yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1.Samsun Tanisma Toplantisi ''Resimlerle xD ''
Ay toplanin çok sevindim sizin adiniza.Resimlerini de eklemeyi unutmayin Smile. Çok güzel oluyor canli kanli görüsmek yüz yüze.Normal hayattaki arkadaslarimiz sikiliyor Kore muhabbet'inden,ama gelenler de sizin gibi Kore delisi olunca saatler su gibi geçip gidiyor.Tadi damaginizda kaliyor yenisini bir an önce düzenlemek istiyorsunuz.Kendimden biliyorum misal Ankara bulusmasi ve biz Biggrin.
Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda......
Çok sevindim Samsun'lular adina bizede artik resimlerine bakmak düsüyor Sarhos.

[Resim: 95JXbN.png]

Fotoğrafa Tıkla Gel! Smile
Pazar günü olsa çok daha iyi olur diye düsünüyorum ayrica ama herkese uyuyorsa bende gelmeye çalisacagim.
Ayrica Hilal çok hakli. Özel mesaj ile ya da msn de konussak bulusacagimiz yeri, saati daha iyi olur diye düsünüyorum.
SU PERISI senide gelecekler listesine ekledim.
Wiseacre_daisy pazar olmasini düsündüm ama herkez pazar gününü genellikle ailesiyle geçiriyorlar diye cumartesini uygun buldum.
Ho Min haklisin kusura bakmayin.Düzelttim Onay.
Sagopa evet bol bol resim çekinecegiz ayrica bende çok heycanlamdim simdi Smile.
Tugçe_yul keske gelebilsen ben seni otogardan alirdim inan Sad artis bekliyorum yine arkadaslar kalabalik olursa daha güzel olacaktir inanin.Tanidiginiz Korea fans hayrani olan varsa söyleyin lütfen Smile.

(18-10-2009, Saat: 17:12)ISIS yazdı: SU PERISI senide gelecekler listesine ekledim.
Wiseacre_daisy pazar olmasini düsündüm ama herkes pazar gününü genellikle ailesiyle geçiriyorlar diye cumartesini uygun buldum.
Ho Min haklisin kusura bakmayin.Düzelttim Onay.
Sagopa evet bol bol resim çekinecegiz ayrica bende çok heycanlamdim simdi Smile.
Tugçe_yul keske gelebilsen ben seni otogardan alirdim inan Sad artis bekliyorum yine arkadaslar kalabalik olursa daha güzel olacaktir inanin.Tanidiginiz Korea fans hayrani olan varsa söyleyin lütfen Smile.

Tesekkürler ISIS.Smile
Bu kadar kisi mi var Samsun'dan ?Ne kadar aziz ya. Sad Yinede eminim güzel geçecek Biggrin.
Iyi eglenceler.
O güzel yüreğinize selam olsun.İyi ki varsınız.
(23-10-2009, Saat: 4:19)irfaner yazdı: Iyi eglenceler.

Sagol abicim .Smile Insallah...
Ee kizlar hani nerede kaldi fotolar?Ben gelemedigim için çok üzgünüm, üzüntüden mide agrisi çekiyorum sabahtan beri. Aglama Dört gözle fotolari bekliyorum. Biggrin
(24-10-2009, Saat: 22:42)wiseacre_daisy yazdı: Ee kizlar hani nerede kaldi fotograflar.Ben gelemedigim için çok üzgünüm,üzüntüden mide agrisi çekiyorum sabahtan beri. Aglama Dört gözle fotolari bekliyorum. Biggrin
Papatya daha bekleyeceksin öyle hemen fotograflar olur mu isin içinde ben varim biraz merak her zaman iyi olur degil mi canim ? Biggrin
Kim Hyun Joong

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi