yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.83/5 - 6 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
✰ designed by onbindesu ✰
Arkadaşlar bunu samimiyetle söylüyorum... Ama bu beni çok üzüyor. Neden istekleri istedikten sonra konuya bakmıyorsunuz? En azından girip bakın,güzel olmuş mu olmamış mı diye. Lütfen..Sad
Ve en azından bir teşekkür edin. Teşekkür etmenizi de istemiyorum. Yalnızca girip bakın,yorum yapın. Yanlışlarımı söyleyin. Lütfen,bunu ciddiyetle belirtmek isterim. Ama bu beni çok üzüyor. Sad
Eğer böyle olmaya devam ederse çalışma eklememek için kendimi zorlayacağım. Bir süre sonra da konuyu kapattırırım. Lütfen,bunun olmasını istemiyorum. Sad
Sana katılıyorum Rinacan. Sad
Sonuçta biz emek veriyoruz ve bir şeyler yapıyoruz.Eğer biz işin teşekküründe olsaydık konuyu açıp da istek yapmazdık.Ben kendi konumdan biliyorum, yorum olmayınca insanın şevki gidiyor resmen. cry
Allah'tan bu aralar konumda bol yorum var. Dodgy
Rinacan, yerden göğe kadar haklısın..
Emeğe saygı. Ban
(18-05-2012, Saat: 23:08)TripleS JuNuS yazdı: Sana katılıyorum Rinacan. Sad
Sonuçta biz emek veriyoruz ve bir şeyler yapıyoruz.Eğer biz işin teşekküründe olsaydık konuyu açıp da istek yapmazdık.Ben kendi konumdan biliyorum, yorum olmayınca insanın şevki gidiyor resmen. cry
Allah'tan bu aralar konumda bol yorum var. Dodgy
Rinacan, yerden göğe kadar haklısın..
Emeğe saygı. Ban

Haklı olduğumu galiba sadece ikimiz biliyoruz. ):
Kimse farkında değil ki?
Ama senin konuna en azından yazan var... Benimkinde yeller esiyor. Umarım konuyu kapatmak zorunda kalmam. Yoksa böyle kendi kendime yapar paylaşırım..Sad
Ben arkandayım. Super Çalışmaların harika bi kere. bee
Sen yap, kimse bakmaz diye düşünme.İşi gücü bırakıp ben yorum yaparım sana. Onay Ciddiyim. Üstelik son imzalara bayıldım. Kalp
(18-05-2012, Saat: 23:26)TripleS JuNuS yazdı: Ben arkandayım. Super Çalışmaların harika bi kere. bee
Sen yap, kimse bakmaz diye düşünme.İşi gücü bırakıp ben yorum yaparım sana. Onay Ciddiyim. Üstelik son imzalara bayıldım. Kalp

Çok teşekkür ederim ya! Kalp
Beğenmene çok sevindim. Ben de gaza geldim ekleme yapmayacağım dedim al sana 2 tane wallpapa hysterical

Bunun renklendirmeleri olmadı sanki? Undecided
[Resim: 8ngymip.jpg]

Ne yalan söyleyeyim,çok sevdim..hysterical
[Resim: e15p5cs.png]

Lütfen Yorum Yapın! ^^
Ha-ri-ka. Kalp
Yalnız ikinci resim için bir önerim var. Orda yazan tvN yazısı resmi orjinallikten biraz uzaklaştırmış gibi. Onay
Bence bu tür ayrıntılara dikkat et Korecan. ^^
(18-05-2012, Saat: 23:42)TripleS JuNuS yazdı: Ha-ri-ka. Kalp
Yalnız ikinci resim için bir önerim var. Orda yazan tvN yazısı resmi orjinallikten biraz uzaklaştırmış gibi. Onay
Bence bu tür ayrıntılara dikkat et Korecan. ^^

Oh! Doğru ya! Ben de iki saattir neyi unuttuğuma bakıyordum..>.< Uyardığın iyi oldu..^^
Önemli değil. ^^
Rina'm çok beğendim tatlım. Abaza
Özellikle birinciyi. Onay
Ellerine sağlık.

^^
Super Junior | SNSD | NCT | EXO | H2H
Sung Hanbin
forever pinkblood.
(19-05-2012, Saat: 17:52)Koreli-kız yazdı: Rina'm çok beğendim tatlım. Abaza
Özellikle birinciyi. Onay
Ellerine sağlık.

^^