yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.83/5 - 6 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
✰ designed by onbindesu ✰
(08-06-2012, Saat: 14:11)Midam_Dokman yazdı: Renan'ım senden bir isteğim var. ^^
İstenilen resim: Yazilacak yazı: Faith (dizinin adı olduğu için üste) Choe Yeong (Lee Min Ho'nun dizideki adı olduğu için altına) yazarsan sevinirim. ^^
Ve daha fazlası: Sade bir imza olursa sevinirim ve avatarınıda yaparsan beni çok mutlu edersin. ^^

Şimdiden teşekkürler. ^^

Yumix'im en kısa zamanda yapacağım ama şimdi bilgisayarımda sorun var. Amcamın bilgisayarından geçiyorum en yakıın zamanda hazır olur. Fotoğrafta güzelmiş! Abaza Biggrin
Verdiğim yerleri doldurduğun için de ayrıca teşekkür ederim! Kalp

(08-06-2012, Saat: 16:59)pirinçtopları yazdı: Rinachan ben bir tane L avatar ve imza istiyorum, bir tane Yoo Min Kyu avatar ve imza, bir tane de Kim Min Suk avatar ve imza istiyorum. Yalnız bunları Shut Up Flower Boy Band hallerinden yaparsan sevinirim. Bir de renkleri canlı olsun. Çok turuncuya kaçmasın. Biggrin

Not:Şimdiden teşekkürler. Smile

Imm L ile yaparken biraz fazla özenebilirim yani bir sürü fotoğraf var da Biggrin
Yaparım ama tek bilgisayarım düzelsin hepsini yapıyorum. Smile

Not:Bilgisayarım Bozulduğu İçin Bu İsteklerden Hariç Yapacağım İstekler Çok Geç Olacak Kusura Bakmayın. Smile
(08-06-2012, Saat: 22:51)Rina yazdı:
(08-06-2012, Saat: 14:11)Midam_Dokman yazdı: Renan'ım senden bir isteğim var. ^^
İstenilen resim: Yazilacak yazı: Faith (dizinin adı olduğu için üste) Choe Yeong (Lee Min Ho'nun dizideki adı olduğu için altına) yazarsan sevinirim. ^^
Ve daha fazlası: Sade bir imza olursa sevinirim ve avatarınıda yaparsan beni çok mutlu edersin. ^^

Şimdiden teşekkürler. ^^

Yumix'im en kısa zamanda yapacağım ama şimdi bilgisayarımda sorun var. Amcamın bilgisayarından geçiyorum en yakıın zamanda hazır olur. Fotoğrafta güzelmiş! Abaza Biggrin
Verdiğim yerleri doldurduğun için de ayrıca teşekkür ederim! Kalp

Not:Bilgisayarım Bozulduğu İçin Bu İsteklerden Hariç Yapacağım İstekler Çok Geç Olacak Kusura Bakmayın. Smile

Tamam Yumix'im. ^^ Min Ho her zaman süperdir. Cool
Önemli değil doldurmamız için değil mi zaten onlar? Biggrin
KINGDOM
[Resim: SWIY7k8.gif]
Woo Young'un imza ve avatarlarını yapar mısın? Angel
Eğer zorlu çekiyorsan sadece imza da olur. Onay

always your MINE. ♥

(07-06-2012, Saat: 17:53)minhozzz yazdı: çalışmalarını çok beğendim.bende yoochun ve jyj imzası rica etsem Smile

Senin isteklerin hazır,kusura bakma biraz geç olu. ^^

Yoo Chun imzan ^^
[Resim: wFNS1.png]

JYJ 1
[Resim: 5vNgA.jpg]

JYJ 2
[Resim: B3hKP.jpg]

[Resim: gnZlB.jpg]+[Resim: gspYK.jpg]
Çok tatlı olmuşlar. Ellerine sağlık, Rinachan. Biggrin
Like rain on a Monday morning, like pain that just keeps on going on...
(09-06-2012, Saat: 16:50)Midam_Dokman yazdı: Tamam Yumix'im. ^^ Min Ho her zaman süperdir. Cool
Önemli değil doldurmamız için değil mi zaten onlar? Biggrin

Bitti Sleepy

Ama beğenecek misin bakalım? Çok pembemsi oldu gibi TT

[Resim: wDEvn.png]

[Resim: p0oVt.jpg]+[Resim: gWMqD.jpg]
(12-06-2012, Saat: 13:19)pirinçtopları yazdı: Çok tatlı olmuşlar. Ellerine sağlık, Rinachan. Biggrin

Çok teşekkür ederim. Biggrin
Pirinç Keki Biggrin Kalp

Not:Seninkilerini yapmak biraz zaman alacak gibi görünüyor. Biggrin Resimleri bir türlü beğenmiyorum. Ayrı bir şey daha seninkileri en sonra ekleyeceğim,sorun olmaz dimi? Rolleyes
(12-06-2012, Saat: 13:47)Rina yazdı:
(12-06-2012, Saat: 13:19)pirinçtopları yazdı: Çok tatlı olmuşlar. Ellerine sağlık, Rinachan. Biggrin

Çok teşekkür ederim. Biggrin
Pirinç Keki Biggrin Kalp

Not:Seninkilerini yapmak biraz zaman alacak gibi görünüyor. Biggrin Resimleri bir türlü beğenmiyorum. Ayrı bir şey daha seninkileri en sonra ekleyeceğim,sorun olmaz dimi? Rolleyes

Tamam olur ama sen bir tane Lee Min Ho imzası yapmıştın. City Hunter falan yazıyordu. Onu kullanabilir miyim yapana kadar? Angel
[Resim: t5kzp6n.jpg]

Ahan da buldum. Bunu kullanabilir miyim? Angel Biggrin
(12-06-2012, Saat: 14:09)pirinçtopları yazdı: [Resim: t5kzp6n.jpg]

Ahan da buldum. Bunu kullanabilir miyim? Angel Biggrin

Kullan kullan. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi