yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
✿ ~ Hoonsena'nın Coverları ~ ✿
@betüs , @Zuzum~ , @tgc_g-dragon , @park hee young , @Rumeysa_P , @gurbetçiceqi , @chícharos : Çok tesekkür ederim,begenmenize çok sevindim,yorumlariniza da çok mutlu oldum Heart

@51pucca : Insallah ^_^ Çok isterim. .
@JunHong : Canli olani mi ? Çok sevindim Blush

sesin gerçekten çok güzel,çok begendimSmile
ben buraya yorum yapmasam olmaz sanirim Smile

Ben çok küçüktüm. Yanlislar beni olgunlastirip buraya kadar getirdi. Belki yanlis yüzlerle tanisip yanlis yollardan yürüdüm bugüne dek... Ama bazi kisiler hiç bir zaman yüzümü asmama izin vermedi. Hatta bazen sirf o kisilerden destek alip üstüne kalin bir yorgan attim acilarimin. Sen de onlardan birisin sitarem Smile sen yildizimsin benim. Sesin bile beni gerçek dünyadan alikoyuyor ve ruhuma dokunuyor. Iste bu yüzden bu kadar çok seviyorum seni. Iste bu yüzden izi kaliyor birilerinin...
[Resim: I_love_Siwon_by_KyuBel.png]
Sadece bir kez.. gülümseme nedenin olayım yeter
Sesin gerçekten harika. Onay Tüm paylasimlarina bayildim gerçekten, özellikle de Lonely ve Lucky'yi harika söylemissin... Coverlarinin devamini bekliyorum. Smile
Lucky sarkini zaten biliyordum..Youtube'da izlemistim. Smile hatta izledikten sonra her bilgisayari açtigimda normal sarki degil senin seslendirdigini açmaya baslamistim. Smile
Sesin gerçekten çok güzel canim Opucuk
Sesin gerçekten harika. ^^
Agzina saglik. Biggrin Lonely coverini ayri sevdim. ^^'
Coverlarinin hepsini çok begendim. Kalp
Umarim bir gün daha büyük düsünürsün. Abaza
Keske Kore'deki Kpop Star yarismasina katilsaydin. Iyi olmaz miydi sence de? Biggrin
Hepsi birbirinden güzel ve iddali. Onay Smile
*İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
@lotus1 , @koreli_çaqla , @BeeThul , @betül_2138 : Heart Begenmenize çok sevindim.Çok tesekkür ederim ^^

@shumee : Sagol balim. .Gerçekten yanimda oldugunu bilmek çok güzel : )

@*s_v_g* : Devam edecegim ^^ Tesekkürler ~~~

@*melikee* : Vay ! Harika o zaman : D Çok mutlu oldum ^^ Sagol

@k-sorry : Olur muydu? : D Olurdu galiba ^^ Tesekkürler ~

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi