün arkadaslarimi tebrik ediyorum bu arada ayumiyonun karaokesi gerçekten süper olmus .emegi geçen arkadaslara tesekür ederiz OnayAlkis:muzikgurubu:

[Resim: 95JXbN.png]

Fotoğrafa Tıkla Gel! Smile
gerçekten çok güzel bir organizasyonla çok güzel vakit geçirdik. Allah devamini nasip eder insaallah Smile

bazi yarismalarda ilk 3 bazilarinda ise ilk 5 verilmis. keske hepsinde ayni sayida verilseydi, yada tüm liste verilebilirdi.
harcadiginiz emek için tesekkürler Smile

Çok güzel bir yarismaydi.Emegi geçen herkese tesekkürler.
Kazananlari tebrik ederim Alkis Organizasyona emek verenlere ve katilanlara da tesekkürler. Çok eglenceli oldu.
Nursena ve Asli sesinize bayildim çok yeteneklisiniz Biggrin Emegi geçen ve katilan tüm arkadaslara tesekkürler Alkis
bende dereceye giren tüm akadaslarimizi kutluyorum
bu arada asli abla sesin çok hosmus bide tilsimli bebegin kiss söyledigini duynca sasirdim ben kim jeong hoon olmasini beklerdim ama ursena seninde sesin çok güzel olmustu karaokedeOpucuk
gerçekten dereceye girmis veya girememis tüm arkadaslarimi kendilerine duyduklari özgüvenden dolayi kutluyorumAlkis
Dereceye giren tüm arkadaslarimizi tebrik ediyorum XD

┫Kötülükler kara bir çamur gibi bulaşmışsa paçalarına dikkat et insan oğlu; sonun yakın demektir.┣

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi