yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
✿ ~ Hoonsena'nın Coverları ~ ✿
Sesin cok guzel.Biggrin Bunu degerlendirmelisin kesinlikle. Fighthing Atkilic
Anamaya'm Soul Mate....<3<3 FOREVER <3<3

BOOHWAL'IN MUHTESEM DONUSU
Ooff yemin ederim sok oldum. Muhtesem ötesiydi hepsi. Agzim iki karis açik kaldi yetenek fiskiriyor senden Sena abla vay canina Smile Kocaman alkislar , tebrikler Smile Saatlerce dinleyebilirim özellikle
T-ARA & Davichi - We were in love coverina öldüm bittimm Smile Sesine saglik Smile
Rain drop su siralar taktigim bir sarki coverin da çok tatli olmus. Biggrin Sesini çok begendigimi de daha önce belirtmistim. Konservatuvar düsünüyor musun canim çok merak ettim.
Rain Drop harika... Hem sarki güzel, hem de söyleyen. Abaza Iltifat olarak algilama bunlar gerçekler. Biggrin Devam et. Onay Hayatin sana neler getirecegini bilemezsin Sena... Yeteneklerini gelistirmelisin bence. Biggrin Harikasin ..Bir daha belirtmek istedim. Opucuk
Hepsnin dinledim ve hepsinide birbirinden guzel seslendirmissin, acaba rap yapabiliyormusun? Sadece oylesine sordum, acaba nasil olur diye , meraktan.
Bu arada çok tatlisin ! Sarkici olmmayi dusunuyormusun ? Sanirim çcok fazla soru sordum, Smile cevaplarsan sevinirim. Haa birde coverlerin devamini bekliyorum. Smile
[Resim: 10357bigbangfantasticba.jpg]
V.I.P & BABY
(25-03-2012, Saat: 1:46)TiLsimLi~ߣߣk yazdı: Link ^^
Çok tesekkür ederim Angel

Gerçekten çok sevdigim bir sarki ve çok güzel seslendirmissiniz.Onay
Ellerinize saglik.Opucuk

♥|~ ~ 난 널 사랑해 ~ ~ |♥
♥|~ ~ I Love You ~ ~ |♥
♥|~ ~ JB ~ ~ |♥

[Resim: nI3Zd.gif]

♥|~ ~ 나의 천사 ~ ~ |♥
♥|~ ~ My Oppa ~ ~ |♥
♥|~ ~ Benim Oppam ~ ~ |♥

çok begendm Smile

Begenmenize çok sevindim Smile

Sesine saglik gerçekten çok güzel.^^
İmza firegoon yazılımı olduğu için silinmiştir.

Emeğine sağlık canım, bunları uzun zaman önce bilgisayarıma indirmiştim. Biggrin
Herşey Değişti, Hiç bir zaman hiç bir şey eskisi gibi olmayacak...

Tüm dünya vazgeç dediğinde,umut fısıldar;
"Bir kez daha dene."

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi