yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10 Kasim Atamizi Aniyoruz
ATA'M bizi birakali çok zamn oldu çok özledik seni...belki yerin hiç bir zamn dolmiyicak :icon_frown::icon_frown:ama sunu da bil ki....
HER ZAMAN SENIN IZINDE OLUCAZ VE BU VATAN IÇIN NE GEREKIYORSA ONU YAPICAZ...
Iki Mustafa Kemâl vardir: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemâl... Ikinci Mustafa Kemâl, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; O, ben degil, bizdir! O, memleketin her kösesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için ugrasan aydin ve savasçi bir topluluktur. Ben, onlarin rüyasini temsil ediyorum. Benim tesebbüslerim, onlarin özlemini çektikleri seyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemâl sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yasamasi ve basarili olmasi gereken Mustafa Kemâl odur!
ATAM SENIN ELINE DE DIKEN BATAR MI?
Bu reklam beni çok duygulandirdi.
Her 10 Kasim'da saygi durusundayken onun yanimizda oldugunu düsünüyorum bugün de oldugu gibi!...Aslinda hep yanimizda!...
Arkadasimiz bugün hâlâ ülkesine hizmet eden büyük insan demis ya çok hosuma gitti.Çok güzel bir tanimlama.
Benim Türk gençlerine söyleyecegim tek bir sey var.
Atamizin Türk gençligine olan güvenini bosa çikarmayalim.

(KONU KAPATILMISTIR)

Bu çığlık çığlığa dalgalar ve hüzünlü güzel martılar rüzgara çarpıp çarpıp gelip doluyorlar kalbime!

http://efsaneprens.com/
Efsane Prens WebSitesi
"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek degildir. Benim fikirlerimi, benim duygularimi anliyorsaniz ve hissediyorsaniz bu yeterlidir."
------------------------------------------------------------------

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktir, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktir."
-------------------------------------------------------------------

''Iki Mustafa Kemal vardir: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemal... Ikinci Mustafa Kemal, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben degil, bizdir! O, memleketin her kösesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için ugrasan aydin ve savasçi bir topluluktur. Ben, onlarin rüyasini temsil ediyorum. Benim tesebbüslerim, onlarin özlemini çektikleri seyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yasamasi ve basarili olmasi gereken Mustafa Kemal odur!''

Denizler İmparatoru
Her zamanki gibi,Ata'mizi saygiyla aniyoruz...
"Gençler! Cesaretimizi kuvvetlendiren ve devam ettiren sizsiniz. Siz almakta oldugunuz terbiye ve irfan ile, insanlik meziyetinin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kiymetli örnegi olacaksiniz. Ey yükselen yeni nesil! Gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk ; onu yükseltecek ve devam ettirecek sizsiniz."
Atamizi saygiyla aniyoruz...
Siyah-Beyaz Hayat

Bu toplumda yasarken , kendimi baska bir dünyadan gelip de bedenimin var oldugunu ama ruhumun burada olmadigini hissediyorum. Bedenime bir isim geçirmisler, onunla sesleniyorlar ama ben degilim. Çevreyi gözlemliyorum, insanlari, ne ben bu mekana aitim ne de bana ait birseyler var bu mekanda.Onlar belki beni tanidiklarini zannediyorlar ama ben onlara yabanciyim. Bulunus amacim vardir elbette ama ben rolünü oynamaktan sikiliyorum ve yoruluyorum.

Uyku ve rüyalar günün devami, vücudum uyusa da ruhum, asil özüm devam ediyor yasama. Iste asil mekanima, rüyalarimda yasadigim yere gece ile basliyorum. Uyku ve günlük yasanti ters isliyor. Gerçek olmayan hayat uyandigimda basliyor.

Çok kalabalik degil bu gece baslayan hayat, kaygilarim yok,beklentilerim, planlarim da. Seviniyorum, gülüyorum, üzülüyorum, agliyorum da ama kararinca. Acilari unutmak 10 dakikani aliyor, yillari yüklemiyorum sirtimda. Zaman kisa ama öz. Hayat sessiz, sakin , yalniz ama huzurlu, siyah-beyaz. Acikmiyorum, üsümüyorum ama her uyandigimda hep ayni pismanlikla terliyorum.
Dong_Yul ( Aylık Forum Dergisi )

Heart is

Olgun insan güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceklerini söyleyen adamdır.

İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.
Seni bu güne kadar ölüm yil dönümlerinde yad ediyorduk Aziz Atam. Bu gün seni gözlerimiz yasli, gönlümüz kirik, gururumuz incinmis, emanetine sahip ve canimizi o yolda feda etmeye hazir bir ruhla seni minnet ve tazimle aniyoruz. Ruhun sad olsun.

Atamizin bizlere Türk gençligine olan güvenini bosa çikarmayalim.
Dong_Yul ( Aylık Forum Dergisi )

Heart is

Olgun insan güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceklerini söyleyen adamdır.

İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.
Ey güzel Ata'm sen mezarinda rahat uyu.. Biz her gün senin yolunda ilerlemek için uyaniyoruz. Her 10 Kasim'da her 29 Ekim'de her 30 Agustos'da senin kiymetini daha iyi anliyoruz..
Bizler bu güne kadar hep Atamizi saygiyla andik.Halada anmaya devam edecez.Ancak Atamizin bize bir emaneti vardi:"Türkiye Cumhuriyeti".Bu emanete sahip çikmak her Türk Evladinin görevi.Bizlerde bu görevi en iyi sekilde yerine getirmek zorundayiz.Ben sahsen yillardir tek bir kisiyi örnek aldim bu kiisi su anda ruhu sonsuzlukta olan AtamiziSmileDaima onun izinde ilerleyecegime,daima onun getirdigi ilkelerine ve de Daima onun getirdigi Cumhuriyete sahip çikacagima söz vermistim.Bu sözüde tutmaya devam edecem[C*]Smile

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi